Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Dzien dobry![]()
Dzis miałam urlop, pozalatwialam zaległe sprawy i mam juz z bani jak to sie mowi![]()
Wrócił maż z pracy, poszedł sie myć, i oczywiscie córka za nimale pozniej wycieranko i o to Nasza słodycz
![]()
Kazała sie przy tym nosić, głośno gruchala, a jak juz ją wytarłam pod brzuszkiem to kazała sie wycierać ręcznikiem po główce i łapkach
kalair pisze:Hejka Kochane, jak się macie na dzisiaj?
klaudiafj pisze:HejJutro wyjeżdżacie? Babcia się cieszy na wnuczkę hehe co? Daleko macie na Mazury, chyba prawie tyle co my, no my możemy mieć godzinę dłużej. Ile planujecie jechać?
klaudiafj pisze:HejJutro wyjeżdżacie? Babcia się cieszy na wnuczkę hehe co? Daleko macie na Mazury, chyba prawie tyle co my, no my możemy mieć godzinę dłużej. Ile planujecie jechać?
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:HejJutro wyjeżdżacie? Babcia się cieszy na wnuczkę hehe co? Daleko macie na Mazury, chyba prawie tyle co my, no my możemy mieć godzinę dłużej. Ile planujecie jechać?
wiecie że moja mama nic nie wie o piątym kocie![]()
żyje w przekonaniu że mamy cztery![]()
oj tam, zdrowsza jest dzięki temu
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:HejJutro wyjeżdżacie? Babcia się cieszy na wnuczkę hehe co? Daleko macie na Mazury, chyba prawie tyle co my, no my możemy mieć godzinę dłużej. Ile planujecie jechać?
Cześć![]()
Wyjeżdzamy jutro o 14:00babcia się cieszy jak cholera
uwielbia jak Molka jej tam dokazuje
a jeszcze mama mieszka na parterze, są inne kotki pod oknami, to Molka tak się kładzie, taka płaska się robi ze to sama przyjemność na nią patrzeć
![]()
Mamy 545 km. planujemy jechać 5,5-6godzin. Jedziemy za Białystok jeszcze kawałek, do rodziny, więc trasa znana, ogarnięta.
Ostatni raz 3 lata temu jechaliśmy, pewnie droga się dużo zmieniła, może jakiś objazd warszawy (o zgrozo korki)?
Mam pytanie czy ŁODŹ WARSZAWA autostrada jest płatna ? ktoś cos wie ?
agusialublin pisze:Nom, trzeba będzie banerek przerobićBo Dyzia brakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości