Bytomskie Łobuzy Trzy :) cz. 12

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 26, 2017 19:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Ta zupa to hicior :mrgreen:
Potrzebna jest nam taka szufladka na Twoje przepisy :wink:
Kubuś, howgh! :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie lis 26, 2017 19:32 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12

klaudiafj pisze:Tak Agus :) bede miec chlopczyka ;)
Ciesze się, że się cieszycie :)

Jestem w studio. W koncu zostalam sama tu. M. wygonilam do domu. Kupilam drugi grzejnik i siedze siebie na kanapie i slucham bardzo nastrojowego radia.
I grzeje sie :)
Lubie tu byc :)

Ale czeka mnie stresujacy czas i ciężkie wyzwania.

Moze w koncu zrobie zdj tego studia jakies sensowne ;)

Klauduś tak się cieszę, cudownie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lis 26, 2017 19:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

My tu wszystkie rodziny wielokotne :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lis 26, 2017 19:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

A te płatki drożdżowe gdzieś prócz netu dostanę?
Bo zupa brzmi mega pysznie :D Zrobię na pewno.
Selerryby to mega Hit. Łukasz mówi, że muszę częściej i z większej ilości selera robić. Teraz zeszły dwa duże i było za mało :o
ser_Kociątko

Post » Nie lis 26, 2017 20:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Nie wiem niestety gdzie mozna znalezc platki, a tez bym chciala wiedziec. Ja kupuje w internecie. I cierpie od dawna na brak platkow :/

Agus dzieki ;)

Waanko ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lis 26, 2017 21:03 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

:wink:
Ja kupuję płatki drożdżowe nieaktywne, w sklepie Organic; akurat mam blisko siebie...

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie lis 26, 2017 21:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Zapomniałam o tej zupie a teraz przez Was mam smaka :wink:

Ale odwaliłam zdjęcia Oooo normalnie aż sama z siebie w szoku jestem :ryk:

Pierwszy raz, odkąd jestem na forum, spojrzałam na to co pisze pod awatarem moim a tam jest data śmierci Maciusia. Minęły 3 lata. Nie zdawałam sobie z tego sprawy. I tak dużo się zmieniło. Wiele lat miałam jednego kota, potem przez 4,5 roku miałam koty dwa, a teraz w ciągu 3 przeszło lat mam już trzy nowe - Marysię, Tosię i Kubusia.

klaudiafj

Post » Nie lis 26, 2017 22:44 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Ale ten kotek będzie mieć fajne imię, jak moje
Kubuś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lis 26, 2017 22:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Hej

Co ja czytałam...będzie Kubuś...ale fajnie Klaudia. Prawda jest taka,że trafi do wspaniałego domu,będzie miał jak w raju :1luvu:

Oglądałam zdjęcia studia.... Pięknie tam masz,oj pięknie
Mega profesjonalnie,bardzo miło,tak magicznie. My wczoraj z dziećmi byliśmy na sesji świątecznej :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lis 26, 2017 23:01 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

MalgWroclaw pisze:Ale ten kotek będzie mieć fajne imię, jak moje
Kubuś

Ojej :oops: nie gniewasz się, że w takim razie zgapiłam? Już jak Tosię miałam adoptować a ona nazywała się Morris, to podałam pomysł z Kubusiem, ale szybko się okazało, że z Kubusia nici ;) I dlatego teraz ten mój Kubuś wymyśliłam. W sumie to zawsze wolę wymyślać imię jak już spotkam kotka, ale lepiej w tej sytuacji, żeby Tosiek osłuchał się z nowym imieniem :)

aannee99 pisze:Hej

Co ja czytałam...będzie Kubuś...ale fajnie Klaudia. Prawda jest taka,że trafi do wspaniałego domu,będzie miał jak w raju :1luvu:

Oglądałam zdjęcia studia.... Pięknie tam masz,oj pięknie
Mega profesjonalnie,bardzo miło,tak magicznie. My wczoraj z dziećmi byliśmy na sesji świątecznej :)

Będzie Kubuś :) Nie wiem czy mój dom jest wspaniały, ale pracuję nad nim :)
Cieszę się bardzo, że studio się podoba :)
Fajnie, że byłaś na świątecznej sesji - chętnie bym zobaczyła zdjęcia :)

klaudiafj

Post » Nie lis 26, 2017 23:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Oj jest Klaudia.... Jest :1luvu:
Mam już zdjęcia,jeszcze bez obróbki ;) musiałam wybrać spośród wszystkich te,które chcę żeby były obronione i wywołane. Dla mnie magia,nawet bez tej całej obróbki :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie lis 26, 2017 23:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Tak Klaudia, bez wątpienia Twój dom jest wspaniały i chciałabym, żeby wszystkie domy takie były...
A nie dzwoniące z ogłoszeń stado durnych idiotów..
Nawet dzisiaj był telefon...
Pan chciał Kanię i Koźlarka.
Ale jak się dowiedział, że po kastracji to nie chce, bo dzieci nie bedzie...
ser_Kociątko

Post » Nie lis 26, 2017 23:13 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Bo dzieci nie będzie....masakra.. co Ci ludzie mają w głowach :?
Obrazek

aannee99

Post » Nie lis 26, 2017 23:19 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

Pojeb..y tacy ludzie. Dosłownie! Trzeba mieć nerwy, żeby być DT - ja bym nie umiała. Podziwiam każdego kto to znosi :201494

Ciekawa jestem zdjęć z sesji ;)
Ja nie robię takich sesji jak teraz są modne - u mnie klasyka :mrgreen:

klaudiafj

Post » Nie lis 26, 2017 23:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 12 - czekamy na Kubusia :)

A co to znaczy modne sesje Klaudia? :) Ja uwielbiam zdjęcia,to pamiątki na lata. Dlatego ze względu na dzieci na taką sesje w tym roku się wybraliśmy,rok temu też byliśmy,ale zupełnie gdzie indziej,teraz znalazłam inną fotografkę,inne miejsce :) Taka świąteczna sesja,to piękna sprawa jak dla mnie.
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]