Kocie życie....u mnie....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 31, 2009 22:16

Super zdjęcia. Pozdrawiam.

zuzia 1

Od: Śro lip 16, 2008 11:05

Post » Sob sty 31, 2009 23:00

amyszka pisze:Super foty -uczta dla oczek :D
Przesłodka ta Twoja Tesia :1luvu: :love: :1luvu: Rozkoszna ,a minki to robi prawie jak mój słodziak Karmelek :lol: No i pańcia też niczego sobie
:wink: :lol:

To fakt Amyszko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 01, 2009 15:44

Co za zdjęcia :!: :love:

Z wrażenia aż nie mogłam oddychać przez chwilę :!:
Tesia jest przepiękna :love: :love: :love:

A do tego jest także bardzo mądra, bo z tego, co o niej piszesz wynika, że wypracowała sobie niezłe sposoby na Ciebie :lol:

Wyczochraj ode mnie Tesię po tym cudnym futerku :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lut 01, 2009 20:12

bubor pisze:
Mruczka78 pisze:Dziękujemy nie wiedziałam ,że goście już są i oglądają nas :oops: :oops: :oops: :D :wink: .

Ojj oglądają oglądają i w dodatku zazdroszczą tak przytulastej Tesi , zwłaszcza zdjątko na którym ją głaskasz po główce jest fajniutkie :D , moje panny w takiej sytuacji także mrużą oczy z zadowolenia tyle że żadna z nich nie usiedzi na rękach nawet w takiej chwili :? . :wink:
Buborku to lata pracy nad panną :lol: :lol: :lol: . Tesia na początku ani chwilki nie usiedziała ani na rękach ani na kolanach więc wzięłam się do roboty :lol: i sama ją brałam i miziałam i całowałam i nie zrażałam się tym , że nie zawsze to przynosiło efekty. Podejrzewam, iż całkowity przełom nastąpił w wyniku sterylki.... Nie wiem jak to wyrazić ale to zbliżyło nas do siebie niesamowicie..... Jechałam z Tesią, tuliłam Ją w ramionach , potem cała opieka przez popołudnie całą noc .... Leżałam na dywanie obok niej .... Gdy wychodziłam np. do ubikacji Tesia na drżących nóżkach zawracając się typtała za mną... przewracała się ale tuptała ..... to ja Ją na ręce i zanosiłam Ją na przygotowane w tym celu łoże kocowe na dywanie. Nie uwierzycie wycierałam Jej ŁZY !!! Patrzyła się na mnie jeszcze w tym całym osłabieniu i ŁZY Jej takie leciały ..... patrzyła na mnie , jakby chciała zadać mi pytanie ....I co Ty mi zrobiłaś.....????Potem znów na zastrzyk na szwy .... zawsze RAZEM w moich ramionach.... wąchała mi nosek , miauczała mówiąc coś do mnie..... Czuję jakoś , że to nas niesamowicie zbliżyło.... Więc teraz gdy biorę Ją na kolana siedzi , mruczy , wącha mi nosek , a nawet oczko mi poliże , zdarza się Jej też zasnąć :D ....Wiem , że przeżycia zbliżają niesamowicie..... a ja starałam się być wszystkim dla Niej w tych ciężkich dniach więc może zaczęła się między nami wyjątkowa przyjaźń.....??? To kochana kociorka i taka mądra.... Ale napewno Wy doświadczacie tego samego .... dla mnie to narazie totalna nowość i magia .....i delektuję się tym co dzień . Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Nie lut 01, 2009 20:17

Dziękujemy za wszystkie pochlebstwa skierowane pod naszym adresem :D :D :D . MB Tesia WYCZOCHRANA i dodatkowo wycałowana i ugryziona przeze mnie :wink: :lol: Nie mogłam się powstrzymać , żeby Jej nie ugryźć :lol: :lol: :lol: . Oj, żeby Tesia wiedziała jaka jest popularna i ilu ma wielbicieli 8) :lol: :wink: . Ja nigdy tylu nie miałam :roll: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon lut 02, 2009 13:47

Mruczka78 pisze:Obrazek :D

Tesia ty ślicznotko :1luvu:
Ależ ty piękna - długowłosa szylkretka - cuuudo! :love:
Z pewnością jest co miziać :love:

Tesi...podbija nasze serca

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon lut 02, 2009 14:46

Mruczka78 pisze: Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....

