Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Walusiu, jaki Ty mądry jesteśI do tego piękny i przystojny
Annazoo pisze:anna09 pisze:Walusiu, jaki Ty mądry jesteśI do tego piękny i przystojny
Ale mnie nie odwiedzasz![]()
anna09 pisze:Annazoo pisze:anna09 pisze:Walusiu, jaki Ty mądry jesteśI do tego piękny i przystojny
Ale mnie nie odwiedzasz![]()
Odwiedzam, odwiedzam... kiedy jedziemy do weta![]()
Dlatego Waluś chyba woli, jak już go nie odwiedzam![]()
Pasibrzucho, masz jakieś zastrzeżenia do Walusiowego futerka?
Mnie Kolcio wygląda na dziewczynkę, ale skoro mówią, że to chłopak, nie będę się spierała
anna09 pisze:
Pasibrzucho, masz jakieś zastrzeżenia do Walusiowego futerka?
Mnie Kolcio wygląda na dziewczynkę, ale skoro mówią, że to chłopak, nie będę się spierała
Pasibrzucha pisze:Przy Tobie nie śmiem mieć jakichkolwiek zastrzeżeń do Walusia![]()
Nooo... owszem, może i zdarzają się koty z miękciejszą sierstkąale to Waluś jest moim ulubionym z rodzinnych kotów
![]()
anna09 pisze:Pasibrzucha pisze:Przy Tobie nie śmiem mieć jakichkolwiek zastrzeżeń do Walusia![]()
Nooo... owszem, może i zdarzają się koty z miękciejszą sierstkąale to Waluś jest moim ulubionym z rodzinnych kotów
![]()
I niech tak zostanie![]()
Waluś jest najcudniejszym z kotówWiedzą o tym wszyscy, którzy mieli okazję spotkać go osobiście, a pozostali niech żałują
Annazoo pisze:anna09 pisze:Pasibrzucha pisze:Przy Tobie nie śmiem mieć jakichkolwiek zastrzeżeń do Walusia![]()
![]()
Waluś jest najcudniejszym z kotówWiedzą o tym wszyscy, którzy mieli okazję spotkać go osobiście, a pozostali niech żałują
Zaraz po Leosiu.
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:anna09 pisze:Pasibrzucha pisze:Przy Tobie nie śmiem mieć jakichkolwiek zastrzeżeń do Walusia![]()
![]()
Zaraz po Leosiu.
I Tyciej.
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:anna09 pisze:Waluś jest najcudniejszym z kotówWiedzą o tym wszyscy, którzy mieli okazję spotkać go osobiście, a pozostali niech żałują
Zaraz po Leosiu.
I Tyciej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, PanPawel i 196 gości