żeby KOTY miały wygodnie i miło - to WAŻNE

Moderator: Estraven
Broszka pisze:
Eh, mój aparat mnie nie lubi![]()
Zdjęcie robiłam na zoomie z drugiego końca pokoju i na zbliżeniach aparat nie trzyma ostrości i wychodzą takie "czarne plamy z oczami"![]()
dagmara-olga pisze:kolor nieważnyniedoróbki nieważne
![]()
dagmara-olga pisze:kolor nieważnyniedoróbki nieważne
![]()
Broszka pisze:Nie będzie miło i wygodnie Zniknęła ulubiona miejscówka na piecu kaflowym
morelowa pisze:Lubię piece kaflowe.
Revontulet pisze:
To chyba musisz szybciutko znaleźć jakiś zamiennik![]()
Broszka pisze:felin pisze:Broszka pisze:A jak przyjdzie prawdziwa zima to pewnie krzaczek padnieRevontulet pisze:Był mróz, był śnieg. Teraz jest ocieplenie - znaczy wiosna idzie. Nic dziwnego, że pąki są![]()
Nie padnie, spoko. Ja mam w ogrodzie takie cóś i walczę z tym od ladnych paru lat. Nie mialabym nic przeciwko, żeby choć część szlag trafil, ale nie ma tak dobrzeWręcz przeciwnie, wyrasta toto sobie w różnych zadziwiających miejscach i ma się dobrze niezależnie od pogody
edit: To już są mega-jaja:"2012-11-06 00:00 PL6200 Gluchowo, 62-052 Komorniki, Polska 0.100 Przyjecie w lokalizacji GLS zlecenie odbioru i doreczenia paczki". Przed chwilą sprawdzilam i teraz figuruje taka godzinaChyba nie kumam o co chodzi
Biały lilak to moje ulubione kwiaty dlatego będzie mi strasznie szkoda jak teraz mróz załatwi te pączki i krzak padnie![]()
Taka zerowa godzina jest zawsze przy rejestracji paczki w GLS - dlatego tak mnie zdziwiło jak wczoraj napisałaś 21:20 - może to był jakiś błąd w systemie?![]()
morelowa pisze:Koniki mnie rozczuliły, a przy psiurach się normalne wzruszyłam![]()
Coś mi chyba jest
Alienor pisze:morelowa pisze:Koniki mnie rozczuliły, a przy psiurach się normalne wzruszyłam![]()
Coś mi chyba jest
To mnie chyba też - mam ochotę się przytulić i wyczochrać/wygłaskać wszystkie - i koniki i psiaki
Broszka pisze:Czy któraś z Was prała na sucho dywan czy wykładzinę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, muza_51 i 274 gości