Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka w DT :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2021 12:41 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Przez ostatnie dwa dni usiłowałam zrobic małym jakieś fajne zdjecia, zeby zmienic te co mają w dotychczasowych ogłoszeniach, ale niestety - fotek zrobiłam dużo , a wybrać nie ma z czego :(
Najgorszy pomysł to był z kotami na kanapie z wędką, nic nie wyszło, tylko rozmazane plamy, ale kociczki były zadowolone zabawą :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 02, 2021 12:47 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Olinka
Obrazek

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lip 02, 2021 12:49 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

jemy z miseczek od ewar
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 02, 2021 12:52 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 02, 2021 13:56 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Jakie cudne zdjęcia a modelki to już sliczne panienki. :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lip 02, 2021 14:09 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Gosiagosia pisze:Jakie cudne zdjęcia a modelki to już sliczne panienki. :1luvu:

koty w miniaturze :D
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 02, 2021 14:26 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Chciałam Wam napisać jaka jestem złośliwa :mrgreen: Chyba znalazłam sposób na miauczącą pod drzwiami Daisy. Wczoraj po koncercie pod drzwiami zaproponowałam jej spacer, w szeleczkach :mrgreen: Nawet bez problemu dała się ubrać, bo do ogródka wychodziła w nich nieraz i teraz też myślała, że tam pójdziemy i była nieźle zaskoczona jak wyniosłam ją przez furtkę. Postawiłam na ulicy i poszłyśmy na spacer tzn ja szłam a ona szorowała brzuchem po ziemi i usiłowała zawrócić do domu, ale ja nie wyrażałam na to zgody :mrgreen: Przeszła jakos parę metrów i zawróciłyśmy, powrót pod furtkę był nawet szybki, ale tam ją wzięłam na ręce i poszłyśmy dalej. Sama nie wiedziała jak się zachowywać, bo się bała, jak to ona, a jednocześnie było widać zaciekawienie. na szczęście dla niej nie pojawili się po drodze ludzie ani samochody. Powrotna droga tez była częściowo na łapkach i na rękach, ale już na naszej ulicy jak ją postawiłam to chciała nawet przez siatkę wejść, zeby być szybciej w domu, a ja złośliwa robiłam jej fotki telefonem (wyszły takie sobie :( )
Dzisiaj jak miauczała to pokazałam jej szeleczki i od razu uciekła spod drzwi :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 02, 2021 14:30 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

No nie wiedziałam że potrafisz być złośliwa dla kotów :mrgreen:
Dla Hugonka mąż kupił szeleczki i to różowe a on przecież kawaler jest. :roll: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lip 02, 2021 15:54 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Mądra koteczka Daisy, szybko się nauczyła, co znaczą szeleczki! No, to teraz będzie spokój z serenadami pod drzwiami. Chyba... :twisted:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lip 02, 2021 18:46 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Mirko, jesteś okrutna, taką przykrość zrobić koteckowi :) Moje wychodzą tylko do woliery, kiedy chcą, w nocy również.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pt lip 02, 2021 19:27 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

mir.ka pisze:Chciałam Wam napisać jaka jestem złośliwa :mrgreen: Chyba znalazłam sposób na miauczącą pod drzwiami Daisy. Wczoraj po koncercie pod drzwiami zaproponowałam jej spacer, w szeleczkach :mrgreen: Nawet bez problemu dała się ubrać, bo do ogródka wychodziła w nich nieraz i teraz też myślała, że tam pójdziemy i była nieźle zaskoczona jak wyniosłam ją przez furtkę. Postawiłam na ulicy i poszłyśmy na spacer tzn ja szłam a ona szorowała brzuchem po ziemi i usiłowała zawrócić do domu, ale ja nie wyrażałam na to zgody :mrgreen: Przeszła jakos parę metrów i zawróciłyśmy, powrót pod furtkę był nawet szybki, ale tam ją wzięłam na ręce i poszłyśmy dalej. Sama nie wiedziała jak się zachowywać, bo się bała, jak to ona, a jednocześnie było widać zaciekawienie. na szczęście dla niej nie pojawili się po drodze ludzie ani samochody. Powrotna droga tez była częściowo na łapkach i na rękach, ale już na naszej ulicy jak ją postawiłam to chciała nawet przez siatkę wejść, zeby być szybciej w domu, a ja złośliwa robiłam jej fotki telefonem (wyszły takie sobie :( )
Dzisiaj jak miauczała to pokazałam jej szeleczki i od razu uciekła spod drzwi :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ciociu Mir.ka, z powyższego wynika, że Ty MUSISZ mieć piesgaza :mrgreen: Jake nie odszedł nadaremno. Widać zwolnił miejsce dla kamrata :wink: Daisy, to nie szeleczek tylko psiego kolegi może brakuje :mrgreen: Tobie też :1luvu:
Drops.

PS. Wybacz, Ciociu, że tak, bezpośrednio, ale to pierwsze co mi przybiegło do łepka :1luvu: Wiem, że "gupie" i niełatwe ale ... tak myślę :201461
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pt lip 02, 2021 21:00 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Ooooo muszę wypróbować ten sposób na Franku! On ostatnio miauczy jak szalony, a na szelki reaguje alergicznie, więc może się udać :ryk:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Sob lip 03, 2021 6:50 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Gosiagosia pisze:No nie wiedziałam że potrafisz być złośliwa dla kotów :mrgreen:
Dla Hugonka mąż kupił szeleczki i to różowe a on przecież kawaler jest. :roll: :ryk:

I co nie pasują mu różowe do futerka ? :(
Moje szeleczki są zielone bo były kupione dla Rudzi, ale już od dawna się w nie nie mieści :( Teraz są używane jak Elenka jedzie do weta, zapinamy ją w szelki przed włożeniem do kontenera, takie dodatkowe zabezpieczenie strachulca.
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 03, 2021 6:51 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

jolabuk5 pisze:Mądra koteczka Daisy, szybko się nauczyła, co znaczą szeleczki! No, to teraz będzie spokój z serenadami pod drzwiami. Chyba... :twisted:

szeleczki to ona wcześnie znała, bo jak była mniejsza wychodziła w nich do ogródka
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 03, 2021 6:54 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

aga66 pisze:Mirko, jesteś okrutna, taką przykrość zrobić koteckowi :) Moje wychodzą tylko do woliery, kiedy chcą, w nocy również.

Moje to w nocy śpią, jak porządne koty.
Fajnie Twoje maja z wolierą, u mnie nie ma miejsca na takie dogodności dla kotów, mogą tylko luzem na chwile wychodzić i to pod nadzorem.
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]