Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Oj, kotusie, brakuje Wam słoneczka? Trzeba się podzielić!
KAsia Amy pisze:
Jejciu.. Nie mogłabym jako śniadania. Jako zakąskę to tak
annette88 pisze:KAsia Amy pisze:
Jejciu.. Nie mogłabym jako śniadania. Jako zakąskę to tak
A płatki to jem tylko z jogurtem pitnym słodkimNestle fitness z czekoladą i do tego Jovi wanilkowy
Haker1 pisze:Cześć dziewczyny,
dawno do was nie zaglądałem.
Co słychać u was.
Haker
ptaszydło pisze:Skoro tu takie pogodowe rozważania to dołączam raport meteorologiczny z Bystrej: pogoda szalona, chmury pędzą jakby je ktoś gonił, czasem błyśnie słońce i mam wrażenie, że zaraz spadnie grad. A ja zastanawiam się czy w takim razie warto myć dziś okna...
KAsia Amy pisze:ptaszydło pisze:Skoro tu takie pogodowe rozważania to dołączam raport meteorologiczny z Bystrej: pogoda szalona, chmury pędzą jakby je ktoś gonił, czasem błyśnie słońce i mam wrażenie, że zaraz spadnie grad. A ja zastanawiam się czy w takim razie warto myć dziś okna...
Zdecydowanie nie myć. Ja jak umyje to deszcz, grad lub inne opady mam jak w banku!
ptaszydło pisze:KAsia Amy pisze:ptaszydło pisze:Skoro tu takie pogodowe rozważania to dołączam raport meteorologiczny z Bystrej: pogoda szalona, chmury pędzą jakby je ktoś gonił, czasem błyśnie słońce i mam wrażenie, że zaraz spadnie grad. A ja zastanawiam się czy w takim razie warto myć dziś okna...
Zdecydowanie nie myć. Ja jak umyje to deszcz, grad lub inne opady mam jak w banku!
Też tak myślałamAle nie ma to jak poparcie osoby niezależnej! Rozwiewa wątpliwości lepiej niż ten wiatr.
MaryLux pisze:Napisałam wierszyk
Inka
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:Napisałam wierszyk
Inka
Biegnę zobaczyć!
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:Napisałam wierszyk
Inka
Biegnę zobaczyć!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 180 gości