Czy ktoś nie widział Hugona? To taki przystojny chłopak w czarnym fraczku z bielutkim krawacikiem. Taki najbardziej przystojny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Ja zaglądam i podziwiam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dopiero wróciłam do domu, jestem tak skonana, że zaraz chyba padnę...
Dzisiaj pierwszy raz widziałam z bliska operację psa... I dziwię się, że nie zemdlałam...
CoToMa pisze:Ja zaglądam i podziwiam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dopiero wróciłam do domu, jestem tak skonana, że zaraz chyba padnę...
Dzisiaj pierwszy raz widziałam z bliska operację psa... I dziwię się, że nie zemdlałam...
bettysolo pisze:Oj Milusiu lepiej nie mogłaś trafić
Femka pisze:Moja Duża i Ciocia Pisiokot zrobiły tyle zdjęć, ja się bardzo starałam, żeby ładnie wyglądać, ale Hugo już dawno nie przyszedł. Boję się, że znalazł sobie inną ładniutką koteczkę i już mnie tak nie lubi![]()
Czy ktoś nie widział Hugona? To taki przystojny chłopak w czarnym fraczku z bielutkim krawacikiem. Taki najbardziej przystojnyJakby ktoś go zobaczył, to może poprosi, żeby do mnie zajrzał, bo już mi smutno i troszkę tęsknię
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:Moja Duża i Ciocia Pisiokot zrobiły tyle zdjęć, ja się bardzo starałam, żeby ładnie wyglądać, ale Hugo już dawno nie przyszedł. Boję się, że znalazł sobie inną ładniutką koteczkę i już mnie tak nie lubi![]()
Czy ktoś nie widział Hugona? To taki przystojny chłopak w czarnym fraczku z bielutkim krawacikiem. Taki najbardziej przystojnyJakby ktoś go zobaczył, to może poprosi, żeby do mnie zajrzał, bo już mi smutno i troszkę tęsknię
![]()
Cześć Mała... Wczoraj Dużej minęło pol roku abstynencji po szczepieniu p/wściekliźnie (w listopadzie ratowała kota dzikiego, który ją podrapal no i skończyło się na szczepionkach), zaprosiła koleżankę (z córką w wieku córki Dużej) no i mamusie ... popłynęły... Wywaliły butle wina, 4 piwa no i "odpadły". Ja wiesz, sam nie włączę komputera. Dziś na szczęście Duża włączyła kompa i poszła do kuchni robić obiad, no to ja szybko myk.. i czytam.
Fajna z Ciebie "sztuka", wiedziałem o tym wcześniej, fluidy i feromony mi to popowiedziały... Ja jestem stały w uczuciach, tak łatwo nie odpuszczam, tylko ten czas, ciągle go mało - Duża tak mówi, że się nie wyrabia, kocioł ma w pracy, dziś w robocie była, to podobno nawet nie miała kiedy miau odpalić. Ale ja ciągle podglądam, podglądam... Sciskam mocno Twoje łapki i przesyłam buziaczki we wszystkie Twoje plamki...
Kociama pisze:O Matko![]()
Jaka ta Milusia piękna jest![]()
I coraz bardziej szczęśliwa bo ma cudowną Pańcię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 28 gości