Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Sarayu pisze:Inusiu,
Duża nie daje mi kitekata tylko każe jeść takie paskudne coś. Możesz mi załatwić by dawała takie coś mniej paskudne coś? Z wątkiem Ciebie posłuchała, bo Ty jesteś mądra.
Dużo mizianek,
Schatzi
Nawet biednemu kotu się dziwić nie mogę. Zakupiłam na próbę pakiet cosmy o smakach różnych i różniejszych ale w sumie - rybich. Po otwarciu zapaszek ulatuje taki, że mam chęć na czas kociego posiłku zamknąć kuchnię co by reszta mieszkania nie ucierpiała.- Sarayu
Schatzi, ależ kitekat jest niedobry, Psot czasem po nim wymiotował nawet na żółto i wątróbka go bolała.. To już lepiej namów Dużą, żeby Ci Gourmeta w saszetkach kupowała, on jest mniamuśnyI Duża mówi, że niespecjalnie drogi.
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:Inusiu![]()
bardzo, bardzo Cie kocham
![]()
Gabi, Oliwka![]()
![]()
Naprawdemkem?
najdrozsza moja czarnulko, przeciez Ty mi juz daaaaaaaawno zapadlas w serce tak gleboko, ze nie moglabym cie nie kochac![]()
Oczywiscie Psocisia i Kuleczke tez bardzo mocno kocham![]()
Haker1 pisze:Cześć PIK,
sennie i leniwie w taki pochmurny ranek,
machamy do Was łapkami i ogonkami.
H&P
maciejowa pisze:Cześć Inusiu najsłodsza czarnulko nasza!![]()
kociczka39 pisze:
Sarayu pisze:Inusiu, Ty taka mądra jesteś![]()
![]()
więc ja tego tam Gourmeta zjadłam. Duża jest szczęśliwa, bo tylko trochę wybrzydzałam.
Schatzi
Kociara82 pisze:Tak, whiskasy i kitikety na dluzsza mete moga byc szkodliwe, ale sa koty, ktore oddalyby wszystko chocby za kes czegokolwiekWtedy nawet lepiej zeby jadly takie cos niz nic...
Jesli kotu to nie szkodzi, ja nie mam nic przeciwko, zeby od czasu do czasu conieco takiej karmy zjadl. W koncu czlowiekowi np.fast foody tez szkodza, ale od czasu do czasu w niewielkich ilosciach mozna sobie na cos pozwolicW przypadkach takich, jak Psot, lepiej nawet nie myslec o podaniu kotu chocby kesa na smak!
Widze, Psotku kochany, ze tez masz bardzo wrazliwy uklad pokarmowy, jak ja...
Haker1 pisze:PIK co tam słychać u Was.
Jak sie Duża czuje, dbajcie o nią.
Haker& Pysia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości