Monika L pisze:Według mnie tubka powinna być na miesiąc,może za dużo dajesz
daje po 3 ml sciagam z tubki strzykawka,2 razy dziennie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika L pisze:Według mnie tubka powinna być na miesiąc,może za dużo dajesz
kasia essen pisze:Nordstjerna pisze:kasia essen pisze:juz po 5 minutach marszu zrobiło mi sie niedobrze a po nasteonych kilku zrobiłam sie blada i niezdolna do niczego,,chciało mi sie wymiotowac,miałam usta pelne piany i slinymodliłam sie zeby dosc z powrotem do domu i wymiotowac tam a nie na dworzu
jakos udało mi sie to powstrzymac,,,i w koncu całkiem mi przeszło,,,nie mam pojecia co to była za reakcja,,,,teraz boli mnie głowa ale juz mi lepiej a antybiotyk nazywa sie doxycyclin,
Kurczę, a my się dziwimy, że koty na doxycyklinę źle reagują (Kaszmir i mój Kiciaty, którego to chyba wykończyło), to musi być straszne swiństwo!
co masz na mysli?napisz cos wiecej,a co do mojej spuchlej kostki i zakazenia krwi-czy to mogł ukasic mnie kleszcz lub pchla?Maja miała na sobie mase tego inwentarzu,moze jakis sie uchował,w koncu te uczucie paralizu w stopie,dreszcze i bol glowy,goraczka,,,sama nie wiem,jutro ja przeszukam
czarna.wdowa pisze:Ksiu trzymaj się i może przed wzięciem tabletki zaproś kogoś do domu
tak na wszelki wypadek żeby nic złego się nie stało
Swoją drogą chyba ten antybiotyk nie bardzo ci odpowiada i może warto udać się do lekarza i powiedzieć o objawach
kasia essen pisze:Monika L pisze:Według mnie tubka powinna być na miesiąc,może za dużo dajesz
Monika L pisze:kasia essen pisze:Sama nie jestemmam towarzystwo dwoch kotow,smierdziela i stada ryb
a tak na powaznie,rodzice tz juz mnie zaalarmowali ze jak tylko cos sie bedzie działo to mam dzwonic bez wzgledu na pore dnia i nocy i zaraz sie zjawia
ogolnie to nawet sie proponowali zebym do nich na te kilka dni przyszła a oni mnie do łozka poloza i beda sie opiekowac
jeszcze tego brakowalo
widac ze tesciowie na gwalt potrzebuja wnuka
![]()
o takmasz fajnych teściów i troskliwych
Monika L pisze:kasia essen pisze:Monika L pisze:Według mnie tubka powinna być na miesiąc,może za dużo dajesz
A dwa razy dziennie no to na 2 tygodnie
kasia essen pisze:Monika L pisze:kasia essen pisze:Sama nie jestemmam towarzystwo dwoch kotow,smierdziela i stada ryb
a tak na powaznie,rodzice tz juz mnie zaalarmowali ze jak tylko cos sie bedzie działo to mam dzwonic bez wzgledu na pore dnia i nocy i zaraz sie zjawia
ogolnie to nawet sie proponowali zebym do nich na te kilka dni przyszła a oni mnie do łozka poloza i beda sie opiekowac
jeszcze tego brakowalo
widac ze tesciowie na gwalt potrzebuja wnuka
![]()
o takmasz fajnych teściów i troskliwych
jego mama dzwoni przynajmniej dwa razy dziennie i pyta czy wszystko okswoja droga moja wogole nie dzwoni a ojciec nie rozmawial ze mna od pól roku,zawsze jak ja dzwonie to go nie ma w domu,a sam nie zadzwoni
![]()
Nordstjerna pisze:
A co do kleszcza, to nie ma obawy: jakby Cię ugryzł, to na 100% byś go zauważyła. kleszcz jak się już przyssie, to odpadnie dopiero jak się naje, tak po kilku dniach, jako taki rozdęty krwią bąbel. Brrr...
kasia essen pisze:Monika L pisze:kasia essen pisze:Monika L pisze:Według mnie tubka powinna być na miesiąc,może za dużo dajesz
A dwa razy dziennie no to na 2 tygodnie
na dwa tygodnie to by sie zgadzało bo bierze od tygodnia a zostało nam pól tubki
Monika L pisze:Tym bardziej fajnie ,bo daleko od domu a taki dobry kontakt z teściami to cenny jest
kasia essen pisze:[w sumie tak,a np pchla?dziwi mnie ze jedno miejsce jest takie guzowate i twarde,nawet doktor w pierwszej chwili powiedziała ze wyglada ze cos mnie ugryzło
Monika L pisze:
Jak wynika z obliczeń tuba jest na 33 dni ,kiedy się daje raz dziennie.
kasia essen pisze:Monika L pisze:Tym bardziej fajnie ,bo daleko od domu a taki dobry kontakt z teściami to cenny jest
Fakt,tylko czasem przykro,bo jego rodzice naprawde nam pomagaja,interesuja sie,zawsze mozna na nich liczyc,a ja jak prosze o cos rodzicow w Polsce to zawsze słysze a nie,sama przyjedz sobie kup lub załatw,my mamy swoje sprawy....ryczec mi sie chce jak widze jak oni kochaja swojego syna i corkeops:
Monika L pisze:kasia essen pisze:Monika L pisze:Tym bardziej fajnie ,bo daleko od domu a taki dobry kontakt z teściami to cenny jest
Fakt,tylko czasem przykro,bo jego rodzice naprawde nam pomagaja,interesuja sie,zawsze mozna na nich liczyc,a ja jak prosze o cos rodzicow w Polsce to zawsze słysze a nie,sama przyjedz sobie kup lub załatw,my mamy swoje sprawy....ryczec mi sie chce jak widze jak oni kochaja swojego syna i corkeops:
To jest przykreale masz swoje życie i nową rodzinę i teraz teściowie kochają Cię jak córkę
kasia essen pisze:Monika L pisze:
Jak wynika z obliczeń tuba jest na 33 dni ,kiedy się daje raz dziennie.
raz dziennie ale po 3 ml?chyba musze poprosic jutro weta o nastepna tubke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1014 gości