Fri pisze:nie ma Ci kto słoja z przecierem odkręcić?
od przybytku glowa nie boli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ni, że zza lamansza tu przywieźli i uskuteczniająFri pisze:że niby jak u Meg9?
bo za lamanszem staram sie nie bywać, wolę południe i tamtejsze winorośle ...
jakie ładne: spiżarnia=przybytek słojatrawa11 pisze:Fri pisze:nie ma Ci kto słoja z przecierem odkręcić?
od przybytku glowa nie boli![]()
![]()
pluszak pisze:jakie ładne: spiżarnia=przybytek słojatrawa11 pisze:Fri pisze:nie ma Ci kto słoja z przecierem odkręcić?
od przybytku glowa nie boli![]()
![]()
pluszak pisze:ni, że zza lamansza tu przywieźli i uskuteczniająFri pisze:że niby jak u Meg9?
no dobra, to mam potwierdza, że pojechać figurkami suwać to nie pojechałFri pisze:pluszak pisze:ni, że zza lamansza tu przywieźli i uskuteczniająFri pisze:że niby jak u Meg9?
Gizmak mi chiba musk zalał, bo ni w ząb nie kumam co to Warhammer (chociaz jakiś hamer chiba był...)
zrobimy mu grób wspólny z mosiemFri pisze:rabotać pojechał, a jak mnię dojdzie, że zdradzał, to na wieczną inwalidzką sieu uda...!
trawa11 pisze:pluszak pisze:a ktoś go chciał?kalair pisze:pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
Nie wiem, ja swojego JJ nie pożyczam!
ja
i co, pożyczyłaś?kalair pisze:trawa11 pisze:pluszak pisze:a ktoś go chciał?kalair pisze:pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
ja
Potwierdzam.
pluszak pisze:zrobimy mu grób wspólny z mosiemFri pisze:rabotać pojechał, a jak mnię dojdzie, że zdradzał, to na wieczną inwalidzką sieu uda...!ale optuję za poprawinami stypy
pluszak pisze:i co, pożyczyłaś?kalair pisze:trawa11 pisze:pluszak pisze:a ktoś go chciał?kalair pisze:pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
ja
Potwierdzam.
etam, histeryzujesz, moś ma tylko zimne nogi, groźny nijak nie jestFri pisze:pluszak pisze:zrobimy mu grób wspólny z mosiemFri pisze:rabotać pojechał, a jak mnię dojdzie, że zdradzał, to na wieczną inwalidzką sieu uda...!ale optuję za poprawinami stypy
ja mu dam fspólny! ja mu dam fspólny!jedynka i bez telewizji!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości