Wąt 9. Łatek (*), Marceli, Tosia i PaniĘka Frida MCO. Cześć!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 13, 2014 20:02 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:Podatek rozliczyłam i procent dla chłopaków poszedł :ok:

Dziękuję Ewuniu! :)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw lut 13, 2014 20:04 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

A ja jeszcze nie mam pitów :evil:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 25, 2014 15:13 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ta juz się rozliczyła a ja dopiero pit odebrałam...
Postaram się również wpłacić :)

A tak poza tym co u was? Widzę, że tak jak u mnie ostatnio marnie z czasem na forum...
Obrazek

Patikujek

Od: Czw kwi 05, 2007 21:09

Post » Wto lut 25, 2014 21:23 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Patikujek pisze:Ta juz się rozliczyła a ja dopiero pit odebrałam...
Postaram się również wpłacić :)

A tak poza tym co u was? Widzę, że tak jak u mnie ostatnio marnie z czasem na forum...

Szczerze mówiąc, to nawet sił czasem brak, żeby jeszcze na forum zajrzeć... Staram się żyć szybko, żeby nie mieć za dużo czasu na myślenie i rozpamiętywanie. Ale byłam ostatnio na wystawie w Łodzi w Galerii Łódzkiej i spotkałam Avian we własnej osobie! :)) i jeszcze Wściekłego Radka głaskałam! A jakże! Uściski dla wszystkich!

maciejowa

Post » Wto lut 25, 2014 21:29 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Szkoda że się nie zgadałyśmy bo też byłam w galerii na wystawie. Spotkałyśmy się tam z Myszolandią, wiesiaczek1 i ewa_mrau.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 25, 2014 22:42 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:Szkoda że się nie zgadałyśmy bo też byłam w galerii na wystawie. Spotkałyśmy się tam z Myszolandią, wiesiaczek1 i ewa_mrau.

A ja byłam z iwcią i spotkałam Ingę i Pana Wiesia co nam siatkę zakładał :D

maciejowa

Post » Wto lut 25, 2014 22:57 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek :D

Ewa L, szkoda, ze sie nie odezwalas, na pewno widziałaś (macałas) Wściekłego Radka - wszyscy go glaskali, cały dzień spędził głownie na klatce :kotek:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lut 25, 2014 23:25 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Avian pisze:Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek :D

Ewa L, szkoda, ze sie nie odezwalas, na pewno widziałaś (macałas) Wściekłego Radka - wszyscy go glaskali, cały dzień spędził głownie na klatce :kotek:

Nie miętoliłam żadnego futerka :( straszny ścisk był przy klatkach - Myszolandia cię widziała.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 26, 2014 8:29 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Avian pisze:Maciejowa, a wiedziałaś, ze na tym pokazie po obu stronach mojej klatki sami forumowicze miauowicze siedzieli? Razem byliśmy tak w 6 klatek :D

A gdzie tam... Do łba mi nie przyszło...

maciejowa

Post » Śro lut 26, 2014 8:38 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:

Nie miętoliłam żadnego futerka :( straszny ścisk był przy klatkach - Myszolandia cię widziała.

Buuu :(
Fakt, ścisk to mało powiedziane ... musiałam trzymać klatkę, bo inaczej ludzie leżący wciąż na niej wpadliby z nią do środka sektora :roll:
A Myszolandia nie tylko widziała, ale była też "od drugiej strony", bo przeciez musiała swoją ukochaną Gamisię wycałować :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lut 26, 2014 11:14 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Avian pisze:
Ewa L. pisze:

Buuu :(
Fakt, ścisk to mało powiedziane ... musiałam trzymać klatkę, bo inaczej ludzie leżący wciąż na niej wpadliby z nią do środka sektora :roll:
A Myszolandia nie tylko widziała, ale była też "od drugiej strony", bo przeciez musiała swoją ukochaną Gamisię wycałować :lol:

To też właśnie Sylwia mówiła że jesteś. Miałyśmy podejść bo spotkałyśmy sie przy stoisku dziewczyn z Kotyliona ale nie dałyśmy rady. Mnie udało się tylko sfocić jednego kociaka i to zza dwóch warstw krat bo akurat ktoś odszedł z tego miejsca. Rudasek śliczny.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 26, 2014 12:41 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Wściekły Radek jest bosssski! Gdybym nie miała żadnego futra w domu, to już bym miała. Że też to macanie go nie wkurzało. Z podziwem patrzyłam jak się przeciągał i zmieniał pozycje, ledwo oczy uchylając. Niesamowity jest!

maciejowa

Post » Nie mar 02, 2014 11:14 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Cześć Trójeczko. :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]