A niebawem minie rok.
Fajny czas dla Was, dużo musieliście się wspólnie nauczyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Cuuuuudna jest. A pamiętam Wasze początki
A niebawem minie rok.
Fajny czas dla Was, dużo musieliście się wspólnie nauczyć
Aia pisze:Czas tak zaskakująco płynie, że już nie pamiętałam czy pierwsza rocznica Emi u Was już minęła czy nie.
Ja ostatnie lata spędzałam Sylwestra w domu z psem, z wyboru, bo nie zostawiłabym pod żadną najlepszą opieką![]()
Niektórym psiakom pomagają proszki na wyciszenie. Ale to trzeba JUŻ zacząć podawać!!
"Wady" to jest część charakteru, nie można ich się ot tak pozbyć, bo się pojawią kolejneSam urok
Moli25 pisze:Nie mam doświadczenia z tym zwirkiem. Nie znoszę "betonu"nie mogłam zapamiętać nazwy bentonitowy,nie wiem czy teraz błędu nie zrobiłam. Ale nazwę beton będę używać.
Ja Podobnie jak ewar, mam te same odczucia. Miałam przez chwile beton jak Moli do nas trafiła. Ale wtedy nie znałam forum, zooplusa itd...
Używam cats Best, od lat. Chwalimy sobie![]()
![]()
Wiem ze klaudiafj napewno używa tego betonu, Mirka chyba tez. U EwaL widziałam
ewar pisze:Przetestowałam wszystkie chyba możliwe żwirki, nawet to paskudztwo, czyli silikon. Kukurydziany się bardzo roznosi, nie tworzy też ładnych bryłek, zrezygnowałam z niego. Mam małe mieszkanie, w nim dziesięć kotów, muszę mieć w kuwetach coś, co niezbyt się roznosi, co mogę wyrzucić do toalety. Teraz jednak wyrzucam do woreczków, bo zużycie wody miałam koszmarne i toaleta wciąż była brudna, nie nadążałam z szorowaniem. Z oszczędności mam w kilku kuwetach drewniany pelet. Koty do niego tylko siusiają.Ten żwirek przesiewam, trochę z tym zachodu, ale nie mam wyjścia. Spróbujcie Greenwoods, dostałam go w prezencie, wypróbowałam i jest lepszy od Cat`s Besta. Cena nieco wyższa, ale opłaca się i tak.Jest wydajniejszy, nie muszę też bez przerwy zamiatać koło kuwet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 49 gości