Kefir & Morfeusz - zapraszamy do 2. części!!!! tu zamykamy!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 02, 2009 18:42

cze Kefir, duza nie skolowala o czym sie tutaj mowi wiec nas poslala na przeszpiegi- plaskate 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lip 02, 2009 19:47

dagmara-olga pisze:wiesz...Panny tylko randkują na odległość, nie mieszkają ze mną. Ta co ze mną mieszkała to mnie tłukła choć byłem miły i też ją polizałem. Ale w sumie - było z kim pogadać i nauczyła mnie różnych meega rzeczy. Wchodzenia na stół, do szafy, miaukolenia ....
tęsknię za nią troszkę...
Obrazek

Kefirku musisz dużo tęsknie jęczeć to może jakaś Panna się pojawi w Twoim domu znowu ;-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw lip 02, 2009 19:49

MaryLux pisze:To jakim właściwie zwiezontkiem jest Ignaś?
Inka

bo ja wiem?

mama mówi, że kotem

ja tam nie dam sobie za to łapy uciąć
wygląda to to jak wypłosz, a gania jak myszoskoczek albo inna gadzina

wkurza mnie i tyle z niego pożytku Obrazek

Zosia
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Czw lip 02, 2009 19:57

zapietanaguzik pisze:
MaryLux pisze:To jakim właściwie zwiezontkiem jest Ignaś?
Inka

bo ja wiem?

mama mówi, że kotem

ja tam nie dam sobie za to łapy uciąć
wygląda to to jak wypłosz, a gania jak myszoskoczek albo inna gadzina

wkurza mnie i tyle z niego pożytku Obrazek

Zosia

Oj Zosia Ty uważaj bo nam w zeszłym roku też takiego cosia sprowadzili. Niby nic a faktycznie wyrósł na kota i teraz czasem mnie goni. I muszę go ustawiać. A on większy ode mnie. Ale mimo to fajny z niego koto.
Tak na wszelki wypadek warto go polubić bo może też jak nasz Jovi wyrośnie.
Rózia

ewung

Post » Czw lip 02, 2009 20:00

Kefirkuuuu... mam doła dzisiaj.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pocieszysz? :cry: :cry:

edit
pobawiłyśmy się trochę..pomrugałyśmy... pośpiewałam jej, pogadałam..
tak bym chciała, żeby była szczęśliwa :cry: :cry:

edit2
Zosia oczywiście
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Czw lip 02, 2009 21:35

Kefir spieszy Cię pocieszyć. Jesteś najlepszą kocia mamą dla Zosi i Ignasia. Oni potrzebują czasu. Ostatnio duża czytała, że kilka tygodni trwa zaznajomianie się = wymiana zapachów itp. Mam nadzieję, że duża dobrze przeczytała. Zosia pewnie nie widziała kotów a takich małych to na 100 % nie widziała. Może się pokochają, może polubią ALE na pewno stworzą KF. Koci Front! Drżyj Duża!!! Drżyj!!!! :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lip 02, 2009 21:58

to ja , Kefir. doniosę na dużą, żebyś Ty, zapiętanaguzik nie czuła się sama z tym śpiewaniem. moja duża mi śpiewała "ach śpij kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz". śpiewała jak byłem chory i brałem kroplówki co parę godzin. i co???? i nie dostałem tej gwiazdki wcale!!!

Ineczko, co do domków za mostem. mruńka mówi, ze sprawuchy maja się następująco: domki są, piękne z poduchami i miskami i zabawkami. Ale tylko w niektórych jest już tak super fajnie i wesoło. Tam tak jest, gdzie są wszyscy - koty i duzi. A tam, gdzie są same koty, albo tylko duzi, to się czeka na resztę zgrai. Czeka się cierpliwie, wesoło. coś jak na święta albo wspaniały dzień, o którym wiesz, że przyjdzie. jest tam wiele zajęć i zabaw i jest pięknie więc nie nudzą się ci, którzy czekają.
Mruńka mi powiedziała a na koniec wbiła we mnie te swoje oczyska i zacząłem się bać, czy mnie nie walnie. Ale ona na to "poczekam...walnę cię tu u mnie". I się śmiała zaraz potem.

idę spać, mam nadzieję na dobre sny czego i wam życzę!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw lip 02, 2009 22:11

dagmara-olga pisze:"ach śpij kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz"

moja mama mi to samo śpiewała!!
i "z popielnika na wojtusia.."

