Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nanetka pisze:Dzień dobry Ineczko! Co u Was słychać? Nabroiłaś coś ostatnio?
Bazyliszkowa pisze:Dobry wieczór wszystkim. Duża dzisiaj przeszła samą siebie i w ogóle nas nie chciała do komputera dopuścić. Ona się robi coraz gorsza.Help!!!
Klakier i Mir Murka
tosiula pisze:Dobry wieczór Ineczko
Erin pisze:Brygada ER się wita
MaryLux pisze:nanetka pisze:Dzień dobry Ineczko! Co u Was słychać? Nabroiłaś coś ostatnio?
Nie, nie nabroiłam, a przynajmniej nie chciałam. Ugniatałam Dużą, a potem w tym ugniatanym miejscu zrobił się różowy ślad. Duża mówi, że to boliJa nie chciałaaaaaaaaam
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Dobry wieczór wszystkim. Duża dzisiaj przeszła samą siebie i w ogóle nas nie chciała do komputera dopuścić. Ona się robi coraz gorsza.Help!!!
Klakier i Mir Murka
Powiedzcie Dużej, że jak nie zgrzecznieje, to przybiegnę i ją podrapię!
kinga w. pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:Dzień dobry Ineczko! Co u Was słychać? Nabroiłaś coś ostatnio?
Nie, nie nabroiłam, a przynajmniej nie chciałam. Ugniatałam Dużą, a potem w tym ugniatanym miejscu zrobił się różowy ślad. Duża mówi, że to boliJa nie chciałaaaaaaaaam
Ale to normalne jest jak kotek ugniata, a ugniatanie jest wyrazem miłości - cóż, nikt nie powiedział że miłość nie boli!Inka, nie ryczeć.
SPAM poranny
viewtopic.php?f=20&t=103986
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Dobry wieczór wszystkim. Duża dzisiaj przeszła samą siebie i w ogóle nas nie chciała do komputera dopuścić. Ona się robi coraz gorsza.Help!!!
Klakier i Mir Murka
Powiedzcie Dużej, że jak nie zgrzecznieje, to przybiegnę i ją podrapię!
Już ją straszyliśmy, ale ona mówi, że musi zarabiać na jedzenie dla nas. A to wcale nieprawda, sami widzieliśmy, że jedzenie przynosi Dobry Pan z Animalii, daje torbę z jedzeniem i nie bierze żadnych pieniędzy![]()
MaryLux pisze:Dobrze, postaram się nie ryczeć.
A spam się podoba mojej Dużej
kinga w. pisze:MaryLux pisze:Dobrze, postaram się nie ryczeć.
A spam się podoba mojej Dużej
Ineczko Ty malutka jesteś a mnie ugniata wielka Miyuki i trzeba żyć z tym jakoś - ślady sie po niej takie fioletowe robią. A przecież to z miłości jest, prawda?
MaryLux pisze:Siniaki to siniaki, ale mała niechcący mnie poddrapuje końcówkami pazurków, drapnięcia nie są miłe
kinga w. pisze:MaryLux pisze:Siniaki to siniaki, ale mała niechcący mnie poddrapuje końcówkami pazurków, drapnięcia nie są miłe
Ops... Nieprzyjemne na pewno. Pazurki ciachnąć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 10 gości