Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:bo ważne są chwile ,kroczenie przez życie to takie drobne radości ,małe promyki słońca na dnie parowu codzienności
mir.ka pisze:to się musiałyście wystraszyć
Sarah DeMonique pisze:hejo. czasu mało, w pracy gonią do pracy i nie dają w spokoju miau obczaić![]()
Kociara82 pisze:piekne te wierszykityle w nich ciepla, serdecznosci i milosci do kotow
a tak apropos tego zdania:kuba.kaczor13 pisze:
"(...)- Może od tego należało zacząć?"
ZAWSZE uwazalam, ze Bog pomylil sie bardzo w stosunku do czlowieka, bo stworzyl go idealnym, mialo tak byc zawsze juz, zaufal czlowiekowi a ten co?Natomiast w kwestii kotow moim zdaniem nie pomylil sie ani troszke, ani ciut ciut-stworzyl koty idealne, doskonale i bez skazy!
To Mu sie udalo najlepiej
kussad pisze:
Moje wątki to te i tak o nich piszę: Przypominam linki także z prośbą o regularnie dopisywanie się i podnoszenie wątków konkursowych na których jestem aktywna albo je prowadzę::oops:
Wątek"Tona karmy dla schroniska"viewtopic.php?f=1&t=153306&start=945
Mój wątek z konkursami:"POMÓŻ TYLKO KLIKAJĄC - akcje dla kotów, psów, dzieci i nas"viewtopic.php?f=8&t=145337
"NAKARM PSA Z TABLICA - nowe edycje - KARMIMY PSIAKI" - wątek z prośbą o dopisywanie sięviewtopic.php?f=1&t=158224&p=10289070#p10289070
Na tym samym wątku podaję inne linki i wydarzenia, które prowadzę
MaryLux pisze:
MonikaMroz pisze:Jestem, doczłapałam się
Pozdrawiamy
Spilett pisze:Czeeeeeeeeeść
solarie pisze:I ja dotarłam na wątek Mysi.Miłego wieczorku, postaram się jak najczęściej zaglądać.
kalair pisze:Jak się Mysia poniedziałkowa?![]()
![]()
solarie pisze:Czekamy na foteczki, czekamy!
shira3 pisze:To dawaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 73 gości