Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Dokładnie tak!![]()
Jestem spokojna, odpoczywaj i baw się dobrze we Wrocławiu! Jeszcze Czitusia...Musisz spać z puszką koło poduszki, ona w nocy przychodzi na chrup chrup. W nocy robi kupę w łazience na kaflach i przykrywa dywanikiem, więc uważaj rano. A, i wieczorem rozpal sobie w kominku, bo na kominku lubi spać Cosia albo Czitka.
Nie ma mnie dzisiaj![]()
Jutro pewnie też, może ktoś dojedzie do Ciebie!
Cium! Cium!
MB&Ofelia pisze:Nieeee, to nie moje. U mnie awantura. Ofelia twierdzi że spakowała już CHYBA wszystko![]()
Szukam taksówki bagażowej, żeby wlazła ta waliza![]()
Na domiar złego Mała Czarna stwierdziła, że ona też jedzieWytaszczyła mój nowy plecaczek i zaczyna się pakować
Tyle że Ofelia jej nie chce ze sobą wziąć, bo Carmen spanikuje zanim dotrze do taksówki i trzeba ją będzie uspokajać. Mała Czarna nie chce ustąpić. Chyba zaraz będą łapoczyny
MaryLux pisze:Lusia mówi, że już wskakuje na hulajłapkę i leci
czitka pisze:A te przy kominku to niby kto?
Bastet pisze:czitka pisze:A te przy kominku to niby kto?
Z tego, co zrozumiałam, a co wymiauczały, to grudniowe dzieci Brata... Zdążył się wyrobić chłopak przed kastracją!
MB&Ofelia pisze:Nieeee, to nie moje. U mnie awantura. Ofelia twierdzi że spakowała już CHYBA wszystko![]()
Szukam taksówki bagażowej, żeby wlazła ta waliza![]()
Na domiar złego Mała Czarna stwierdziła, że ona też jedzieWytaszczyła mój nowy plecaczek i zaczyna się pakować
Tyle że Ofelia jej nie chce ze sobą wziąć, bo Carmen spanikuje zanim dotrze do taksówki i trzeba ją będzie uspokajać. Mała Czarna nie chce ustąpić. Chyba zaraz będą łapoczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości