WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 18, 2013 23:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

kotkins pisze:RAnia zmniejsz to , mamy nową czytelniczkę...

NIe umiem zmniejszyc, umiem tylko wstawic. A czytam juz od dawna, tylko nie udzielam sie. Czasu malo. Dzis siedze w szkole i czekam na rodzicow to nawet obrazki dalam rade wstawic. :ryk:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Czw kwi 18, 2013 23:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

RAnia pisze: Dzis siedze w szkole i czekam na rodzicow to nawet obrazki dalam rade wstawic. :ryk:

8O 8O 8O O tej porze? .... to baaaaardzo wieczorowa szkoła jest .... :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw kwi 18, 2013 23:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

W Chicago mamy 5:36. Szkola normalna( 8O ), dzienna. Mamy dzisiaj wywiadowke dla rodzicow i czekamy , ze ktos zjawi z pytaniami o dziecie. Siedze do 6:15 (18:15 wlasciwie), rodzicow nie za wielu to i czas na czytanie mam :P I wysylanie kur.
Obrazek

RAnia

Post » Czw kwi 18, 2013 23:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

RAnia pisze:W Chicago mamy 5:36. Szkola normalna( 8O ), dzienna. Mamy dzisiaj wywiadowke dla rodzicow i czekamy , ze ktos zjawi z pytaniami o dziecie. Siedze do 6:15 (18:15 wlasciwie), rodzicow nie za wielu to i czas na czytanie mam :P I wysylanie kur.
Obrazek

A to ja nie w temacie .... myślałam, żeś w Polsce ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw kwi 18, 2013 23:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Obrazek

RAnia

Post » Pt kwi 19, 2013 6:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

A moja pani kosmetyczka - ma 60!!!!! kurów ( odmiana celowa ) takich małych czubatek czy innego dziadostwa. Otóż jej brat ma firmę remontową i dostali zlecenie rozbiórki domu. Dzwoni pracownik, ze w środku domu 2 takie ładne małe kurki i kogucik......No to co miał zrobić? Zabrał. Zawiózł do matki ( i tym samym siostry, bo razem mieszkają ) . Tak jak ja - na Zadupiu:-). Noo i aktualnie mają 60 bo:
a. matka nikogo pozbawić życia NIE DA, wyroki zapadają maks raz do roku i to tylko na najbardziej dziobliwe koguty
b. sprytna ta kompanija jajka tak ukrywa, ze nie idzie znaleźć a potem kolejne pokolenia wyprowadza - a dziecka nikt nie skrzywdzi. No nawet kurzego......
c. nic ich nie bierze - ni choroby, ni mróz. NIC. Mnożą się radośnie ukrywajac po krzakach - no niemal jak ludzie:-)
d. skoczne i lotne są .........na drzewach ( wysoka sosna ) ponoc nocuja

Także jakby ktoś chciał kurę w dobre ręce, to ona chętnie odda.......Na rosol to nieeeeee, ale do kochania jak najbardziej 8)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 19, 2013 6:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Neigh pisze:A moja pani kosmetyczka - ma 60!!!!! kurów ( odmiana celowa ) takich małych czubatek czy innego dziadostwa. Otóż jej brat ma firmę remontową i dostali zlecenie rozbiórki domu. Dzwoni pracownik, ze w środku domu 2 takie ładne małe kurki i kogucik......No to co miał zrobić? Zabrał. Zawiózł do matki ( i tym samym siostry, bo razem mieszkają ) . Tak jak ja - na Zadupiu:-). Noo i aktualnie mają 60 bo:
a. matka nikogo pozbawić życia NIE DA, wyroki zapadają maks raz do roku i to tylko na najbardziej dziobliwe koguty
b. sprytna ta kompanija jajka tak ukrywa, ze nie idzie znaleźć a potem kolejne pokolenia wyprowadza - a dziecka nikt nie skrzywdzi. No nawet kurzego......
c. nic ich nie bierze - ni choroby, ni mróz. NIC. Mnożą się radośnie ukrywajac po krzakach - no niemal jak ludzie:-)
d. skoczne i lotne są .........na drzewach ( wysoka sosna ) ponoc nocuja

Także jakby ktoś chciał kurę w dobre ręce, to ona chętnie odda.......Na rosol to nieeeeee, ale do kochania jak najbardziej 8)

Moze ktos wezmie na jajka 0 plus :)
Olatki tata ma takie, co je do kurnika na rekach nosi :)
Jajka podobno swietne :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt kwi 19, 2013 7:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

kotkins pisze:Bo to złe okulary są plagą.
Astygmatycy mają najgorzej, potem minusowcy.
Za słabe szkła- i wypadek...

To rozumiem, że minusowcy z astygmatyzmem mają wogóle prze...grane? :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 19, 2013 10:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Nie ,ale każdy okularnik powinien być porządnie zbadany.
I nie na zasadzie , że pani w centrum handlowym robi za darmo komputer a pan optyk okulary za 100 zł.
To jest GRANDA Moje Panie! :evil:

Kury są fajne, guuuupie są ale fajne.
Lubię kury. Za grzebanie...:)

A Łasuś Leoś spał po nerwowym dniu na mojej głowie.
Rano zgłosił się do mycia, biedny ma na razie ten pyś,ale zmyliśmy krew i zaschniętą ślinę.
Oczywiście po myciu i czesanku- Leoś na stół i drze dzioba.
No to dałem puszeczkę Almo Nature i łasuś złasował...zaraz domagając się dokładki
Potem leki, antybiotyk i przeciw bólowy .

Amelka podeszła do Leosia dziś rano i starannie wylizała mu ucho.
Swoich nie liże , ani uszu ani niczego innego, Dobra samarytanka.
Oddam do czerwonego Krzyża, nawet jest biała , by pasowała.
Niech siczkuje w karetce pogotowia np!
Ale okazuje się ,że kocha Leosia ,a nie tylko (nie wiedzieć za co!) Dużego i melona oraz MK.
Sami faceci swoją drogą...

Zabawny był to widok: Leoś z przymkniętymi oczkami pozwala się lizać (i mruczy ) a Amelka wspina się na leosiowe łapki (za mała jest...) , liże i też mruczy. :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt kwi 19, 2013 11:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

No i tylko takich wieści o Leosiu oczekuję :D
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt kwi 19, 2013 11:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Slodki to musial byc widok :)

zuza

Post » Pt kwi 19, 2013 11:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Brawo dla Amelki - samarytanki!
Ja zawsze w dziewczynę wierzyłam! Małe Białe Puchate ma w sobie pokłady miłości i dużo zalet (również tych ukrytych). Należy jej się ... dodatkowa porcja tuńmczyka :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 19, 2013 11:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Poszlam popatrzec na pierwsza strone watku na te wszystkie sliczne paskudy :1luvu: Nie liczac psa z nosem.

zuza

Post » Pt kwi 19, 2013 11:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Co do Amki. Uważam, że na za....bistość nic się nie poradzi :D
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt kwi 19, 2013 15:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Leoś pozagrobowy...

Tak tak - na noszenie do rękach do kurnika się zgodza.........na jajka oddadzą.........tylko jest jeden szkopuł - ponoć te małe gadziny piejne są..........A żeby były jajka nie ma bata musi być kogut.

Kury sa niemożebnie głupie - ktoś kto schrzania 20 min przed autem a nie skreci zasługuje na pożarcie.
Maksymilian Kura jest przy nich mega inteligentem:-).

aaaa zapomniałam Wam powiedzieć, ze Zuza tez się leczy u mojej p. Wet. C'nie?:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]