bo w ten nie chcesz?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
W ten nie mogę. Zajętam - poczynając od urodzin Mamy przez 12kg mieszanki barfowej po wyprawę po zakupy płytek.jej siostra pisze:Możesz
bo w ten nie chcesz?
Annazoo pisze:W ten nie mogę. Zajętam - poczynając od urodzin Mamy przez 12kg mieszanki barfowej po wyprawę po zakupy płytek.jej siostra pisze:Możesz
bo w ten nie chcesz?
Osiemdziesiąte!
jej siostra pisze:A Słomka zupełnie się ośmieliła. Czasem syczy na chłopaków, czasem ewakuuje się w górne rejony, ale na ogół nie ma problemu. Zwiedziła całe mieszkanie, skutecznie utrudniła mi sprawdzanie testów, zjadła w tym samym miejscu, co wszystkie koty.
Mała, ruchliwa łobuziczka. Oby tak dalej
Annazoo pisze:jej siostra pisze:A Słomka zupełnie się ośmieliła. Czasem syczy na chłopaków, czasem ewakuuje się w górne rejony, ale na ogół nie ma problemu. Zwiedziła całe mieszkanie, skutecznie utrudniła mi sprawdzanie testów, zjadła w tym samym miejscu, co wszystkie koty.
Łasiła się? Gdy się ociera o człowieka, to otwiera paszczękę i wtedy głośniej słychać turkotanie
U nas tez lubiła spać na szafach pod sufitem.
Łobuziczka
jej siostra pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:A Słomka zupełnie się ośmieliła. Czasem syczy na chłopaków, czasem ewakuuje się w górne rejony, ale na ogół nie ma problemu. Zwiedziła całe mieszkanie, skutecznie utrudniła mi sprawdzanie testów, zjadła w tym samym miejscu, co wszystkie koty.
Łasiła się? Gdy się ociera o człowieka, to otwiera paszczękę i wtedy głośniej słychać turkotanie
U nas tez lubiła spać na szafach pod sufitem.
Łobuziczka
łasiła się, ale przede wszystkim wpakowała mi się na kolana i rozłożyła na kartkach.
jej siostra pisze:Młode urządziły sobie wieczorem galopadę. I Słomka wcale nie biegała ostatnia
paw pisze:jej siostra pisze:Młode urządziły sobie wieczorem galopadę. I Słomka wcale nie biegała ostatnia
hm... Słomka na czele, a za nią chłopaki???
paw pisze:phi, Czarownego ! jak pogoni Kleksa, to będzie coś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 451 gości