jolabuk5 pisze:Ona już wybrzydza jak domowy kotek - mokre nie, ale smaczek - tak![]()
Kochana Łateczka, niech je cokolwiek, byle brzusio był pełny!![]()
![]()
Dokładnie tak

Aniu, dogadzasz Łateczce, jak księżniczce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ona już wybrzydza jak domowy kotek - mokre nie, ale smaczek - tak![]()
![]()
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Ona już wybrzydza jak domowy kotek - mokre nie, ale smaczek - tak![]()
![]()
Dokładnie tak![]()
Aniu, dogadzasz Łateczce, jak księżniczce
Erin pisze:Dobry wieczór![]()
Czy możecie polecić coś skutecznego na zatoki, tylko nie specyfiki typu Sinupret, bo to na mnie nie działa.
Anna2016 pisze:Erin pisze:Dobry wieczór![]()
Czy możecie polecić coś skutecznego na zatoki, tylko nie specyfiki typu Sinupret, bo to na mnie nie działa.
może Pectodrill w tabletkach (na receptę), rozluźnia wydzielinę w nosie
Erin pisze:Dziękuję za rady. Bólu nie czuję, tylko tą wydzieliną się ksztuszę, bo mi częściowo do gardła spływa.
Kiedyś brałam Ibuprom zatoki albo Cirrus i fajnie zmniejszały ilość tej ropy, bo to u mnie często bakteryjne jest, ale teraz biorę inne leki, z kt9rymi tamte się gryzą.
Erin pisze:Dziękuję za rady. Bólu nie czuję, tylko tą wydzieliną się ksztuszę, bo mi częściowo do gardła spływa.
Kiedyś brałam Ibuprom zatoki albo Cirrus i fajnie zmniejszały ilość tej ropy, bo to u mnie często bakteryjne jest, ale teraz biorę inne leki, z kt9rymi tamte się gryzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości