Astaroth86 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Smutno mi bez Was i Forum. Wracam jutro wieczorem .postaram się jeszcze do Was zajrzeć .Q .
Czyżby uzależnienie
Lepsze niż alkohol, czy też zbierane znaczków .
Pozdrowienia niedzielne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Astaroth86 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Smutno mi bez Was i Forum. Wracam jutro wieczorem .postaram się jeszcze do Was zajrzeć .Q .
Czyżby uzależnienie
kuba.kaczor13 pisze:Astaroth86 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Smutno mi bez Was i Forum. Wracam jutro wieczorem .postaram się jeszcze do Was zajrzeć .Q .
Czyżby uzależnienie
Pozdrowienia niedzielne
kuba.kaczor13 pisze:Astaroth86 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Smutno mi bez Was i Forum. Wracam jutro wieczorem .postaram się jeszcze do Was zajrzeć .Q .
Czyżby uzależnienie
Pozdrowienia niedzielne
dorcia44 pisze:kuba.kaczor13 pisze:koniecznie głośniki http://www.sadistic.pl/atak-rekina-vt116080.htm
zabiła bym za ten żart
kuba.kaczor13 pisze:Dzieńdobrywieczór w pierwszą niedzielę tego zimnego weekendu.
Pozdrawiam serdecznie już z domku.Na razie muszę się zorganizować , na dłużej zajrzę wieczorem
koty powitały nas w przedpokoju zgodnie siedząc obok siebie , a potem zrobiły piękne noski -noski
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Dzieńdobrywieczór w pierwszą niedzielę tego zimnego weekendu.
Pozdrawiam serdecznie już z domku.Na razie muszę się zorganizować , na dłużej zajrzę wieczorem
koty powitały nas w przedpokoju zgodnie siedząc obok siebie , a potem zrobiły piękne noski -noski
ALE DZIŚ SOBOTA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości