Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2004 21:00

Piekne Twoje cholery :D :D :D
Ja moim zdjęcia w duecie pewnie dopiero za rok strzelę, chociaż zaczęły spać na łóżku piętrowym- jedna w pudełku druga na nim :D
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Śro sty 14, 2004 0:02

Bosh, cudne! :1luvu:
No fakt, Zabcia ma dupencje zdziebko pokazniejsza :lol: , ale u Chocia tez imponujaca :lol:
Eeeetam, nabijam sie tylko :lol:
Masz piekne koty, ipsi, zadbane, lsniace, wykarmione i wypieszczone :D

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Śro sty 14, 2004 0:10

wypieszczone..hymm u nas sie na to mowi rozpuszczone 8) sa oczkami w naszych glowach... :D pancia ma male kuku na ich punkcie :oops:
choc zostal dzis zwazony..wazyok.4.5kg 8) zaba ok..kg wiecej..albo 2 :oops:
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pt sty 16, 2004 16:24

i co tam dzisiaj?demolka w domu..koty sie gonily..odkrycie przez cicika padajacego sniegu.,..nie chcial wyjsc z balkonu! niunia lata po domku i gada 8O caly czas podejrzana jest o rujke :roll:
tabletki nie pokazaly zadnych obcych ..mam nadzieje ze takowych nie bylo 8) musze kupic 2 tablete na powtorke zabiegu.

a!moj kot ma nowa milosc-pralke..ale tylko wowczas gdy pranie jest wstawione na gotowanie :lol: nie ma to jak ciepelko :roll:
http://miau.pl/upload/Resize%20of%20nowa%20milosc.jpg

hihihi i co ta mina ma oznaczac? 8) czasem lapie sie na tym ze pod spojrzeniem kociszczy robie sie taka malutka taka tyci tyci :wink:
Obrazek

ipsi

Post » Pt sty 16, 2004 16:42

Hihi, śnieg to fajna rzecz do zabawy :lol:
Imbirek próbuje go złapać, a ten skubany cały czas ucieka :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Pt sty 16, 2004 18:51

Ipsiolku :lol: :lol:
Demolka byc musi, takie prawa natury :lol:
Ty....a Choc na tej pralce to tak z godzinke lub dluzej polezy, bo program z gotowaniem tyle trwa...? A jak zaczyna wirowac, to on dalej lezy, i trzesie sie z pralka? :wink: :lol:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Pt sty 16, 2004 23:50

http://miau.pl/upload/Resize%20of%20nic ... 0robie.jpg

http://miau.pl/upload/Resize%20of%20ktos%20kupi.jpg

a co pokatuje kota..zwlaszcza jak rozwala mi karton :wink:

a niuni nie ma ,,, bo sie zbunkrowala w wozku :roll:
Obrazek

ipsi

Post » Śro sty 21, 2004 15:12

no to koty nasluchuja...cicik kladzie mi sie przy brzuchu..spi nawet pod kocem..kopie mi w brzuchu..udeptuje mi brzuch..i tak w kolko...zaba wiecej gada..i nadal spi mi przy glowie.a tak to mamy w domu demolke..remoncik przeciagajacy sie ..uszczesliwia koty 8O zadowolone pomagaja przy wszystkim..tapetowanie-oczywiscie z kotami..sciaganei polek z kotami..a wlasciwie chociem..bo to jego polki byly :wink: obklejanie blatow w kuchni-pod czujnym okiem kotow. :twisted:

http://miau.pl/upload/Resize%20of%20nasluchujemy.jpg
http://miau.pl/upload/wiewior.jpg
http://miau.pl/upload/pracujemy.jpg troche nieostre :oops:

zaba bardzo przypomina mnie.. :roll: tak samo jak ja nie lubi robienia jej zdjec :wink: i tak samo jak ja daje sie przytulac tylko wtedy kiedy ona na to ma ochote :lol:
Obrazek

