ps.wiesz o co chodzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Dzięki za podpowiedzi.
Bianka 4 - będę wypróbowywać jeszcze bezzbożowe Sanabelle, które już kupiłam. Jeśli i tego Dyziek nie będzie mógł jeść, chętnie wezmę od ciebie próbki tych karm.
Mam już napoczęte cztery opakowania różnych karm, które Dyziowi nie służą.![]()
Mój kochany, pod każdym względem "najdroższy" tymczasik.
Bazyliszkowa pisze:Byłam wczoraj wieczorem bardzo zmęczona i zamiast szybkiego prysznica postanowiłam zrobić sobie relaksującą kąpiel. Wlałam do wanny płyn do kąpieli o moim ulubionym lawendowym zapachu, napełniłam ją wodą. Zanurzyłam się w ciepłej wodzie, wdychając zapach lawendy. Po chwili w otworze w drzwiach pokazała się łepetyna a za nią cały Dyzio, który pewnym krokiem udał się do kuwety stojącej tuż przy wannie. Rozległo się złowieszcze szuranie. Po chwili zamiast zapachu lawendy w łazience unoosił się zapach kociej kupy.
I to był koniec próby, by "podarować sobie odrobinę luksusu".
Bazyliszkowa pisze:Byłam wczoraj wieczorem bardzo zmęczona i zamiast szybkiego prysznica postanowiłam zrobić sobie relaksującą kąpiel. Wlałam do wanny płyn do kąpieli o moim ulubionym lawendowym zapachu, napełniłam ją wodą. Zanurzyłam się w ciepłej wodzie, wdychając zapach lawendy. Po chwili w otworze w drzwiach pokazała się łepetyna a za nią cały Dyzio, który pewnym krokiem udał się do kuwety stojącej tuż przy wannie. Rozległo się złowieszcze szuranie. Po chwili zamiast zapachu lawendy w łazience unoosił się zapach kociej kupy.
I to był koniec próby, by "podarować sobie odrobinę luksusu".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1314 gości