DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 20:36 Re: Co Dranie to Dranie. FOTKI pokotów s. 41 i 42 :)

Po powrocie od swojej lekarki musiałam jeszcze z Buśką zaliczyć lecznicę... Królewna nie sika od wczorajszej nocy - tj. tej z poniedziałku na wtorek, a nie ostatniej :( Nie wiem, ki czort znowu :( Dostała na razie coś rozkurczowego. Jeśli nie załatwi się do jutrzejszego popołudnia, wet powiedział, że trzeba będzie ją cewnikować :strach:

Dlaczego wszystko po kolei dopada właśnie ją :crying: ???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw cze 17, 2010 7:30 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Jak dotąd, nic :(
Jeżeli kiedy wrócę z pracy, okaże się, że nadal nic, będziemy musiały jechać na cewnikowanie :(

Co się znów do cholery dzieje :( ...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 8:05 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Podczytuję sobie tak po cichu....

Trzymam kciuki za zdrowie Buśki :ok: :ok: :ok:

Nie załamuj się Wielbłądziu.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw cze 17, 2010 8:32 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw cze 17, 2010 14:57 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Cholera, boję się :(
Zaraz będę w domu i okaże się, co dalej...

A moją pracę zostawię :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 17:23 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Chwilowo alarm odwołany. W kuwecie zastałam to na co wyczekiwałam :wink:
Tyle, że nie ma jeszcze na razie powodów do radości, dopiero najbliższe dni pokażą, czy wszystko wróciło do normy i czy sytuacja się nie powtórzy. Chciałabym wiedzieć, jaka była tego przyczyna: przecież to nienormalne, że organizm nie wydala moczu przez ponad 50 godzin, podczas kiedy kot coś tam pije i poza tym raczej normalnie funkcjonuje (je, przychodzi się przytulać, nie ma gorączki...) :roll:
Poprosimy o mocne kciuki, żeby wszystko było OK.

A ja jestem coraz bardziej wkurzona na swoją pracę. Niedosyć że nudna, że głupie koleżanki, że od jakiegoś czasu dostaję codziennie po co najmniej dwa razy tyle do zrobienia co inne osoby - to jeszcze dzisiaj naczelniczka była uprzejma zwrócić mi uwagę, że za wolno pracuję, bo 'widać zbyt dużo czasu poświęcam na rozrywkę' 8O Cholera jasna: zapieprzam jak dziki osioł podczas kiedy moje koleżanki piją kawę, prowadzą długie rozmowy na prywatne tematy, robią sobie godzinne przerwy na obiad, wychodzą w godzinach pracy do fryzjera, mierzą całe stosy ubrań, obdzwaniają rodzinę i znajomych (ze służbowych aparatów), wymieniają się przepisami, testują kolorowe kosmetyki i perfumy... Bardzo rzadko zdarza mi się robić błędy w przygotowywanych dokumentach, podczas kiedy inne panie z reguły połowę dostają do poprawek... Jedyną moją rozrywką jest zaglądanie na miau - z tym że w 9 przypadkach na 10 zaglądam tu na dłuższą chwilę tylko wtedy, kiedy ze wszystkim jestem do przodu.
Wkurzyłam się. Już kiedyś pracowałam przez pół roku w firmie, gdzie szefowa-psychopatka (pisałam już coś tam o Prosiaku, prawda ;)?) nie miala za grosz szacunku do mnie i do wszelkich moich starań - i okazało się to jedną z przyczyn nawrotu mojej choroby. Na razie jestem i zamierzam jeszcze trochę pobyć grzeczna, ale oby podobne sytuacje za często się nie powtarzały :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 17:28 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Są kciuki dla Królewny :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw cze 17, 2010 20:35 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Dziękujemy :)

Ze trzy godziny temu napełniłam dwie dosyć głębokie (każda mieści ok. 100-150 g karmy) michy chrupkami. Spojrzałam przed chwilą: jedna jest już całkiem pusta, a w drugiej zostało nie więcej niż połowa. Kiedy one to zjadły :roll:

Ale może nie powinnam. Ja opchałam się jak dzika świnia truskawkami posypanymi cukrem tak, że aż mnie brzuch rozbolał :oops:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 20:49 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

No pięknie , wmawiasz Draniom obżarstwo a sama uległaś truskawkowej pokusie :lol: ,
zawartość półtorej miseczki podzielona przez ilość Drani da mniej więcej jakieś dwa deko na wygłodniały pyszczek a to wcale nie jest tak dużo ......... 8) :wink:
Obrazek

bubor

Post » Czw cze 17, 2010 20:53 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Ciekawe tylko odkąd one są wygłodniałe, te zapasione bestie :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 20:55 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Hmmm :roll: , może one tylko wyglądają na zapasione ? :mrgreen:

bubor

Post » Czw cze 17, 2010 20:59 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Tak, zgadza się, z nimi jest identycznie jak z kotami Marcelibu: to nie zapasienie tylko puchliny głodowe :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 21:05 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Tego sie nie da wykluczyć :lol: :wink:

bubor

Post » Czw cze 17, 2010 21:13 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Tylko u Królewny taka puchlina jakoś nie chce się wykształcić...

Wielbłądzio

Post » Czw cze 17, 2010 21:22 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

kciuki mocne bardzo :ok: :ok: :ok:

i nie obrażać mi tu puchliną koteczków :evil:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]