LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 23:08 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

A na kogo Maksio tak krzyczy? :D

Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob paź 17, 2009 23:16 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Ooooo, Ciocia Amika jeszcze nie śpi :ryk:

On nie krzyczy, on się śmieje Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 17, 2009 23:25 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Ano jeszcze nie :twisted: ,
elzii z moich okolic pilnie szuka domu dla kolorowych koteczek (może masz kogoś chętnego) i pogadałyśmy na pw

Maksio ma łaskotki czy ten patyk z piórami tak go rozśmieszył :lol:
Obrazek

Amika6

Post » Sob paź 17, 2009 23:30 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Amika6 pisze:Ano jeszcze nie :twisted: ,
elzii z moich okolic pilnie szuka domu dla kolorowych koteczek (może masz kogoś chętnego) i pogadałyśmy na pw

Maksio ma łaskotki czy ten patyk z piórami tak go rozśmieszył :lol:

Ma łaskotki :ryk:

Wątek czytałam, koteczki piękniutkie, ale z domkami to wiesz, jak jest :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie paź 18, 2009 6:14 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Nocne marki czyli Zuzia96 i Amika pewnie jeszcze śpią, a ranny ptaszek czyli ciocia pisiokot już zagląda od rana do cudnej gromadki i przesyła całusy dla futrzastych :1luvu:
Zdjęcie Liluni z Maksiem miodzio :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie paź 18, 2009 6:44 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

a u mnie same byki... :roll:
:ryk:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie paź 18, 2009 8:09 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Satoru pisze:a u mnie same byki... :roll:

Znaczy się jeszcze śpią :D
Obrazek

Amika6

Post » Nie paź 18, 2009 8:26 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Amika6 pisze:
Satoru pisze:a u mnie same byki... :roll:

Znaczy się jeszcze śpią :D

one śpią w dzień, środek dnia. w godzinach bestialsko porannych tudzież nocnych charakteryzują się byczą wręcz dawką energyji :mrgreen:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie paź 18, 2009 8:53 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

No to moje grzeczne są, jak pani śpi to one też :twisted: .
No chyba, że trwa to nieprzyzwoicie długo to przychodzą o obwachują mi twarz :D .
Obrazek

Amika6

Post » Nie paź 18, 2009 9:08 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

zuziu, zdjęcia przecudne, Alusia, prawie zupełnie jak mój Franuś - bez białego brzuszka i mniejszy krawacik, ale byźka jak ulał..... :ryk:

ciocia całuje w pysio i łapuchny porannie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie paź 18, 2009 9:51 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Zdjęcia cudne. Rzeczywiście Lili jest przy swoich kocich kolegach bardzo drobniutka. :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie paź 18, 2009 20:05 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

wieczorne całuski w cudne łapeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 18, 2009 21:32 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Wczoraj z moim spaniem nie było tak różowo :evil: poszłam spać o godz.1 w nocy, a do drugiej nie było spania, bo....Lilutek z Maksiem tak hulali, że musiałam towarzystwo uspokajać :lol: Lilunia ma problemy z chodzeniem, tzn. kuśtyka powoli, ale przy bieganiu zupełnie nie przeszkadza jej brak jednej łapinki :roll: gania jak torpeda :!: Ja nawet strofuję Maksa, że nie ma za grosz delikatności do niepełnosprawnej koleżanki, ale widzę, że Lilutkowi w to graj i sam zaczepia Maksia :roll: :roll:
Ale jeżeli chodzi o poranne budzenie, to u mnie jest tak, jak u Amiki :P koty dają pospać :lol: :lol: Jak ja śpię, to jest cisza i nawet najbardziej głodne koty potrafią to uszanować...no chyba,że trwa to za długo, to Maksio stojąc na kołdrze na mnie :evil: zagląda mi w oczy i gdyby mógł pewnie by je otwierał i tak długo patrzy mi w oczy, że w końcu je otworzę i pójdę zapełnić miski tych biednych, głodnych, chudziutkich koteczków :lol:

Lilunia jest bardzo pogodną koteczką, kochaną drobinką, jeszcze tylko najcudowniejszy domek na świecie, który zakocha się w gwiazdeczce i będzie ją rozpieszczał do końca życia ...i wtedy to już będzie happy end Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie paź 18, 2009 21:48 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

moje kociaki też czekają... dopóki nie wstanę, potrafią nawet b. długo....choć ja tylko tak, jak w nocy posiedzę, co rzadko mi się zdarza... :(

Franuś, jak już za długo.. to centralnie, stojąc na mojej klacie, mnie po twarzy jęzorem, zatrzymując sie na uchu, które "szczypie" znacząco.... :oops: Klarka ugniata moje części ciała, jak leci...., najbardziej lubi "u cyca" :mrgreen:
w nocy jest różnie: raz spokój, a raz przewala się, jakby tabun koni.....bez żadnego uszanowania państwa :mrgreen:

zuziu, oj tak, dla Lileczki najcudowniejszy domek pod slońcem i jeszcze odrobinę lepszy.... :D :D :D

całuski już nocne, naprawdę.... fanie ze jesteś troszkę wcześniej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
wymiziaj Lileczkę od cioci... company też.... masz wspaniałe koteczki...
spróbuję niedługo wrzucić swoje... 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 18, 2009 22:06 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Hanulka pisze:moje kociaki też czekają... dopóki nie wstanę, potrafią nawet b. długo....choć ja tylko tak, jak w nocy posiedzę, co rzadko mi się zdarza... :(

Franuś, jak już za długo.. to centralnie, stojąc na mojej klacie, mnie po twarzy jęzorem, zatrzymując sie na uchu, które "szczypie" znacząco.... :oops: Klarka ugniata moje części ciała, jak leci...., najbardziej lubi "u cyca" :mrgreen:
w nocy jest różnie: raz spokój, a raz przewala się, jakby tabun koni.....bez żadnego uszanowania państwa :mrgreen:

zuziu, oj tak, dla Lileczki najcudowniejszy domek pod slońcem i jeszcze odrobinę lepszy.... :D :D :D

całuski już nocne, naprawdę.... fanie ze jesteś troszkę wcześniej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
wymiziaj Lileczkę od cioci... company też.... masz wspaniałe koteczki...
spróbuję niedługo wrzucić swoje... 8O

Wrzuć, wrzuć tutaj u nas :P bardzo lubimy odwiedzinki innych kotków w naszym wątku :lol: Lilunia też lubi :lol:

Chętnie też gościłaby u siebie :lol: :lol: Gibutka
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]