Ewa L. pisze:Podatek rozliczyłam i procent dla chłopaków poszedł
Dziękuję Ewuniu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Podatek rozliczyłam i procent dla chłopaków poszedł
Patikujek pisze:Ta juz się rozliczyła a ja dopiero pit odebrałam...
Postaram się również wpłacić
A tak poza tym co u was? Widzę, że tak jak u mnie ostatnio marnie z czasem na forum...
Ewa L. pisze:Szkoda że się nie zgadałyśmy bo też byłam w galerii na wystawie. Spotkałyśmy się tam z Myszolandią, wiesiaczek1 i ewa_mrau.
Avian pisze:Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek![]()
Ewa L, szkoda, ze sie nie odezwalas, na pewno widziałaś (macałas) Wściekłego Radka - wszyscy go glaskali, cały dzień spędził głownie na klatce
Avian pisze:Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek![]()
Ewa L, szkoda, ze sie nie odezwalas, na pewno widziałaś (macałas) Wściekłego Radka - wszyscy go glaskali, cały dzień spędził głownie na klatce
Ewa L. pisze:Avian pisze:Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek![]()
Nie miętoliłam żadnego futerkastraszny ścisk był przy klatkach - Myszolandia cię widziała.
Avian pisze:Ewa L. pisze:Avian pisze:Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek![]()
Nie miętoliłam żadnego futerkastraszny ścisk był przy klatkach - Myszolandia cię widziała.
Buuu
Fakt, ścisk to mało powiedziane ... musiałam trzymać klatkę, bo inaczej ludzie leżący wciąż na niej wpadliby z nią do środka sektora![]()
A Myszolandia nie tylko widziała, ale była też "od drugiej strony", bo przeciez musiała swoją ukochaną Gamisię wycałować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 54 gości