ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 18:19 Re: Świat według kota - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

magaaaa pisze:Hej, Julka!
jestem z Ciebie dumna!
Gryzia

Gryziuniu, ja tylko biorę z Ciebie przykład :ok: i kreatywnie podchodzę do tematu.

Julka

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie lis 06, 2011 18:20 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: oj, ta wasza duza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lis 06, 2011 18:21 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

vega013 pisze:
kropkaXL pisze:
vega013 pisze:
Dziś poszłam do mojej najlepszej na świecie wetki i zapytałam, czy już panikować, czy jeszcze poczekać. Julka bowiem od kilku dni codziennie wymiotuje wymiotuje samą pianą. Zgodnie z poradą, kupiłam BezoPet. Mam podawać codziennie, a jeżeli malutka nadal będzie haftowała, to przyjść z nią na badania. Miałam obawy, czy to podawanie okaże się wykonalne, bo Julka jest kotką barrrdzo trudną w obsłudze. Z pewną taką nieśmiałością wycisnęłam trochę pasty na łychę, no i zwycięstwo! Julineczka sama z siebie wszystko zlizała z łyżki :lol:

Haniu ja podaję moim sierściom RC Fibre mieszam im do karmy codziennej-działa fantastycznie-kłaki wyłażą z koopalami -dosłownie pół koopy potrafi być z kłaków!
Podaję okresowo,gdy zaczynają się żygi kłaczaste-naprawde polecam!

Dzięki za dobrą radę. :piwa:

Poczytałam o RC Fibre i tylko jednego się obawiam - moje kociarstwo ma skłonności do rozwolnień. Czy ta karma nie pogorszy konsystencji ich kupek?

Haniu-kupy sa luźniejsze,ale nie rzadkie!-one sa po prostu grubsze i miększe!
A za Juleńkę bedę trzymała kciuki!-to jednak operacja ,a nie obcinanie pazurków! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 06, 2011 18:22 Re: Świat według kota - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

Kociara82 pisze:biedna Julenka sie musiala kicia zestresowac. Co do konkursu, tyle kocich pieknosci jest, ze wybor ciezki bedzie. Ale bede glosowala zgodnie z glosem serca. Z milosci do slodkosci i czarnidelek wsrod kocurkow moim zdecydowanym faworytem jest Wedelek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu, kocham Cię barrrdzo, barrrdzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wedelek

vega013

Post » Nie lis 06, 2011 18:24 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

kropkaXL pisze:
vega013 pisze:
kropkaXL pisze:
vega013 pisze:
Dziś poszłam do mojej najlepszej na świecie wetki i zapytałam, czy już panikować, czy jeszcze poczekać. Julka bowiem od kilku dni codziennie wymiotuje wymiotuje samą pianą. Zgodnie z poradą, kupiłam BezoPet. Mam podawać codziennie, a jeżeli malutka nadal będzie haftowała, to przyjść z nią na badania. Miałam obawy, czy to podawanie okaże się wykonalne, bo Julka jest kotką barrrdzo trudną w obsłudze. Z pewną taką nieśmiałością wycisnęłam trochę pasty na łychę, no i zwycięstwo! Julineczka sama z siebie wszystko zlizała z łyżki :lol:

Haniu ja podaję moim sierściom RC Fibre mieszam im do karmy codziennej-działa fantastycznie-kłaki wyłażą z koopalami -dosłownie pół koopy potrafi być z kłaków!
Podaję okresowo,gdy zaczynają się żygi kłaczaste-naprawde polecam!

Dzięki za dobrą radę. :piwa:

Poczytałam o RC Fibre i tylko jednego się obawiam - moje kociarstwo ma skłonności do rozwolnień. Czy ta karma nie pogorszy konsystencji ich kupek?

Haniu-kupy sa luźniejsze,ale nie rzadkie!-one sa po prostu grubsze i miększe!
A za Juleńkę bedę trzymała kciuki!-to jednak operacja ,a nie obcinanie pazurków! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki bardzo :1luvu: Kciuki i ciepłe myśli to dokładnie to, czego kotunia z serduszkiem na nosku potrzebuje najbardziej :1luvu:

Zamówiłam w animalii RC Fibre Response. Będę podawała koteczkom. :lol:

vega013

Post » Nie lis 06, 2011 18:31 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

A jeszcze dodam,że przy biegunkach błonnik wchłania nadmiar wody z tresci jelit,więc i zmniejsza wodnistość koopy! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 06, 2011 19:22 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

Obrazek

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 06, 2011 19:28 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 07, 2011 10:23 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

vega013 pisze:
MaryLux pisze:
Kociara82 pisze:
MaryLux pisze:puk puk

kto tam? :mrgreen:

Otwierać, policja!

