Szczerze mówiąc bałabym się wieźć koty bez transportera, bo gdyby jakiś wypadek się zdarzył, to co z nimi?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Weihaiwej pisze:Wyobrażam sobie te miny![]()
![]()
Myślałam głównie o takim czarnym scenariuszu, że jak się samochód rozbije, to uciekną w popłochu, a nikt ich nawet nie będzie szukał, kiedy pasażerowie są nieprzytomni. Transporter przypięty pasem powininien pomóc, jeśli chodzi o szkody fizyczne
Ale... sorry za taki czarne wizje. Brrr
Miss pisze:Pewnie masz rację, ale ja z kolei jak mam czarne wizję to widzę plastiki z transportera powbijane w koty :S
Generalnie wolałabym, żeby siedziały w transporterach i nie buszowały po samochodzie, ale dziady nie usiedzą. Potrafią się drzeć i kilka godzin bez przerwy, jak je wyjmą to kładą się obok transportera i śpią
Miss pisze:Reklamuję kocią kołyskę na moim fejsie. Bardzo podobają się zdjęcia Iru z kotami - prosimy o więcej
pixie65 pisze:HaloJak się miewa pełnotłusty Stefan
![]()
![]()
Miss pisze:Zostawiałam aparat w Polsce i jakoś tak mało mam weny do pisania bez ilustracji![]()
U kotów tak prawie dobrze. Stefan na ciut przychudł, boki mu trochę spadły, ale jak się rozleje po podłodze to wygląda tak samona wadze ciut mniej w przeciwieństwie do dużej
.
Tżet miał wczoraj wolne, dzwoni rano i mówi:
- koty tak strasznie chcą na dwór. Jak wróciłem rano z zakupów, Maniuś siedział na parapecie i tak patrzył przez okno, nawet się nie odwrócił (nic dziwnego w końcu jest głuchy).
Mówi, że wygląda jak ten stworek:
Więc zabrał je na spacer, a pozniej dzwonił do swojej mamy i mówił, że teraz koty kochają bardziej jego, bo wziął je do parku - świr![]()
Trochę jestem smutna, bo z Maniusiowym oczkiem jakby gorzej, a ja teraz jestem na pół etatu + dostałam 3 tygodnie bezpłatnego urlopu i nie moge go zabrać na razie do weta i mam straszne wyrzuty sumienia, że wcześniej tego nie zrobiłam![]()
Aha, no i na te 3 tygodnie wyjeżdzam bez kotów, pierwszy raz rozstaniemy się na tak długo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości