Ich czworo - Serwis, Leośka, Czarek i Teo - Mucia za TM :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2007 18:58

noooo, kobieto, masz nerwy, że zniosłaś te alpinistyczne wyczyny Serwisa. Ja nie wiem, żeby kota nie wychować... :ryk: :ryk: :ryk:, jakiś skandal :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt maja 18, 2007 21:17

ale sielanka fajna;) żeby każdy miał sie tak czas zapatrzyć jak Mentosik, fajne taka chwila relaksu i rozmarzenia, a nie żadna głupia mina.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt maja 18, 2007 22:03

Femka pisze: Ja nie wiem, żeby kota nie wychować... :ryk: :ryk: :ryk:, jakiś skandal :twisted:

Femka to Ty jeszcze nie wiesz ze to Koty wychowuja sobie Duzych a nie odwrotnie :?: :twisted:

Od jutra Serwis bedzie jedynakiem 8O Leonia dzis pojechala do swojego domu (oby sie zaaklimatyzowala) a jutro Mentosik jedzie do Krakowa :( :D
Nie bedzie juz gromadki burych doopek na parapecie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ani Serwisowo-Mentosowych zapasow ktore zaczynaly się często niewinnie od wspolnego lezenia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
a pozniej przechodzily w podryzanie i zapasy na calego
Obrazek Obrazek

Wiem ze powinnam sie cieszyc ze Tymczasy znalazly domek.. ale troche smutno :oops:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt maja 18, 2007 22:08

Tak wszystko nagle...jak znam Cię Gosiu, to długo Serwis nie będzie jedynakiem, ani Ty ani on tego nie zniesiecie...a mało to nieszczęść czeka na twoją pomoc? Życzę powodzenia w nowych domkach...już w innym wątku sugerowałam, że w umowie adopcyjnej powinien być obowiązek założenia wątku na miau :P dla adoptowanego kota...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt maja 18, 2007 22:10

izaA pisze:Tak wszystko nagle...jak znam Cię Gosiu, to długo Serwis nie będzie jedynakiem, ani Ty ani on tego nie zniesiecie...a mało to nieszczęść czeka na twoją pomoc? Życzę powodzenia w nowych domkach...już w innym wątku sugerowałam, że w umowie adopcyjnej powinien być obowiązek założenia wątku na miau :P dla adoptowanego kota...

z ust mi to wyjęłaś :D Gosiu, zapraszam po Olinka :D
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 18, 2007 22:12

Kociakom wszsytkiego dobrego na nowej drodze, a Ty - tak jak napisała Iza - na pewno niebawem weźmiesz pod swoje skrzydła koleją burą biedę :)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pt maja 18, 2007 22:17

Pewnie za jakis czas pojawi sie kolejny tymczas... bury albo innej masci.. ale jeszcze nie teraz.. nie jestem na to gotowa :oops:

Iza niespodziewanie to wypadla adopcja Loeni.. Mentosik mial klepniety domek od ponad 2 miesiecy... tylko transportu nir udawalo sie zgrac
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob maja 19, 2007 7:29

Gratuluję, Gosiu. Zwłaszcza domku Leoni.

Serwiskowi będzie smutno samemu...
Ale doskonale rozumiem Twoje emocje.

Buziaczki.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob maja 19, 2007 7:41

Gosiu dobrze się stało, Koty znalazły domy, a Ty jak będziesz miała czas i ochotę odratujesz nowego;)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob maja 19, 2007 7:52

Gosiu, wiesz jak jest. Że zaklinamy się, że nie, że jeszcze nie teraz. Rozumiem Cię doskonale. A potem nagle przychodzi taki dzień, TEN dzień i robimy wszystko zupełnie inaczej niż mówiłyśmy :)
Nic na siłę. Wszystko w swoim czasie, zgodnie z tym, co będziesz czuła.
:ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob maja 19, 2007 8:17

mokkunia pisze:Gosiu, wiesz jak jest. Że zaklinamy się, że nie, że jeszcze nie teraz. Rozumiem Cię doskonale. A potem nagle przychodzi taki dzień, TEN dzień i robimy wszystko zupełnie inaczej niż mówiłyśmy :)
Nic na siłę. Wszystko w swoim czasie, zgodnie z tym, co będziesz czuła.
:ok:

no coś o tym wiem :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 19, 2007 9:28

Gosiu, bardzo się cieszę, że Leosia jedze do swojego domku i już :D A Serwis, na pewno będzie to dla niego nowa sytuacja, ale pańcia już mu to napewno wynagrodzi głaskami i dobrym jedzonkiem :D A z tymczasami to chyba tak właśnie jest, że pojawiają się nieplanowane zawsze - któż to może zaplanować? :wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob maja 19, 2007 10:16

Bardzo się cieszę z domków :D
Może powiem coś niepopularnego na forum, moze się ze mną nie zgodzicie, ale co tam..
Moim zdaniem Gosiu, teraz powinnaś zrobić coś dla siebie i dla Serwinia.. Serwinio zostanie sam, nigdy sam nie był. To może być dla niego trudne.. Jeśli tylko chcesz powiększyć swoje stado, moim zdaniem powinnaś przygarnąć jakiegoś super odchuchanego malucha., zaszczepionego , odważnego, zdrowego... żeby móc sie tylko cieszyć, patrzeć jak malec rośnie, jak zaprzyjaźnia się z Serwisiem. Żeby już nie było strachu, lęku, walki i niepewności..
nie wiem, takie jest moje zdanie.. ja tak to widzę...
Gosiu, jesteś bardzo ważna... twoje uczucia się liczą.. czasami jest dla nas już za dużo.. trzeba umieć myśleć o sobie... i o siebie dbać... pamiętaj o tym...
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Sob maja 19, 2007 14:18

agacior_ek pisze:Moim zdaniem Gosiu, teraz powinnaś zrobić coś dla siebie i dla Serwinia..
Gosiu, jesteś bardzo ważna... twoje uczucia się liczą.. czasami jest dla nas już za dużo.. trzeba umieć myśleć o sobie... i o siebie dbać... pamiętaj o tym...

też tak uważam, dokładnie tak samo
Gosia powinna mieć teraz czas dla siebie, odpocząć, pomyśleć
albo i nie myśleć jak jej się nie chce :wink:
ale odpocząć musi,
ma za sobą zbyt wiele trudu, obowiązków, smutku, łez

a z adopcji cieszę się ogromnieeee :D
gratulacje :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob maja 19, 2007 20:01

Wielkie TAK co do wniosku Agatki... :P śliczny, zdrowy odchuchany...cud, miód i orzeszki...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

[poprzednia][następna]