Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
WeraW pisze:No właśnie pomysłów nie mam gdzie jeszcze można. Do szkół ani uczelni nie mam dostępu. Tak mnie wkurza, że nikt nie wierzy w to co jest jak wół napisane w ogłoszeniach! wszystkim tylko maluchy w głowach, żeby małe, puchate i spokojne były. A jak diablęta wyrosną z puchatych kulek to sruuuu na ulice i kolejna próba. W przypadku Mietka nie będzie już niespodzianek. Mój Stanisław jak bym dzieckiem to był słodki, teraz tez jest, ale nie wiem kto wytrzymałby jego porę o 3 w nocy na mizianki. Nawet starsza kotka olewa go wtedy, no a ja nie mogę, 2 ręce i nogi to mało, żeby odganiać się przed gorącymi uczuciami Tasia.
toz-police pisze:Dzisiaj mialam parszywy dzienTuz po 8 rano dostalam tel. ze w Starych Policach lezy konajacy kot. Pojechalam, zabralam do weta, ale nie bylo juz co ratowac. Splakalam sie jak mops. To juz kolejny kot w tych okolicach znaleziony w takim stanie, strasznie chudy, zapyzialy i smierdzacy padlina. Oddalysmy kota na Ostrawicka na sekcje zwlok, jesli bedzie to otrucie to zglosimy sprawe do prokuratury. Tak dalej byc nie moze. Wyobrazcie sobie, ze kocina konala przed oknami bloku i nikt nie wpadl na pomysl, zeby jechac z nim do weta. Stanelam pod oknami i krzyczalam, zeby tak ich to spotkalo, zeby lezeli i im nikt pomocy nie dal. Ach szkoda gadac, mam dzisiaj paskudny humor. Osoba zglaszajaca nawet nie zadzwonila i nie zapytala co z kotem.
toz-police pisze:Dzisiaj mialam parszywy dzienTuz po 8 rano dostalam tel. ze w Starych Policach lezy konajacy kot. Pojechalam, zabralam do weta, ale nie bylo juz co ratowac. Splakalam sie jak mops. To juz kolejny kot w tych okolicach znaleziony w takim stanie, strasznie chudy, zapyzialy i smierdzacy padlina. Oddalysmy kota na Ostrawicka na sekcje zwlok, jesli bedzie to otrucie to zglosimy sprawe do prokuratury. Tak dalej byc nie moze. Wyobrazcie sobie, ze kocina konala przed oknami bloku i nikt nie wpadl na pomysl, zeby jechac z nim do weta. Stanelam pod oknami i krzyczalam, zeby tak ich to spotkalo, zeby lezeli i im nikt pomocy nie dal. Ach szkoda gadac, mam dzisiaj paskudny humor. Osoba zglaszajaca nawet nie zadzwonila i nie zapytala co z kotem.
toz-police pisze:Mieciulek byl dzisiaj na nagraniu telewizji Pomerania![]()
I co wy na to cioteczki ?? Mamy gwiazdora tv![]()
Jak tylko zdobede linka do programu to go wstawie.
Bedzie tez w Kurierze Szczecinskim i w Moje Miasto.
A co niech sie dowiedza o nim wszyscy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości