Witaj Ciociu z Krecikiem

Ile ja bym dała żeby te moje wredoty chociaż czasami tak sobie poleżały
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:włosy mi stanęły na głowiepo przeczytaniu Waszych postów o...księżach
![]()
w ubiegłym roku przed kolędą nie zdążyłam zamknąć kotów, modliłam się tylko aby żadne nie wlazło na ławę gdzie stała woda święcona
gdy któreś podeszło do księdza i wskoczyło mu na kolana...zamarłam
ksiądz po modlitwie rozmawiał z nami o...kotach, co jedzą, czy są zdrowe, skąd się tyle wzięło![]()
potem spojrzał na kopertę i spytał...czy starczy mi na życie dla nich bo to są przecież Boże stworzonkatakich księży mam w swojej parafii
Danusia pisze:Wszystkiego najlepszego Gromadziu slodka![]()
![]()
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:a zapomialabym
tamtego proboszcza juz nie ma - przeniesli go bo na dziwki chodzil i popijal a na mnie i brata patrzyl z niesmakiem ze bez slubu sie ....
A w tym roku na kolęde przyszedl jakis stary trep i pyta malego czy umie sie przezegnac
ja mu na to ze on nie mowi - to najpierw mnie zjebal ze koty nie schowane, bo wyszly akurat jak wlazlo to to i obwachac mu kiecke chcialy, potem ze swiatlo nie takie, potem ze swieczki mam zapalic. w koncu otworzyl niby przyadkiem na jakism tam wersecie o niemowach, ze to dzialanie zlych mocy itp i potem usiadl i zapytal czy zrozumialam przeslanie, czy kojarze kto mnie przeklnal jak w ciazy bylam ze dziecko mi nie mowi bo to sa demona moce i dodal ze mam isc na rekolekcje to wszytsko sie ulozy
kurka no zapomnialam isc a pewnie Filip by zaczal moiwc po powrocie
a ktoras koleda w stecz u matki bylam i tez jakis stary grzyb przyszedl i pyta czy do kosciola chdzimy z malym , mowie ze nie bo nie mamy wstepu na msze bo jestesmy nie slubni, ze proboszcz tak powiedzial a on na to - Bo On mial taka misje od Boga
Wiec drogie panie jak wam ksiadz kiedy krwi na psuje to on ma taka misje od Boga
z każda kolęda mam coraz większą ochote zmienic wyznanie - te w sumie mi przypisano jako dziecku, nikt nie pytal czy chce
pozukam takiej gdzie nie ma tych hipokrytów księzy co przeklna człowieka za własne uczynki
Ja do kościoła nie chodzę,dzieci mam nieochrzczone -mogę być potępiona a co mi tam
Księdza nie wpuszczam z kolędą
Może dlatego mój syn ma dyslekcję,nadpobudliwość ruchową i problemy z koncentracją -ale jest normalnym dzieckiem mimo tych różnych problemów,inteligencja ponad przeciętną według badań pani psycholog bo ja czasem mam inne wrażenie![]()
misja od Boga farmazony wciskać tylko potrafią
Caragh pisze:Cześć kochana Ciociu![]()
![]()
z Gromadzią
![]()
![]()
joszko89 pisze:witaj Gromadko najmilszaSkoro Duża tak długo spała to znaczy, że jej nie budziliście
A co ze śniadaniem?
Kociara82 pisze:przesylam kociarstwu buziaki z okazji Swiatowego Dnia Kota![]()
![]()
puszatek pisze:włosy mi stanęły na głowiepo przeczytaniu Waszych postów o...księżach
![]()
w ubiegłym roku przed kolędą nie zdążyłam zamknąć kotów, modliłam się tylko aby żadne nie wlazło na ławę gdzie stała woda święcona
gdy któreś podeszło do księdza i wskoczyło mu na kolana...zamarłam
ksiądz po modlitwie rozmawiał z nami o...kotach, co jedzą, czy są zdrowe, skąd się tyle wzięło![]()
potem spojrzał na kopertę i spytał...czy starczy mi na życie dla nich bo to są przecież Boże stworzonkatakich księży mam w swojej parafii
joszko89 pisze:No to słuchajcie tego! Ja czyli Duża specjalnie wstałam o 7;30 z łóżka żeby nakarmić wszystkich, a tylko Oluś (bo przyszedł o dziwo na śniadanie ze wsi), Linka i Megi pojadły, a te dwie młode pannice nie chciały, bo się suchego najadły
Petka pisze:Cześć Bożenko z najpiękniejszą na świecie Gromadką.![]()
Karolek(ona) pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości