Gosiara pisze:Twój kot i sama musisz o nim decydować do jakiego veta chodzić itd.Kciuki
Dzięki Gosia mój instynkt mi mówi że to ten wet

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiara pisze:Twój kot i sama musisz o nim decydować do jakiego veta chodzić itd.Kciuki
Gosiara pisze:Gdybym ja się nie kierowała swoim instynktem 27 pazdziernika o 22 godzinie Mici by teraz ze mną nie było..Ja mykam spać Micia już śpi
izka53 pisze:Taki drobny szczegół - ten najlepszy wet specjalizuje się w rehabilitacji zwierząt i ma własną klinikę o tej specjalności . Nic dziwnego, ze nie ma czasu dla pacjentów w innej klinice i na pogłębianie wiedzy z zakresu chorób.
No ale to Ty decydujesz - ja juz jestem cicho.
vailet pisze:Ph -5![]()
mb pisze:vailet pisze:Ph -5![]()
Bejbi nie powinna już dostawać więcej "zakwaszaczy" - to pH jest już zbyt niskie.
vailet pisze:mb pisze:vailet pisze:Ph -5![]()
Bejbi nie powinna już dostawać więcej "zakwaszaczy" - to pH jest już zbyt niskie.
mb jakie powinno być bo ja się nie znam.Jak miała 8 to pisali że dużo
dorota13 pisze:vailet pisze:mb pisze:vailet pisze:Ph -5![]()
A dokształcony wet Ci nie powiedział?
mb pisze:Powinno być w granicach 5,5 - 6,5.
Z tym, że 6,5 czasami bywa już za wysokie.
W tej chwili siusiu Bejbi ma odczyn zbyt kwaśny.
Od 6,5 w górę robi się zbyt zasadowy. Za bardzo zasadowy źle chroni przed infekcjami, a zbyt kwaśny świadczy o zakwaszeniu organizmu, co także nie jest korzystne.
vailet pisze:dorota13 pisze:vailet pisze:mb pisze:vailet pisze:Ph -5![]()
A dokształcony wet Ci nie powiedział?
Nie zapytałam,ale mam Ciebie to czemu nie napisałaś?mb dopiero.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 41 gości