Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 19, 2011 13:49 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Heheheh, ale mają luz :) Pozazdrościć :)

Szczerze mówiąc bałabym się wieźć koty bez transportera, bo gdyby jakiś wypadek się zdarzył, to co z nimi? :( Tylko z małym Cookiem tak jeżdziłam. Myślę, że Kuki mógłby tak jeżdzić, ale reszta gromady stwarzalaby zagrożenie - ze strachu :P

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob lut 19, 2011 15:03 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Po pierwsze trzymanie ich w transporterach w samochodzie to jest masakra. Drą się w niebogłosy. One muszę się wygodnie wyciągnąć, a jak im się zachce to po wyglądać przez okno. Lubią też leżeć na tylnej półce :mrgreen:
Poza tym jakoś nie wierzę, że podczas wypadku jeszcze na autostradzie przy takiej prędkości transporter ma jakiekolwiek znaczenie.
Najlepsze były reakcje ludzi w Polsce na światłach jak patrzę na mnie, a tu nagle MAniuś łepek wystawia i zaczyna walić łapką w szybkę jak jakiś dzieciak ahahahaha! Boskie są te moje futra :1luvu:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob lut 19, 2011 15:16 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Wyobrażam sobie te miny :D :ryk:

Myślałam głównie o takim czarnym scenariuszu, że jak się samochód rozbije, to uciekną w popłochu, a nikt ich nawet nie będzie szukał, kiedy pasażerowie są nieprzytomni. Transporter przypięty pasem powininien pomóc, jeśli chodzi o szkody fizyczne :)
Ale... sorry za taki czarne wizje. Brrr

Weihaiwej

Post » Nie lut 20, 2011 12:24 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Weihaiwej pisze:Wyobrażam sobie te miny :D :ryk:

Myślałam głównie o takim czarnym scenariuszu, że jak się samochód rozbije, to uciekną w popłochu, a nikt ich nawet nie będzie szukał, kiedy pasażerowie są nieprzytomni. Transporter przypięty pasem powininien pomóc, jeśli chodzi o szkody fizyczne :)
Ale... sorry za taki czarne wizje. Brrr

Pewnie masz rację, ale ja z kolei jak mam czarne wizję to widzę plastiki z transportera powbijane w koty :S
Generalnie wolałabym, żeby siedziały w transporterach i nie buszowały po samochodzie, ale dziady nie usiedzą. Potrafią się drzeć i kilka godzin bez przerwy, jak je wyjmą to kładą się obok transportera i śpią 8O
Obrazek

Miss

Post » Nie lut 20, 2011 12:37 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Reklamuję kocią kołyskę na moim fejsie :oops: . Bardzo podobają się zdjęcia Iru z kotami - prosimy o więcej :)
Obrazek

Miss

Post » Nie lut 20, 2011 12:38 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Miss pisze:Pewnie masz rację, ale ja z kolei jak mam czarne wizję to widzę plastiki z transportera powbijane w koty :S
Generalnie wolałabym, żeby siedziały w transporterach i nie buszowały po samochodzie, ale dziady nie usiedzą. Potrafią się drzeć i kilka godzin bez przerwy, jak je wyjmą to kładą się obok transportera i śpią 8O

He he, nieźli agenci. Mają swoje upodobania i już :D

Weihaiwej

Post » Nie lut 20, 2011 12:39 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Miss pisze:Reklamuję kocią kołyskę na moim fejsie :oops: . Bardzo podobają się zdjęcia Iru z kotami - prosimy o więcej :)

Ale fajnie, dziękuję! Muszę się postarać o nowe psio-kocie fotki :)

Weihaiwej

Post » Czw lut 24, 2011 18:48 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Halo :!: Jak się miewa pełnotłusty Stefan :?: :?: :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 24, 2011 19:23 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

pixie65 pisze:Halo :!: Jak się miewa pełnotłusty Stefan :?: :?: :?:

Dziś już dużo lepiej, dzięki. Dostał jeszcze te same zastrzyki co wczoraj. Trochę mi się dostało od weta :roll:
Wczoraj byłam spanikowana więc nic mi nie mówił, ale dziś już na mnie nawrzeszczał, za to jaki Stefan jest gruby :crying: Kazał koniecznie coś z nim zrobić, ale ja nawet nie wiem jak zacząć. Próbuje go odchudzać, je mniej niż wcześniej, a jest coraz grubszy :?

