Czar-koty,bur-koty. Kleksika nie ma już z nami :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 15, 2014 10:27 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

Możesz :)
bo w ten nie chcesz?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Sob lut 15, 2014 11:27 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

jej siostra pisze:Możesz :)
bo w ten nie chcesz?
W ten nie mogę. Zajętam - poczynając od urodzin Mamy przez 12kg mieszanki barfowej po wyprawę po zakupy płytek.
Osiemdziesiąte!

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie lut 16, 2014 21:31 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

Annazoo pisze:
jej siostra pisze:Możesz :)
bo w ten nie chcesz?
W ten nie mogę. Zajętam - poczynając od urodzin Mamy przez 12kg mieszanki barfowej po wyprawę po zakupy płytek.
Osiemdziesiąte!

Gratuluję :1luvu: i duuużo zdrowia życzę :torte:
dopiero teraz, bo właśnie odczytałam :oops:

jej siostra

Post » Nie lut 16, 2014 21:36 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

A Słomka zupełnie się ośmieliła. Czasem syczy na chłopaków, czasem ewakuuje się w górne rejony, ale na ogół nie ma problemu. Zwiedziła całe mieszkanie, skutecznie utrudniła mi sprawdzanie testów, zjadła w tym samym miejscu, co wszystkie koty.
Mała, ruchliwa łobuziczka. Oby tak dalej :piwa:

jej siostra

Post » Pon lut 17, 2014 7:57 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

jej siostra pisze:A Słomka zupełnie się ośmieliła. Czasem syczy na chłopaków, czasem ewakuuje się w górne rejony, ale na ogół nie ma problemu. Zwiedziła całe mieszkanie, skutecznie utrudniła mi sprawdzanie testów, zjadła w tym samym miejscu, co wszystkie koty.

Łasiła się? Gdy się ociera o człowieka, to otwiera paszczękę i wtedy głośniej słychać turkotanie :)
U nas tez lubiła spać na szafach pod sufitem.
Łobuziczka :mrgreen:

Annazoo

Post » Pon lut 17, 2014 8:20 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

brawo Słomcia! :1luvu:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon lut 17, 2014 9:24 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

Annazoo pisze:
jej siostra pisze:A Słomka zupełnie się ośmieliła. Czasem syczy na chłopaków, czasem ewakuuje się w górne rejony, ale na ogół nie ma problemu. Zwiedziła całe mieszkanie, skutecznie utrudniła mi sprawdzanie testów, zjadła w tym samym miejscu, co wszystkie koty.

Łasiła się? Gdy się ociera o człowieka, to otwiera paszczękę i wtedy głośniej słychać turkotanie :)

łasiła się, ale przede wszystkim wpakowała mi się na kolana i rozłożyła na kartkach.

jej siostra

Post » Pon lut 17, 2014 9:27 Re: Czar-koty,bur-koty paw i jej siostry.Staruszek musi być!

jej siostra pisze:
Annazoo pisze:

łasiła się, ale przede wszystkim wpakowała mi się na kolana i rozłożyła na kartkach.

No popatrz jaka cudna :1luvu:

Annazoo

Post » Wto lut 18, 2014 9:34 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

Młode urządziły sobie wieczorem galopadę. I Słomka wcale nie biegała ostatnia ;)

jej siostra

Post » Wto lut 18, 2014 10:25 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

żebyś wiedziała jak mnie to cieszy :)
i jak ładnie zmienił się tytuł wątku!

Annazoo

Post » Wto lut 18, 2014 13:21 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

jej siostra pisze:Młode urządziły sobie wieczorem galopadę. I Słomka wcale nie biegała ostatnia ;)

hm... Słomka na czele, a za nią chłopaki??? :roll:

paw

Post » Wto lut 18, 2014 13:47 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

paw pisze:
jej siostra pisze:Młode urządziły sobie wieczorem galopadę. I Słomka wcale nie biegała ostatnia ;)

hm... Słomka na czele, a za nią chłopaki??? :roll:

Nie prześmiewco - raz na przedzie, raz z tyłu była.
Ale ona chyba to zainicjowała, goniąc Czarownego.

jej siostra

Post » Wto lut 18, 2014 13:51 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

phi, Czarownego ! jak pogoni Kleksa, to będzie coś! :cat3:

paw

Post » Wto lut 18, 2014 14:05 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

paw pisze:phi, Czarownego ! jak pogoni Kleksa, to będzie coś! :cat3:

Kleks nie biega, tylko dostojnie kroczy.
A Czarowny go dziś zaczepiał i usiłował wciągnąć do zabawy w słońcu.

jej siostra

Post » Wto lut 18, 2014 16:00 Re: Czar-koty,bur-koty.W każdym domku po dziewczątku :)

Ktoś tu strasznie mota i gmatwa relacjonując 8)

To ja już nie wiem, czy Słomka z gracją zaprosiła Czarownego do zabawy czy też jako harpia pogoniła go? :roll:
Czarusia? A nie Hugona?!?

No a wcześniej - położyła się na zeszytach, czyniąc z nich tabu, czy też unieruchomiła Dużą, kładąc się Jej na kolanach?

No bo może ja to się ciesze byle czym? :roll:

Annazoo

[poprzednia][następna]