Moderator: Estraven
dagmara-olga pisze:wiesz...Panny tylko randkują na odległość, nie mieszkają ze mną. Ta co ze mną mieszkała to mnie tłukła choć byłem miły i też ją polizałem. Ale w sumie - było z kim pogadać i nauczyła mnie różnych meega rzeczy. Wchodzenia na stół, do szafy, miaukolenia ....
tęsknię za nią troszkę...
MaryLux pisze:To jakim właściwie zwiezontkiem jest Ignaś?
Inka

zapietanaguzik pisze:MaryLux pisze:To jakim właściwie zwiezontkiem jest Ignaś?
Inka
bo ja wiem?
mama mówi, że kotem
ja tam nie dam sobie za to łapy uciąć
wygląda to to jak wypłosz, a gania jak myszoskoczek albo inna gadzina
wkurza mnie i tyle z niego pożytku
Zosia
dagmara-olga pisze:"ach śpij kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz"
dagmara-olga pisze:to ja , Kefir. doniosę na dużą, żebyś Ty, zapiętanaguzik nie czuła się sama z tym śpiewaniem. moja duża mi śpiewała "ach śpij kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz". śpiewała jak byłem chory i brałem kroplówki co parę godzin. i co???? i nie dostałem tej gwiazdki wcale!!!
Ineczko, co do domków za mostem. mruńka mówi, ze sprawuchy maja się następująco: domki są, piękne z poduchami i miskami i zabawkami. Ale tylko w niektórych jest już tak super fajnie i wesoło. Tam tak jest, gdzie są wszyscy - koty i duzi. A tam, gdzie są same koty, albo tylko duzi, to się czeka na resztę zgrai. Czeka się cierpliwie, wesoło. coś jak na święta albo wspaniały dzień, o którym wiesz, że przyjdzie. jest tam wiele zajęć i zabaw i jest pięknie więc nie nudzą się ci, którzy czekają.
Mruńka mi powiedziała a na koniec wbiła we mnie te swoje oczyska i zacząłem się bać, czy mnie nie walnie. Ale ona na to "poczekam...walnę cię tu u mnie". I się śmiała zaraz potem.
idę spać, mam nadzieję na dobre sny czego i wam życzę!
dagmara-olga pisze:Wiecie, taki mam nostalgiczno - sentymentalny nastrój, bo niedługo mam urodziny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 10 gości