Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Super foty -uczta dla oczek![]()
Przesłodka ta Twoja Tesia![]()
![]()
Rozkoszna ,a minki to robi prawie jak mój słodziak Karmelek
No i pańcia też niczego sobie
![]()
Buborku to lata pracy nad pannąbubor pisze:Mruczka78 pisze:Dziękujemy nie wiedziałam ,że goście już są i oglądają nas![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ojj oglądają oglądają i w dodatku zazdroszczą tak przytulastej Tesi , zwłaszcza zdjątko na którym ją głaskasz po główce jest fajniutkie, moje panny w takiej sytuacji także mrużą oczy z zadowolenia tyle że żadna z nich nie usiedzi na rękach nawet w takiej chwili
.
Mruczka78 pisze: Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....
Witajcie
amyszka pisze:Mruczka78 pisze: Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....
Prawda![]()
Mruczka78 pisze:amyszka pisze:Mruczka78 pisze: Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....
Prawda![]()
Witaj Amysiumiło , że zaglądasz do nas
.
Mruczka78 pisze:Oj, żeby Tesia wiedziała jaka jest popularna i ilu ma wielbicieli![]()
![]()
. Ja nigdy tylu nie miałam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
bubor pisze:Pięknie piszesz o Tesi Mruczko![]()
Wygłaskaj ślicznotkę w moim imieniu
amyszka pisze:Mruczka78 pisze:amyszka pisze:Mruczka78 pisze: Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....
Prawda![]()
Witaj Amysiumiło , że zaglądasz do nas
.
No zaglądam,zaglądam .... i zachwycam się słodką kicią i tym jak o niej piszesz![]()
kitkowa pisze:Mruczka78 pisze:Oj, żeby Tesia wiedziała jaka jest popularna i ilu ma wielbicieli![]()
![]()
. Ja nigdy tylu nie miałam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
To sobie teraz pani odbija za wszystkie czasy![]()
A ja zawsze mówię, że jedyny facet jaki mnie nie nigdy zawiedzie to... mój kot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 71 gości