Zosia
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Pt lip 03, 2009 12:20

Kefir na tej stronie opowiada o życiu w zaświatach a gości NIE MA???????
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt lip 03, 2009 12:28

Hmmm, jak Kefir takie dobre medium jest, to może chciałby zapytać Mruni czy nie spotkała tam mojego Ziutka i Dżipulka. Tylko z Dżipulkiem jest problem, bo to pies był tu u nas. Zaprzyjaźniony tak bardzo z Ziutkiem, że go zabrał 3 dni po swoim przejściu na drugą stronę. I ja nie wiem, czy oni tam na pewno razem są... :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lip 03, 2009 13:08

dagmara-olga pisze:to ja , Kefir. doniosę na dużą, żebyś Ty, zapiętanaguzik nie czuła się sama z tym śpiewaniem. moja duża mi śpiewała "ach śpij kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz". śpiewała jak byłem chory i brałem kroplówki co parę godzin. i co???? i nie dostałem tej gwiazdki wcale!!!

Ineczko, co do domków za mostem. mruńka mówi, ze sprawuchy maja się następująco: domki są, piękne z poduchami i miskami i zabawkami. Ale tylko w niektórych jest już tak super fajnie i wesoło. Tam tak jest, gdzie są wszyscy - koty i duzi. A tam, gdzie są same koty, albo tylko duzi, to się czeka na resztę zgrai. Czeka się cierpliwie, wesoło. coś jak na święta albo wspaniały dzień, o którym wiesz, że przyjdzie. jest tam wiele zajęć i zabaw i jest pięknie więc nie nudzą się ci, którzy czekają.
Mruńka mi powiedziała a na koniec wbiła we mnie te swoje oczyska i zacząłem się bać, czy mnie nie walnie. Ale ona na to "poczekam...walnę cię tu u mnie". I się śmiała zaraz potem.

idę spać, mam nadzieję na dobre sny czego i wam życzę!

Ojeeej, to nasa Mrumri tes tam ceka. I pewnie jej trochę smutno bez nas
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 05, 2009 20:06

to ja Kefir. Przypomniało mi się, że czekacie na wieści z zaświatów. Zapewniam, jak mi pasztety z lidla miłe (a duża mi nie daje :evil: ) że tam za mostem każdy ma to , co kochał i co było fajne. Takoż, jeśli Ziutek i Dżipulek trzymali sztamę i byli ziomalami to i teraz tak jest.

Mnie tylko zastanawia, bo nie pamiętam, czy ja miałem kiedyś jakieś dzieci. Kociaki znaczy. Bo jestem BOSKI i jeśli spotkacie boskiego kota musi on być mój :-) . W końcu ja jeszcze niedawno pełnojajeczny byłem :evil:
Wiecie, taki mam nostalgiczno - sentymentalny nastrój, bo niedługo mam urodziny. (baj de łej, szykujcie dary!). Roczek więcej, przemyślenia jakieś są, przytyłem :roll: od 3,8 do 5,2 kg.....mam jakiś kryzys wieku średniego...
dobrze, że mi dziś duża masaż szczotką zrobiła.
może mnie kto pocieszy, co?

PS. dostaję olej z łososia, ponoć dobrze robi na wszystko (nerki, serce i takie tam wnętrzności) ale tez na stany lękowe. Idę, walnę łychę na sen.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie lip 05, 2009 20:20

dagmara-olga pisze:Wiecie, taki mam nostalgiczno - sentymentalny nastrój, bo niedługo mam urodziny.

Kefir, to kiedy te urodziny? Robisz imprezę?
Klakier

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lip 05, 2009 20:30

O Kefirze jak ja Cię rozumiem - urodziny potrafią wprawiać w dziwne nastroje :-)
Chyba powinnam się też na ten olej przerzucić.
Kefirku tulkam Cię nostalgiczno-sentymentalnie i zapewniam "Kefir jest the best!"
Duża Dyzi

ewung

Post » Nie lip 05, 2009 20:30

jeszcze kilkanaście pasztetów do zjedzenia i będą urodziny. Nie wiem które. Umawiamy się , że po prostu "następne" albo "kolejne"
20.07 - tak jak mam wpisane na umowie adopcyjnej!
zrobię na wątku imprę jak nic!
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]