Modrzewiowy fotoreportaż.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 14, 2010 21:28 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:Zdjęcia:
Obrazek Obrazek

Piękna pozycja :ryk:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lis 14, 2010 22:24 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

charm pisze:
Obrazek Obrazek

Się kotu umyć nie dadzą w spokoju... ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Śro lis 17, 2010 21:07 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:
charm pisze:
Obrazek Obrazek

Się kotu umyć nie dadzą w spokoju... ;-)

No tak, tacy niedobrzy ludzie, sami to się w wannie wylegują, a koteczkowi kąpieli nie chcą zrobić i jeszcze w codziennej toalecie przeszkadzają.. :P :mrgreen:

charm

Post » Sob lis 20, 2010 20:28 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lis 20, 2010 21:30 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Piękne zdjęcia :1luvu:

Aż nie chce się wierzyć, ze w drugiej połowie listopada trawa może być aż tak zielona.. ;-)
I modrzew wyglądający przez okno... cudo...
żebym bure sfociła "od zewnątrz" to chyba bym musiała na spadochronie skakać... :P

charm

Post » Sob lis 20, 2010 21:48 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

charm pisze:Aż nie chce się wierzyć, ze w drugiej połowie listopada trawa może być aż tak zielona.. ;-)

I niebo aż tak niebieskie...
Cóż, balans bieli bez korekty... ;-)

charm pisze:I modrzew wyglądający przez okno... cudo...
żebym bure sfociła "od zewnątrz" to chyba bym musiała na spadochronie skakać... :P

Albo spuścić aparat z dachu... ;-)
Modrzew o dziwo spokojny, bo kiedyś był filmik jak zareagował jak ja byłem na dworze a on w domu w oknie. ;-) Ale wtedy chyba jeszcze nie wychodził. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie lis 21, 2010 21:50 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Lekcja na dzisiaj.
Drogie dzieci, nie kładźcie się na siedzeniu w pociągu...
Bo można przysnąć i się obudzić ledwo co przed stacją. ;-)
Gorzej jakbym się obudził za... Jedna albo dwie stacje jeszcze pół biedy, dałoby się wrócić, ale dalej to już dupa blada... ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie lis 21, 2010 21:57 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

np. na bocznicy :smiech3:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie lis 21, 2010 21:59 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:

aż tak nie podobają ci się moje zdjęcia, że aż aparat mam wyrzucać z 10p...? :oops: :(

siriwan pisze:Lekcja na dzisiaj.
Gorzej jakbym się obudził za... Jedna albo dwie stacje jeszcze pół biedy, dałoby się wrócić, ale dalej to już dupa blada... ;-)

Spanie w pociągu bywa niebezpieczne :twisted:

charm

Post » Nie lis 21, 2010 22:00 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Modrzew cudny:))

A ja tak kiedys zasnelam jadąc do pracy. Przejechałam chyba 3 przystanki. Oj przestarszona bylam okrutnie, no bo ja potrafię sie zgubic wszędzie a juz w nieznanym terenie:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie lis 21, 2010 22:10 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Cindy pisze:np. na bocznicy :smiech3:

Akurat np. na górce rozrządowej w Tarnowskich Górach / Miasteczku Śląskim bym się mógł zatrzymać. ;-) Nie tak daleko do domu, a moje, "kolejowe" klimaty. ;-)

charm pisze:
siriwan pisze:

aż tak nie podobają ci się moje zdjęcia, że aż aparat mam wyrzucać z 10p...? :oops: :(

Podobają się. :-) Mnie chodziło raczej o ustrojstwo w rodzaju uprzęży na aparat i na tym opuścić w dół. ;-)
Choć o spadaniu też pomyślałem. ;-) Jest i taka technika fotografii, że się ustawia długi czas naświetlania i podrzuca aparat przed źródłem światła... ;-) Ale do tego trzeba albo bardzo dobrze zabezpieczony aparat, albo taki, którego już nam nie szkoda. ;-)

charm pisze:
siriwan pisze:Lekcja na dzisiaj.

Spanie w pociągu bywa niebezpieczne :twisted:

Oj bywa... Ale spać się chciało, fajnie se tak czasem odpłynąć. ;-)

Lidka pisze:Modrzew cudny:))

Dzięki w imieniu kota. ;-)

Lidka pisze:A ja tak kiedys zasnelam jadąc do pracy. Przejechałam chyba 3 przystanki. Oj przestarszona bylam okrutnie, no bo ja potrafię sie zgubic wszędzie a juz w nieznanym terenie:))

Ta... Zgubić jak zgubić, ale weź tu się obudź nagle w Kluczborku... :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie lis 21, 2010 23:19 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

W autobusie też można zaspać...
Szczególnie tuż przed przystankiem, 10 minut przed lekcją. :mrgreen:

Modrzew jest piękny, ma cudowne żółte oczyska. :)

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Nie lis 21, 2010 23:32 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:Ta... Zgubić jak zgubić, ale weź tu się obudź nagle w Kluczborku... :lol:

To juz wolę w Kluczborku, bo blisko rodzinnego domu a nie w Szopienicach:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie lis 28, 2010 18:28 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Obrazek Obrazek

Ostatnio tak często bywam w domu że w końcu kot mnie przestanie poznawać i kiedyś się na mnie rzuci z zębami jak wrócę... Cóż, uroki studiów. ;-)
Modrzew póki co w ciągu dnia chodzi spać mamie na kolanach, ale jak wracam nadal mnie poznaje i śpi potem ze mną. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie lis 28, 2010 18:39 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:Ostatnio tak często bywam w domu że w końcu kot mnie przestanie poznawać i kiedyś się na mnie rzuci z zębami jak wrócę... Cóż, uroki studiów. ;-)
Modrzew póki co w ciągu dnia chodzi spać mamie na kolanach, ale jak wracam nadal mnie poznaje i śpi potem ze mną. ;-)

ale na zdjęciach jeszcze nie ma śniegu... pewnie Modrzew tak jak ja, woli lato :twisted:

Ale skoro przychodzi spać to ok :ok:

charm

[poprzednia][następna]