Piękna pozycja

Moderator: Estraven
charm pisze:Aż nie chce się wierzyć, ze w drugiej połowie listopada trawa może być aż tak zielona..
charm pisze:I modrzew wyglądający przez okno... cudo...
żebym bure sfociła "od zewnątrz" to chyba bym musiała na spadochronie skakać...![]()
siriwan pisze:charm pisze:I modrzew wyglądający przez okno... cudo...
żebym bure sfociła "od zewnątrz" to chyba bym musiała na spadochronie skakać...![]()
Albo spuścić aparat z dachu...
siriwan pisze:Lekcja na dzisiaj.
Drogie dzieci, nie kładźcie się na siedzeniu w pociągu...
Bo można przysnąć i się obudzić ledwo co przed stacją.
Gorzej jakbym się obudził za... Jedna albo dwie stacje jeszcze pół biedy, dałoby się wrócić, ale dalej to już dupa blada...
Cindy pisze:np. na bocznicy
charm pisze:siriwan pisze:charm pisze:I modrzew wyglądający przez okno... cudo...
Albo spuścić aparat z dachu...
aż tak nie podobają ci się moje zdjęcia, że aż aparat mam wyrzucać z 10p...?![]()
charm pisze:siriwan pisze:Lekcja na dzisiaj.
Drogie dzieci, nie kładźcie się na siedzeniu w pociągu...
Bo można przysnąć i się obudzić ledwo co przed stacją.
Gorzej jakbym się obudził za... Jedna albo dwie stacje jeszcze pół biedy, dałoby się wrócić, ale dalej to już dupa blada...
Spanie w pociągu bywa niebezpieczne
Lidka pisze:Modrzew cudny:))
Lidka pisze:A ja tak kiedys zasnelam jadąc do pracy. Przejechałam chyba 3 przystanki. Oj przestarszona bylam okrutnie, no bo ja potrafię sie zgubic wszędzie a juz w nieznanym terenie:))
siriwan pisze:Ta... Zgubić jak zgubić, ale weź tu się obudź nagle w Kluczborku...
siriwan pisze:Ostatnio tak często bywam w domu że w końcu kot mnie przestanie poznawać i kiedyś się na mnie rzuci z zębami jak wrócę... Cóż, uroki studiów.
Modrzew póki co w ciągu dnia chodzi spać mamie na kolanach, ale jak wracam nadal mnie poznaje i śpi potem ze mną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 730 gości