Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Aniada, gdzie się podziewasz ze swoim niebieskim stadkiem?
Aniada pisze:aamms pisze:Aniada, gdzie się podziewasz ze swoim niebieskim stadkiem?
Aaa, mam jakiś taki bardzo nietowarzyski humor, Aniu.
Wykańcza mnie upał. Nie wiem, czy to wynika z mojego wiecznie bardzo niskiego ciśnienia, ale temperatura poniżej 20 i powyżej 25 stopni jest dla mnie nie do zniesienia, wentylator mam bezustannie włączony, rolety zaciągnięte i autentycznie płakać mi się chce jak pomyślę o wyjściu na jakiekolwiek zakupy. Jest mi po prostu słabo na samą myśl.
Wnerwia mnie ponadto fakt, że nie można za normalną cenę dostać ryby, która smakuje jak ryba. No nie i kropka. Bezsmakowa, bezzapachowa mamałyga.
Wnerwia mnie, bo zepsułam pracę dekupażową. A konkretnie - stolik pod kawę. Próbuję ratować, ale mam farbę do luftu.
I jeszcze parę rzeczy mnie wnerwia. Kompletnie rozbita jestem, całkowicie do niczego. Wrzucenie prania do pralki to dla mnie wyczyn. Nawet na koty się wkurzam, bo oczywiście każdy musi załatwiać się do świeżo wyczyszczonej kuwety. Sprzątnę, zamiotę - pierwszy włazi siku; sprzątnę, zamiotę - drugi chce kupę; sprzątnę, zamiotę - trzeci chce kupę; sprzątnę, zamiotę - czwarty chce siku; sprzątnę, zamiotę - drugi chce siku; sprzątnę, zamiotę - pierwszy chce kupę... I tak bezustannie. Gdy wszystkie cztery zrobią co miały zrobić, pierwszemu chce się od początku.
Aniada pisze:No muszę się wybrać, Serniczku. Biedronkę mam w odległości jakiś 15 minut. Ewentualnie kupię pstrąga.
Mam szaloną chęć na rybę, a tu mydło...
Ja-smina pisze:Aniada pisze:Taka jestem wściekła, że aż mi się płakać chce.
Popłaczmy razem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mziel52 pisze:Wujek Google tylko to pokazuje
http://www.matras.pl/polski-bez-bledow- ... zdego.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 367 gości