Tak jak Ci pisałam stwierdzili że się zatruł, a nawet że mógł liznąć jakiś detergent przypadkiem :roll:
Mamy się stawić za miesiąc, coby mogli monitorować postępy w odchudzaniu i wtedy też zrobimy badania krwi, a Manio będzie miał prześwietlenie czachy i badania - czyli finansowy kataklizm :evil:
Obrazek

Miss

Post » Czw lut 24, 2011 20:35 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

ojej. duzo ruchu Stefanowi przede wszystkim........ i porzadne jedzonko.
miejmy nadzieje, ze badania Was nie zrujnują. głasunie dla kotów.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw lut 24, 2011 20:44 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Trochę szkoda, że nie zrobił badań krwi od razu.
Jeśli to faktycznie zatrucie to za miesiąc będą pewnie w normie i nie będzie wiadomo czy jakiś narząd został uszkodzony.
A co do odchudzania - nie daj się wpuścić w "odchudzające" karmy, po prostu karm dwa razy dziennie, mieszaj karmę z wodą, kupuj mniej smakowitą.
Powodzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob mar 19, 2011 17:34 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

ja też próbuję odchudzać rude, ale to jest chyba ponad moje siły.
Serce mi pęka jak stoją przy tych pustych miskach i czekają...
jak to się robi SKUTECZNIE...? :roll:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob mar 26, 2011 13:18 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Co słychać u kluseczków? Duża śmiga po forum, a o kotach nic nie pisze.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Sob mar 26, 2011 13:57 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Zostawiałam aparat w Polsce i jakoś tak mało mam weny do pisania bez ilustracji :oops:
U kotów tak prawie dobrze. Stefan na ciut przychudł, boki mu trochę spadły, ale jak się rozleje po podłodze to wygląda tak samo :roll: na wadze ciut mniej w przeciwieństwie do dużej :crying: .
Tżet miał wczoraj wolne, dzwoni rano i mówi:
- koty tak strasznie chcą na dwór. Jak wróciłem rano z zakupów, Maniuś siedział na parapecie i tak patrzył przez okno, nawet się nie odwrócił (nic dziwnego w końcu jest głuchy :twisted: ).

Mówi, że wygląda jak ten stworek:
Obrazek

Więc zabrał je na spacer, a pozniej dzwonił do swojej mamy i mówił, że teraz koty kochają bardziej jego, bo wziął je do parku - świr :roll:
Trochę jestem smutna, bo z Maniusiowym oczkiem jakby gorzej, a ja teraz jestem na pół etatu + dostałam 3 tygodnie bezpłatnego urlopu i nie moge go zabrać na razie do weta i mam straszne wyrzuty sumienia, że wcześniej tego nie zrobiłam :?
Aha, no i na te 3 tygodnie wyjeżdzam bez kotów, pierwszy raz rozstaniemy się na tak długo :cry:
Obrazek

Miss

Post » Sob mar 26, 2011 14:52 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Miss pisze:Zostawiałam aparat w Polsce i jakoś tak mało mam weny do pisania bez ilustracji :oops:
U kotów tak prawie dobrze. Stefan na ciut przychudł, boki mu trochę spadły, ale jak się rozleje po podłodze to wygląda tak samo :roll: na wadze ciut mniej w przeciwieństwie do dużej :crying: .
Tżet miał wczoraj wolne, dzwoni rano i mówi:
- koty tak strasznie chcą na dwór. Jak wróciłem rano z zakupów, Maniuś siedział na parapecie i tak patrzył przez okno, nawet się nie odwrócił (nic dziwnego w końcu jest głuchy :twisted: ).

Mówi, że wygląda jak ten stworek:
Obrazek

Więc zabrał je na spacer, a pozniej dzwonił do swojej mamy i mówił, że teraz koty kochają bardziej jego, bo wziął je do parku - świr :roll:
Trochę jestem smutna, bo z Maniusiowym oczkiem jakby gorzej, a ja teraz jestem na pół etatu + dostałam 3 tygodnie bezpłatnego urlopu i nie moge go zabrać na razie do weta i mam straszne wyrzuty sumienia, że wcześniej tego nie zrobiłam :?
Aha, no i na te 3 tygodnie wyjeżdzam bez kotów, pierwszy raz rozstaniemy się na tak długo :cry:

a ja juz tak tęskniłam za Maniusiem i Stefkiem!!
A co on ma z oczkiem???
pozdrawiamy i oby te 3 tygodnie mineły szybko!!!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

[poprzednia][następna]