Bungo pisze:Wcale się nie boję "odpowiednich służb"![]()
Boję się tylko zemsty tych gadów, bo one na pewno coś knują
i słusznie, bo Twoje gady dzwoniły dzisiaj rano do moich Szczypiorów i dostały instrukcje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Wcale się nie boję "odpowiednich służb"![]()
Femka pisze:Bungo pisze:Wcale się nie boję "odpowiednich służb"![]()
i słusznie, bo Twoje gady dzwoniły dzisiaj rano do moich Szczypiorów i dostały instrukcje
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Wcale się nie boję "odpowiednich służb"![]()
Ale chyba Zosia się nie włączyła, bo bestie zaczęły od odrabiania upałowych zaległości i od rana żrąąąąą! Kończą się puszki! Ratunku, zaraz zaczną mnie obgryzać
Bungo pisze:Femka, niech Twoja Banda nie przesadza. Moje koty źle nie mająCzasem dam im jakieś resztki do zjedzenia, bijam je rzadko, skutecznie powstrzymuję swoje tendencje do wyrywania ogonów i przycinania ich drzwiami. Więc bardzo proszę mnie nie prowokować
Bungo pisze:Jutro Mijka się przeprowadza - do kolejnego domku tymczasowego. Domek oczywiście nie forumowy - ot taki, sąsiedzki - starszy pan, którym opiekuje się dochodząca siostrzenica. Mam nadzieję, że nic się nie podzieje i że kicia zostanie tam przynajmniej te 2-3 tygodnie, żebym mogła ją zaszczepić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 19 gości