Moderator: Estraven
kinga w. pisze:To i tak szybko! O tym że będą bliźnięta dowiedziałam sie po urodzeniu Maryni. No, chciałam dziewczynkę i była dziewczynka. Jak mi powiedział lekarz że zaraz będzie drugie to juz oczami wyobraźni (kiedy udało mi się uwierzyć że to nie dowcip) zobaczyłam dwie identyczne dziewczynki w wersji (jak to moje wszystkie) laleczka pulchny blond, oczka zielone lub niebieskie, błękitne sukieneczki, kokardeczki... I urodził się Wojtek. Brunet, smagły, ciemnooki.
sweet-a pisze:pozdrowionka od dziewczynek
aglo pisze:kinga w. pisze:Łoś kurka... Jak na bliźnięta to ogromne!
Połozna w szkole rodzenia opowiadała o dziewczynie, która urodziła bliźnaki: dziewczynkę - 3800, chłopaka- 4300. Brzuch przed porodem nosiła w objeciach...Podobno to był rekord tego szpitala...
![]()
Nie zdążyłam zrobić Brunowi zdjęcia, ale właśnie wpadłam na pomysł, że mogłabym na jego zdolnościach hydraulicznych zarobić...Np. we Francji...
annette88 pisze:ale tu u was fajnie![]()
marcowe dzieciaczki =dzieciaczki.. tylko spójrzcie na mnie
chociaz do 26 to pewnie aglo nie dociągnie
![]()
aglo pisze:A ja poproszę w przyszłym tygodniu...![]()
Proszę synka, żeby mnie posłuchał.
kristinbb pisze:Każdy wet stosuje co innego. Szkoda,że nie ma jednej metody leczenia alergii.![]()
Moja główna wetka nigdy w życiu by się nie zgodziła na sterydy...![]()
Natomiast inni młodzi weci stosują to masowo.![]()
Niestety u Oskara alergia jest tak silna,że sama nie wiem co robić , bo to jest kot z FIV (+).
Czy Kulce robiłaś badania krwi ze względu na wątrobę?
I jak to się ma do alergii te badania krwi ?
Dzień dobry sobotnie...
annette88 pisze:cześć, Ineczko ! deszczyk nam pada
Bazyliszkowa pisze:Dzieńdoberek, u nas pochmurno i nieprzyjemnie, nawet po kawie nie mogę się obudzić....
trawa11 pisze:Hejka
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Dzieńdoberek, u nas pochmurno i nieprzyjemnie, nawet po kawie nie mogę się obudzić....
Wysłać Ci słoneczko kotolotem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 703 gości