magaaaa pisze:Hej, Julka!
jestem z Ciebie dumna!
Gryzia
Gryziuniu, ja tylko biorę z Ciebie przykład

Julka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Hej, Julka!
jestem z Ciebie dumna!
Gryzia
vega013 pisze:kropkaXL pisze:vega013 pisze:
Dziś poszłam do mojej najlepszej na świecie wetki i zapytałam, czy już panikować, czy jeszcze poczekać. Julka bowiem od kilku dni codziennie wymiotuje wymiotuje samą pianą. Zgodnie z poradą, kupiłam BezoPet. Mam podawać codziennie, a jeżeli malutka nadal będzie haftowała, to przyjść z nią na badania. Miałam obawy, czy to podawanie okaże się wykonalne, bo Julka jest kotką barrrdzo trudną w obsłudze. Z pewną taką nieśmiałością wycisnęłam trochę pasty na łychę, no i zwycięstwo! Julineczka sama z siebie wszystko zlizała z łyżki
Haniu ja podaję moim sierściom RC Fibre mieszam im do karmy codziennej-działa fantastycznie-kłaki wyłażą z koopalami -dosłownie pół koopy potrafi być z kłaków!
Podaję okresowo,gdy zaczynają się żygi kłaczaste-naprawde polecam!
Dzięki za dobrą radę.![]()
Poczytałam o RC Fibre i tylko jednego się obawiam - moje kociarstwo ma skłonności do rozwolnień. Czy ta karma nie pogorszy konsystencji ich kupek?
Kociara82 pisze:biedna Julenka sie musiala kicia zestresowac. Co do konkursu, tyle kocich pieknosci jest, ze wybor ciezki bedzie. Ale bede glosowala zgodnie z glosem serca. Z milosci do slodkosci i czarnidelek wsrod kocurkow moim zdecydowanym faworytem jest Wedelek![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:vega013 pisze:kropkaXL pisze:vega013 pisze:
Dziś poszłam do mojej najlepszej na świecie wetki i zapytałam, czy już panikować, czy jeszcze poczekać. Julka bowiem od kilku dni codziennie wymiotuje wymiotuje samą pianą. Zgodnie z poradą, kupiłam BezoPet. Mam podawać codziennie, a jeżeli malutka nadal będzie haftowała, to przyjść z nią na badania. Miałam obawy, czy to podawanie okaże się wykonalne, bo Julka jest kotką barrrdzo trudną w obsłudze. Z pewną taką nieśmiałością wycisnęłam trochę pasty na łychę, no i zwycięstwo! Julineczka sama z siebie wszystko zlizała z łyżki
Haniu ja podaję moim sierściom RC Fibre mieszam im do karmy codziennej-działa fantastycznie-kłaki wyłażą z koopalami -dosłownie pół koopy potrafi być z kłaków!
Podaję okresowo,gdy zaczynają się żygi kłaczaste-naprawde polecam!
Dzięki za dobrą radę.![]()
Poczytałam o RC Fibre i tylko jednego się obawiam - moje kociarstwo ma skłonności do rozwolnień. Czy ta karma nie pogorszy konsystencji ich kupek?
Haniu-kupy sa luźniejsze,ale nie rzadkie!-one sa po prostu grubsze i miększe!
A za Juleńkę bedę trzymała kciuki!-to jednak operacja ,a nie obcinanie pazurków!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vega013 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:puk puk
kto tam?
Otwierać, policja!
Jejuuu!!! To wszyscy uciekniemy pod łóżko, a zostanie jedynie Filunio, żeby sprawdzić uzbrojenie panów policjantów i ewentualnie ukraść im coś, co uzna za fajne. Bo Filuś taki jest.
Coś napiszę w tajemnicy. Duża złamała fotel. A to było tak - Duży siedział na fotelu przy komputerze. Duża prosto z łóżka wskoczyła mu na kolana. Fotel zakręcił się i... złamał. Ale ta Duża rozrabia! A na Julkę mówią, że ona rozrabiara jest...
Oliwka relacjonująca
kalair pisze:W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy!![]()
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:puk puk
kto tam?
Otwierać, policja!
Jejuuu!!! To wszyscy uciekniemy pod łóżko, a zostanie jedynie Filunio, żeby sprawdzić uzbrojenie panów policjantów i ewentualnie ukraść im coś, co uzna za fajne. Bo Filuś taki jest.
Coś napiszę w tajemnicy. Duża złamała fotel. A to było tak - Duży siedział na fotelu przy komputerze. Duża prosto z łóżka wskoczyła mu na kolana. Fotel zakręcił się i... złamał. Ale ta Duża rozrabia! A na Julkę mówią, że ona rozrabiara jest...
Oliwka relacjonująca
Zawsze wiedziałam, że to Duzi niszczą, a potem na koty zwalają!
A policja była kocia
Inka
vega013 pisze:kalair pisze:W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy!![]()
Ciociu, przecież my nie mamy żadnych szans. Oglądam sobie kandydatki - jedna piękniejsza od drugiej. Gdzie nam do nich...
Oliwka zasmucona nagle
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:kto tam?
Otwierać, policja!
Oliwka relacjonująca
Zawsze wiedziałam, że to Duzi niszczą, a potem na koty zwalają!
A policja była kocia
Inka
Ineczko, bo Dużym tak najwygodniej...
Oliwka obserwatorka
vega013 pisze:kalair pisze:W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy!![]()
Ciociu, przecież my nie mamy żadnych szans. Oglądam sobie kandydatki - jedna piękniejsza od drugiej. Gdzie nam do nich...
Oliwka zasmucona nagle
MaryLux pisze:vega013 pisze:kalair pisze:W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy!![]()
Oliwka zasmucona nagle
Oliwciu, jaka szkoda, że Psota nie ma z nami, on by Ci wytłumaczył, że jesteś śliczna!
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 385 gości