Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 10:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Ale fajniusie kiciusie :1luvu:
Zacałusiałabym oboje :P

A na katar stosuję ibuprom zatoki, który działa w moim przypadku także przeciwbólowo.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 27, 2011 10:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

na katar to pomaga wyłącznie obcięcie tromby :-/

kiciusie można całować, byle w wyznaczonych godzinach; inaczej zostanie się ugryzionym, lub obubanym

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro kwi 27, 2011 10:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

A mała Sowa niczego się nie boi?

Pamiętam, jak pierwszy raz wzięliśmy Conchitę na działkę. Padła w wysokiej trawie i usiłowała się z niej wyczołgać rozpaczliwie miaucząc :ryk: Była przerażona.
W zeszłym roku, już była bardzo chora, zabieraliśmy ją na działkę do rodziców. Przez pierwsze pół godziny siedziała w domku pod łóżkiem, a potem coraz śmielej powiększała swoje terytorium. Było widać, że sprawia jej to ogromną radość.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro kwi 27, 2011 10:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Mała Sowa jest nieustraszona!
Niczego się nie boi, wszystko jej się podoba i wszystko zamierza zobaczyć.
zawsze jest zadowolona.
No chyba, że się ja bierze na ręce, jak ona chce explorować, to wtedy buba.
Bubanie, jest wtedy, kiedy Sowa z wielkim oburzeniem robi:"bububububububu" - brzmi to trochę, jak silnik, który nie może zastartować.
Kulamy się wtedy ze śmiechu, bo ona mruży oczy, marszczy brew i jest baaaardzo groźna
:ryk:

pozytywka

Post » Śro kwi 27, 2011 10:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Ej, nie świruj, chodź się bawić

Obrazek

Widzę stąd rzekę!

Obrazek

pozytywka

Post » Śro kwi 27, 2011 10:30 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

pozytywka pisze:Mała Sowa jest nieustraszona!
Niczego się nie boi, wszystko jej się podoba i wszystko zamierza zobaczyć.
zawsze jest zadowolona.
No chyba, że się ja bierze na ręce, jak ona chce explorować, to wtedy buba.
Bubanie, jest wtedy, kiedy Sowa z wielkim oburzeniem robi:"bububububububu" - brzmi to trochę, jak silnik, który nie może zastartować.
Kulamy się wtedy ze śmiechu, bo ona mruży oczy, marszczy brew i jest baaaardzo groźna
:ryk:

No jak Maniusia, zupełnie jak Maniusia :ryk: Mizianie, owszem, ale nie wtedy, kiedy jest BARDZO ZAJĘTA. Tylko ona nie robi bububu, tylko ćwierka, wije się i kopie nóżkami, żeby się wydostać na wolność :lol:
Obrazek

Conchita

Post » Śro kwi 27, 2011 10:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

ten typ widocznie tak ma :D
Caillou uwielbia mizianki, ale wtedy, kiedy jest śpiąca i zamierza uciąć komara; w innym wypadku - NI MO CASU

jak Maniusia ćwierka? 8O

pozytywka

Post » Śro kwi 27, 2011 10:34 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Caillou jest super! Jak uszka ładnie ustawiła, by lepiej słyszeć, ach jaka zaciekawiona :mrgreen:
Loki goopol boidudek ;)

a mój Pyczisk (Cypis) grucha jak ta gołębica :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 27, 2011 10:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

No, ćwierka sobie jak ptaszyna :ryk:
Zamierzam wzorem Pasibrzuchy założyć konto na jutiubie, to ją nagram. Mam na photobucket, ale tam filmy są bez głosu, albo ja nie umiem.

Zainspirowałam się Kaju i Lokim i idę dziś po szelki, bo nasze gdzieś wcięło po wizycie u weta.
Obrazek

Conchita

Post » Śro kwi 27, 2011 10:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

ja mam nagrane jak Cypisek szczeka na ptaszki :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro kwi 27, 2011 10:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Loki szczeka na ptaszki, jest tu gdzies filmik
i grucha, jak jest w ekstazie
Ostatnio ekstaza przydarza mu się wyłącznie podczas jedzenia, bo odkąd jest Caillou, to zrobił się jeszcze mniej przytulaśny (a to się da - jeszcze mniej? 8O)

Conchita - koniecznie nagraj jak Maniusia cwierka :!:

pozytywka

Post » Śro kwi 27, 2011 11:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Ja jestem bardzo ciekawa czy Caillou mieszkała kiedyś w jakimś domu 8) czy jest to raczej dziki kot który zetknął się z człowiekiem
i bardzo mu się to spodobało 8)

Szkoda, że nie można jej zapytać :roll:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro kwi 27, 2011 11:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Patmol, spytać to ją można 8)
tyle, że odpowiedzi trudno się spodziewać ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Śro kwi 27, 2011 11:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

nie chce mi się wierzyć, ze taka przylepa miałby byc dziczkiem
Ona się tak tuli do człowieka, tak się na grzbiet wywala, żeby ją myziac po brzuszku, smyrać pod paszkami, tak mruczy, jak się ja niechcący trąci w nocy, że nie mogę sobie wyobrazić, że się to w niej zalęgło w dziczy.
Musiała byc domowa; wychowywana z innymi kociakami, głaskana i pieszczona, może wożona w wózeczku dla lalek.
Myslę, że uciekła komus na klatkę, i jakis pies sasiada ją pogonił i pogryzł i uciekała tak długo, aż się zgubiła.
I nikt jej nie szukał, bo i tak mieli inne małe kotki, to jeden więcej, jeden mniej nie robił im różnicy.
Zmyślam of course, ale też się często zastanawiałam skąd się Caillou wzięła :)

pozytywka

Post » Śro kwi 27, 2011 12:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Może komuś się znudziła ... no cóż, jego strata 8)
A Sowa przypomina mi moją Perełkę, zarówno z wyglądu, jak i z charakteru.
Ta mała szpryca sprzedałaby swoich braci w jednej chwili, a oni by się nawet nie zorientowali :wink:

A co do kataru, to będę się upierać, że ibuprom skuteczny jest, ooo!
Kiedyś też się męczyłam, nie mogłam oddychać nosem, a teraz mam to w d... :mrgreen:
I mało tego, kiedyś przez przypadek 2 razy zbiegło mi się to z co miesięczną przypadłością.
I odkryłam, że ibuprom jest o wiele skuteczniejszy na te bóle, niż nospa. Przynajmniej u mnie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]