ipsi

Post » Śro sty 21, 2004 15:17

Ciekawe co Chociowi maluszek powiedzial :) pewnie mu bajki opowiada...
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Śro sty 21, 2004 15:28

kinus-pijawa chocia kopie 8) bynajmniej wczoraj czarny dostal porzadnego kopa..w efekcie kot zwial :lol:
najbardziej mi sie podoba ostatnio to jak zaba stara sie zajac miejsce chocia w lozeczku...spi moze 5 minut ..potem slychac sykkkk i zaba zasuwa do wozka a zwycieski choc lezy w lozeczku...ale sie oba dranie zdziwia jak im cosik rozowego wrzeszczacego dotacham do domu :lol: :lol: 8)

a zapomnialam...ulubiona zabawa ma ostatnio...to wyobrazanei tezetowi wizji pijawki ktora jak podresnie bedzieprzypelzac do domu..i mowic "tata zobacz kolejny kotek nei mial domu..to go wzielam" :lol: cala moja nadzieja na 3 kota w pijawce 8) tezet malo szczesliwy z takiej wizji.. :lol: :lol: :lol:
Obrazek

ipsi

Post » Śro sty 21, 2004 19:01

:smiech3: fajnie będzie
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Śro sty 21, 2004 19:50

ipsi pisze:a zapomnialam...ulubiona zabawa ma ostatnio...to wyobrazanei tezetowi wizji pijawki ktora jak podresnie bedzieprzypelzac do domu..i mowic "tata zobacz kolejny kotek nei mial domu..to go wzielam"

Ja mam inną wizję -- za jakies 10 lat ipsi pokazuje dziecięciu forum, dziecię czyta archiwum, i pyta: Mamusi, czemu nazywałaś mnie pijawka.... :?: :wink:
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Śro sty 21, 2004 20:56

pijawa 8) :lol: maupa 8) zlosliwcem..itp..jesli pijawa bedzie miala chocby 1/3 mego charakterku to na bank zrozumie :lol: :lol: :lol:
Obrazek

ipsi

Post » Śro cze 23, 2004 18:04

no i odnalazlam swoj watek :oops: oj dawno mnei tutaj nie bylo.
dzisiaj zabencja miala jakies dziwne wycieki pod ogonem..sploszona pogalopowalam do weta( nowa klinika na osiedlu sie otworzyla..mily sympatyczny przystojny wet 8) ) obejrzal zabe ze wszystkich stron.teperaturka zmierzona-idealna.drogi rodne obejrzane-nic neipokojacego nei widac wsio w normie.ale za to drastycznie zatkane gruczoly kuprowe-jak doktor nacisnal tak bryzlooooo :strach: i zasmierdzialo-ze nawet ja ze swoim megazatkanym nosem poczulam :twisted: wylecial wielki czop-na doktora 8O musial sie umyc bidok..i rece i twarz( dlatego pewno zabulil za wizyte 28zloty :lol: ) zaba srednio zadowolona.
no i jest problem-zaba wazy 7kg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
musi zgubic minimalnie 2.5kg-musi..jak ja mam to zrobic-karmy odchudzajace nei wchodza w gre-ona ich nie je.je tylko purine odklaczajaca.doktor kazal dawac polowe tej dawki co daje.i mam byc twarda-nie poddawac sie :roll: ja sie bojeeeeeee :crying: :crying: :crying:

w przyszlym miesiacu ide obu gadom zrobic badania krwi-muszde mie cna dwa gady 60zloty-badanie pod katem nerek i watroby zostanie zrobione.
potem mam sie umowic na szczepienie zaby.a na koncu sterylka -bo doktor mowi ze lepiej sie chornic przed ropomaciczem...biedna zaba nie wie co jej szykuje :roll: ale jesli chce jej fundnac sterylke to musi schudnac 3kg :?

JAK ODCHUDZIC MAMUTA :?:
Obrazek

ipsi

Post » Śro cze 23, 2004 18:54

ktos ma pomysl?
Obrazek

ipsi

[poprzednia][następna]