Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 9:41 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

selene00 pisze:Mnie jej plac zabaw i tak się bardzo podoba. :mrgreen:
Jakbym miała balkon, to też bym tak chciała. :mrgreen:
Wymyśliłam w domu półeczki nad drzwiami, coby kotom trochę radości sprawić, ale nie ma kto mi ich zrobić. :roll:

Selene, u mnie jest dokładnie to samo! Brak balkonu odrobinę chciałam zrekompensować futrom półką nad drzwiami. I jest. Półka i 4 schodki (co prawda korzystają z tego tylko chude koty- grubym nie chce się wskakiwać :twisted: ). Choć to nie to co balkon :roll: to cieszy :wink: Kilka desek obrobionych u stolarza, bejca, rurka, wiertarka i jazda :lol: :ok:

Jak oko Niki dziś?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw lip 28, 2011 10:09 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

Jestem tutaj, potrzymam kciuki. :ok: Mamy nowy wątek...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lip 28, 2011 10:34 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

jamkasica pisze:Jak oko Niki dziś?

Wygląda tak samo jak wieczorem. Nie widziałam, aby Niki drapała się w to oko.
Chyba się wybiorę do weta, to przynajmniej termin szczepień ustalę ;)

Wiem, że trochę panikuję, ale nasza wetka uczuliła mnie, abym na wszystko zwracała uwagę, bo Niki jest wyjątkowa ;) A obecny wet też chwali, że dużo informacji dostarczam, więc również i tym się usprawiedliwiam :oops:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw lip 28, 2011 16:22 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

Idź do weta. :ok:
Pewnie nic Niki nie jest (oby!!!), a Ty się zadręczasz.
A termin szczepień, to dobry pretekst. :wink: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lip 29, 2011 14:51 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

Nawet jak powiedzą,że wszystko w porządku ,to i tak będziesz spokojniejsza i tak

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 29, 2011 16:15 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

Nie byłam u weta. Może by i powiedzieli, że jest w porządku, albo nic wet by nie powiedział.
Ojciec późno po mnie przyjechał, więc zrezygnowałam, bo nie chcę Niki stresować długim czekaniem w poczekalni w towarzystwie psów.

Ta dziwna "zmiana" nie jest już taka biała (albo się już do niej przyzwyczaiłam :roll: ). Strupek maluteńki. Wszystko ciemnieje, więc może zarasta. Chyba jednak drapała się paniusia :twisted: ale nie przy mnie. Nic innego się nie dzieje, więc na razie nie zabierałam małej do lecznicy. Obserwuję.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pt lip 29, 2011 19:09 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka...

szybenka pisze:Są maaagiczneee :1luvu: Tak mnie oczarowały lub zaczarowały, że mam Niki :)

To pokażę pozującą burasię na postumencie - moja słodka Nikuśka :1luvu:

A co tam masz?
Obrazek

Z profilu też ładnie wyglądam, co nie, duża...?
Obrazek

Duża, tak będzie dostojnie. Strzelaj fotę...
Obrazek

I jeszcze poważnie...
Obrazek

Piórkoooo...
Obrazek

Zapatrzona :1luvu:
Obrazek

Agusia-jakie urocze ujęcia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Panna naprawdę fotogeniczna jest!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 30, 2011 20:27 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka...

kropkaXL pisze:
szybenka pisze:Są maaagiczneee :1luvu: Tak mnie oczarowały lub zaczarowały, że mam Niki :)

To pokażę pozującą burasię na postumencie - moja słodka Nikuśka :1luvu:

A co tam masz?
Obrazek

Z profilu też ładnie wyglądam, co nie, duża...?
Obrazek

Duża, tak będzie dostojnie. Strzelaj fotę...
Obrazek

I jeszcze poważnie...
Obrazek

Piórkoooo...
Obrazek

Zapatrzona :1luvu:
Obrazek

Agusia-jakie urocze ujęcia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Panna naprawdę fotogeniczna jest!

Ależ ona jest cÓdowna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lip 30, 2011 20:27 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lip 30, 2011 23:36 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

Droga Szybenko
Widzę,że kochasz Twioja kotkę.Widzę też ,że jest ona obiektem "westchnień"Prosiłam cię o pomoc...ja i Kamari
2 koty .Mam dwa do adopcji ..koty jakie ie potrzebuja "rekalmy"Koty białaczkowe....zajrzyj na linka w moim pdpisie :roll:
Szukalam domu kotom , mysląc,że własnie tu sobie dom znajdą,a tu własnie niezły numerek jest :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 31, 2011 20:15 Re: Niki (FeLV)- słodka, wrażliwa zagadka... ???

BOZENAZWISNIEWA pisze:Droga Szybenko
Widzę,że kochasz Twioja kotkę.Widzę też ,że jest ona obiektem "westchnień"Prosiłam cię o pomoc...ja i Kamari
2 koty
.Mam dwa do adopcji ..koty jakie ie potrzebuja "rekalmy"Koty białaczkowe....zajrzyj na linka w moim pdpisie :roll:
Szukalam domu kotom , mysląc,że własnie tu sobie dom znajdą,a tu własnie niezły numerek jest :roll:

Bożenko, kiedy pisałyście do mnie z Kamari o pomoc? Nic do mnie nie dotarło ani na PW ani na wątku (przejrzałam) :roll:

Niki jest białaczkowym kotem, dzięki Bogu na razie bezobjawowym, ale niestety nie mogę wziąć żadnego drugiego kota, a jak wet powiedział - drugiego białaczkowego tym bardziej.
Decyzja jest przemyślana, przedyskutowana z dwoma wetami i zapadła po pewnych okolicznościach, związanych z innym kotem. Niestety, Niki nie może mieć towarzysza. Zatem nie mogę dać domu żadnemu innemu kotu, chociaż chciałam :(
Obrazek

szybenka

Post » Pon sie 01, 2011 15:21 Re:Niki (FeLV)-słodka, wrażliwa zagadka...hodowla w laborato

Wczoraj moje maleństwo przyszło do mnie popołudniu z takim okiem:

Obrazek

Zdenerwowałam się. Nie wiedziałam co to może być :? Wieczorem, Niki jeszcze bardziej drapała to oko i powieki jej spuchły tak, że oko do połowy było przymknięte, różowe i bez sierści dookoła :(
Jesteśmy już po wizycie u weta i obstawiane są 3 opcje, ale nie będę opisywać jakie, bo czekamy na wyniki z laboratorium. Nikunia została oskubana wokół oczka z sierści :cry: i teraz są hodowane bakterie i grzyby. I nie wiem jaki wynik wolę...
Obrazek

szybenka

Post » Pon sie 01, 2011 15:27 Re: Niki (FeLV)-słodka, wrażliwa zagadka...hodowla w laboratoriu

jejcik 8O
Paradoskalnie trzymam kciuki aby coś się wyhodowało i wiadomo było co to za złe rzeczy :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon sie 01, 2011 16:21 Re: Niki (FeLV)-słodka, wrażliwa zagadka...hodowla w laboratoriu

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sie 01, 2011 16:33 Re: Niki (FeLV)-słodka, wrażliwa zagadka...hodowla w laboratoriu

biedna kitulka. Szybenko, kciuki za diagnozę, której sprawcę najłatwiej będzie zwalczyć :ok:. Całuski w chore oczko.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[poprzednia][następna]