Jejuuu!!! To wszyscy uciekniemy pod łóżko, a zostanie jedynie Filunio, żeby sprawdzić uzbrojenie panów policjantów i ewentualnie ukraść im coś, co uzna za fajne. Bo Filuś taki jest.

Coś napiszę w tajemnicy. Duża złamała fotel. A to było tak - Duży siedział na fotelu przy komputerze. Duża prosto z łóżka wskoczyła mu na kolana. Fotel zakręcił się i... złamał. Ale ta Duża rozrabia! A na Julkę mówią, że ona rozrabiara jest...

Oliwka relacjonująca

Zawsze wiedziałam, że to Duzi niszczą, a potem na koty zwalają!
A policja była kocia :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 07, 2011 10:48 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

kalair pisze:W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy! :1luvu: :1luvu:

Ciociu, przecież my nie mamy żadnych szans. Oglądam sobie kandydatki - jedna piękniejsza od drugiej. Gdzie nam do nich...

Oliwka zasmucona nagle

vega013

Post » Pon lis 07, 2011 10:50 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

MaryLux pisze:
vega013 pisze:
MaryLux pisze:
Kociara82 pisze:
MaryLux pisze:puk puk

kto tam? :mrgreen:

Otwierać, policja!

Jejuuu!!! To wszyscy uciekniemy pod łóżko, a zostanie jedynie Filunio, żeby sprawdzić uzbrojenie panów policjantów i ewentualnie ukraść im coś, co uzna za fajne. Bo Filuś taki jest.

Coś napiszę w tajemnicy. Duża złamała fotel. A to było tak - Duży siedział na fotelu przy komputerze. Duża prosto z łóżka wskoczyła mu na kolana. Fotel zakręcił się i... złamał. Ale ta Duża rozrabia! A na Julkę mówią, że ona rozrabiara jest...

Oliwka relacjonująca

Inka

Ineczko, bo Dużym tak najwygodniej...

Oliwka obserwatorka

vega013

Post » Pon lis 07, 2011 10:51 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

vega013 pisze:
kalair pisze:W konkursie biora udzial same pieknosci! Juleczko, Oliwciu, Wy tez jestescie cudne! I wszystkie inne! Buziamy! :1luvu: :1luvu:

Ciociu, przecież my nie mamy żadnych szans. Oglądam sobie kandydatki - jedna piękniejsza od drugiej. Gdzie nam do nich...

Oliwka zasmucona nagle

Oliwciu, jaka szkoda, że Psota nie ma z nami, on by Ci wytłumaczył, że jesteś śliczna!
Inka

MaryLux

Post » Pon lis 07, 2011 10:52 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

vega013 pisze:
MaryLux pisze:
vega013 pisze:
MaryLux pisze:
Kociara82 pisze:kto tam? :mrgreen:

Otwierać, policja!

Oliwka relacjonująca

Inka

Ineczko, bo Dużym tak najwygodniej...

Oliwka obserwatorka

:evil: :evil: :evil:

MaryLux

Post » Pon lis 07, 2011 11:29 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

vega013 pisze:

Oliwka zasmucona nagle

Oliwciu, tam nie ma brzydkich kotkow, a Ty jestes p r z e p i e k n a! :1luvu: !
Ja tez nie mam szans, ale sie wcale nie przejmuje, bo Duza mowi , ze wygrane pieniazki beda dla biednych kotkow. To dobrze, prawda? :oops: :D
Iris
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 07, 2011 12:07 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - sterylka Julki w środę.Prosimy o kciuki

MaryLux pisze:
vega013 pisze:

Oliwka zasmucona nagle

Oliwciu, jaka szkoda, że Psota nie ma z nami, on by Ci wytłumaczył, że jesteś śliczna!
Inka

Ineczko, śliczna to Ty jesteś :1luvu: i taaaka utalentowana :ok:

Oliwka podziwiająca Inkę

vega013

[poprzednia][następna]