kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Piękna!
czesc, ciociu![]()
Nie śpisz jeszcze?
nie ciociu, bo Duża do domku wróciła.. ja spałam jak jej nie było
Moderator: Estraven
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Piękna!
czesc, ciociu![]()
Nie śpisz jeszcze?
trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy sie da myslec o czyms innym
na obiad był dzisiaj Kociołek ze słoiczka ;p potem pojechałam na lody, przywizłam se ciastko i piwo - karmi black, z procentemale wole jednak bez - karmi poema di caffe
a co w tym kociołku było?
kluseczki, kurczak, pieczarki i sos - kociolek rosyjski a'la stroganoff
myślałam o czyms innym , mój tato robi w takim prawdziwym kociołku nad ogniskiem
kalair pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy sie da myslec o czyms innym
na obiad był dzisiaj Kociołek ze słoiczka ;p potem pojechałam na lody, przywizłam se ciastko i piwo - karmi black, z procentemale wole jednak bez - karmi poema di caffe
O rany!Zaraz umrę z głodu!
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:nie wiem, czy sie da myslec o czyms innym
myślałam o czyms innym , mój tato robi w takim prawdziwym kociołku nad ogniskiem
a nie, ja kupne, bo wracajac od dzieciakow mi juz kiszki marsza graly.. no i dla samej siebie nie chce sie gotowac
trawa11 pisze:czemu mi nie przychodzą powiadomienia z waszego watku![]()
![]()
![]()
Dzień doberek
annette88 pisze:trawa11 pisze:czemu mi nie przychodzą powiadomienia z waszego watku![]()
![]()
![]()
Dzień doberek
może się zepsuł
jakiii goooorąc
trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:czemu mi nie przychodzą powiadomienia z waszego watku![]()
![]()
![]()
Dzień doberek
może się zepsuł
jakiii goooorąc
u nas przeszla burza , i dalej gorąco
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:czemu mi nie przychodzą powiadomienia z waszego watku![]()
![]()
![]()
Dzień doberek
może się zepsuł
jakiii goooorąc
u nas przeszla burza , i dalej gorąco
narazie sie na burze nie zanosi
annette88 pisze:Mela prawie cały czas śpi, biedactwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 62 gości