Jest . My - jesteśmy zaabsorbowani "zmianami"... wiadomo a ja dodatkowo - przypadkami natury złośliwej . Pecet Alijo to dla mnie "nańtajszy" komputer...Tylko trzeba czasu i... mądrzejszych od siebie, w niektórych kwestiach . Nie ogarniam całości... A w pracy ustawiam roboty . Jak to jest możliwe - NIE WIEM...
Haha, może to jakieś komputerowe fatum wisi w powietrzu, bo mi i Majusi również Pecet się sypnął Najpierw grafika poszła, a potem to już i monitor zaczął fikać! Taka pora roku pewnie! Głaski dla Łatusi już czas powoli otłuszczać się na zimę, bo dni coraz chłodniejsze Maja już hoduje brzuszek co by se pępuszka nie wyziębić
Fotki ślicznotki dołączyły do mojego prywatnego Łatusiowego albumu Nieustannie zachwyca mnie jak Maniusia ma pięknie pomalowane futerko - naprawdę jesiennie
Maniusia jest " niezmiennie ' zmienna...Nas zachwyciły zmiany /nawet dla nas dostrzegalne /. Urosła nam Kocina, wypiękniała ... Wróciłem z nocki - słoneczko świeciło na /ł/okno... a Maniusia takie pozy przyjmuje... .... Alijo nie " zazdraszczaj" białych skarpetek Tyśka i Bodzio objęci - zawsze nas rozczulają
Darkocie, gdybyś zobaczył jak te potworki przegryzają sobie wzajemnie gardła, to już byś się nie tak nimi nie zachwycał. To mali mordercy O kąsaniu w tylne rejony nawet nie wspomnę
nnieeee potworkiii ? Ad rem...Jesień to najlepsza pora roku. Na byłym kompie miałem ładne zdjęciątka jesienne. Brama w parku i stary Książ. I jeszcze więcej inkszych. Alijo szanowna - dużo radości i spokoju od nas +++ " Miziaki dla Koteństwa /gryziąciego sięęę/
A Mania też kaprrrrryśna ... co wlezie...Grymaśnica, "zołzica", no... norrrmalna Koczurrrka Alijo szanowna - przy najbliższym wypadzie załączę jesienne zdjęcia z Sudetów
Jak bym się nie nastękał, to nie był bym sobą. . Zżera mnie czas i mnóstwo zajęć po tym "zżeraniu" I... nie mam czasu . Łatunia milusia jest Bryka, rozrabia i wariuje ,,... Przez *Ksawerego* nie mieliśmy okazji podróżować . Bieżący tydzień by się nadawał - mam nocki / ale aura hgwUUU / UUUhuuuu....... wyje za oknami/ Mamy nadzieję że zdjęciątka Jesienne będą....
Darkocie, niedobrze być zżeranym, chociażby przez czas Łatunia wszystko wynagrodzi swoją cudowną osóbką Czas i pogoda na wycieczki się znajdzie. Kolorowa jesień dopiero się zaczyna
Uwielbiam wichury i wszelkie nawałnice, oczywiście dopóki niczego nie niszczą - w tej kopertce są dobre życzenia dla całej Twojej rodziny