Prawda :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lut 02, 2009 18:22

Korciaczki pisze:
Mruczka78 pisze:Obrazek :D

Tesia ty ślicznotko :1luvu:
Ależ ty piękna - długowłosa szylkretka - cuuudo! :love:
Z pewnością jest co miziać :love:

Tesi...podbija nasze serca

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Witajcie :D . Jest co miziać oj jest . Ja już sie uzależniłam od tego :lol: szczegolnie jak Tesia śpi do góry nogami na pleckach to jak widzę jej szylkreci brzuszek to już po mnie :D . Rzucam wszystko co w danej chwili robiłam i miziam ten brzusiu , a Tesia ....sobie postękuje :D chyba dobrze się jej robi i wywraca się jeszcze bardziej :lol: . Ona jest moim narkotykiem 8) :lol: nie potrafię bez niej żyć i funkcjonować normalnie.... ONA zawsze jest obok mnie.... ONA zawsze czeka..... ONA zawsze znajdzie dla mnie czas...... i ta jej GŁĘBOKA PRZYJAŹŃ.... mająca odbicie w jej oczach i sercu . Wiecie Ona tyle buziaków zbiera codziennie ode mnie , że w głowie się to nie mieści..... Nikt tego nie zrozumi dopóki nie zaopatrzy się w takiego mruczącego przyjaciela..... Przyjaciela na dobre i na złe.... Przyjaciela , który kocha nas bezinteresownie i który tak zmienia nasze życie i tyle do niego wnosi.......Gdy byłam młodsza :oops: miałam psa ..... i mając porównanie teraz zdecydowanie wybieram kota :D bez dwóch zdań.....Kot to dopiero jest bajka :love: :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon lut 02, 2009 18:24

amyszka pisze:
Mruczka78 pisze: Wierzcie mi lub nie...... ale od ludzi tyle nie doświadczyłam przyjaźni ile od tego małego kłębka chodzącego na czterech łapkach.....

Witaj Amysiu :D miło , że zaglądasz do nas :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon lut 02, 2009 18:49

Pięknie piszesz o Tesi Mruczko :wink:
Wygłaskaj ślicznotkę w moim imieniu :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lut 02, 2009 20:11

Mruczka78 pisze:
amyszka pisze:

No zaglądam,zaglądam .... i zachwycam się słodką kicią i tym jak o niej piszesz Obrazek :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lut 02, 2009 20:17

Mruczka78 pisze:Oj, żeby Tesia wiedziała jaka jest popularna i ilu ma wielbicieli 8) :lol: :wink: . Ja nigdy tylu nie miałam :roll: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: .

To sobie teraz pani odbija za wszystkie czasy :ryk:
A ja zawsze mówię, że jedyny facet jaki mnie nie nigdy zawiedzie to... mój kot :smiech3:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Wto lut 03, 2009 15:27

bubor pisze:Pięknie piszesz o Tesi Mruczko :wink:
Wygłaskaj ślicznotkę w moim imieniu :D

Tesia wygłaskana :D . Ale czy pięknie piszę o Tesi.....? Staram się Buborku ale do Was mi jeszcze wiele brakuje. Jestem dopiero początkująca :lol: .
Obrazek

Mruczka78

Post » Wto lut 03, 2009 15:33

amyszka pisze:
Mruczka78 pisze:
amyszka pisze:

No zaglądam,zaglądam .... i zachwycam się słodką kicią i tym jak o niej piszesz Obrazek :D

A ja zachwycam się Twoimi :love: futerkami :D . Zwłaszcza tym rudym :D . Karmelek jest przepiękny :love: .... i jeszcze to Jego imię Karmelek .... sama słodycz :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Wto lut 03, 2009 15:41

kitkowa pisze:
Mruczka78 pisze:Oj, żeby Tesia wiedziała jaka jest popularna i ilu ma wielbicieli 8) :lol: :wink: . Ja nigdy tylu nie miałam :roll: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: .

To sobie teraz pani odbija za wszystkie czasy :ryk:
A ja zawsze mówię, że jedyny facet jaki mnie nie nigdy zawiedzie to... mój kot :smiech3:

KITKOWA Ty Łobuziaro jedna :wink: . Przecież na panią i tak nikt nie patrzy :lol: Wszyscy na Tesinę zerkają , a pani to robi za tło :ryk: :smiech3: . A z tym facetem ...to fakt ja się też podpisuje pod tym :smiech3: . Tyle ,że ja kota nie mam tylko kotkę :ryk: :lol: .
Obrazek

Mruczka78

[poprzednia][następna]