jolabuk5 pisze:Moje też tak robiąI też najlepsze suche
Żeby chociaż zjadła suche ale nie nic jej nie pasuje. Dopiero przed chwilą zjadła trochę macsa. Zaraz idę na kontrolę z Hugonkiem i aż się boję rachunku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Moje też tak robiąI też najlepsze suche
ewar pisze:Moje nie tkną MAC`sa, ale ostatnio pojawiła się nowa Smilla w tackach. Kupiłam na próbę, jedzą nawet. To taki pasztet, może trochę przypominający mus Gourmeta, ale nie taki miękki.
jolabuk5 pisze:Biedny Hugonek. Ale wyniki nie są mocno podwyższone, dobrze, że chociaż kreatynina spadła
Moli25 pisze:Gosiu...
Nie dajcie się.
Spokojnie
Podawaj karmę, leki, kontrolujcie badania.
Trzymam kciuki
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pomocy
Nie mam już cierpliwości i mam brzydkie myśli![]()
Migotka nie chce jeść reszta też wybrzydza. Kupuje najlepsze polecane karmy w Zooplusie wydaję masę pieniędzy a one gardzą. Wierzcie mi mam ich dość. Nie będę pisać co do nich mówię bo cenzura...
Jak moja Kurkachrupy i woda płynąca, tabw misce już bee
u mnie dzisiaj Daisy nie jadła ani śniadania ani obiadu, z daleka powąchała i poszła, a karmy były różne, ona tylko suche by jadła i piła wodę prosto z kranu
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Biedny Hugonek. Ale wyniki nie są mocno podwyższone, dobrze, że chociaż kreatynina spadła
Ja już chyba histeryczka się robię, panikuję. Siostrzenica mnie uspokoiła że tragedii nie ma trochę nadczynności tarczycy ale mam kupić karmę y/d Hillsa dla kotów z problemem tarczycowym.
Ważne że kreatynina spadła.
ewar pisze:Gosia, zapytaj weta o pronefrę.
https://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrow ... p347293356
U mnie dostaje ją na razie tylko Pusia, u koleżanki dwie kotki, dość wiekowe, które miały już podwyższone parametry nerkowe. Pronefra naprawdę działa, koty mają lepszy apetyt, inaczej się zachowują.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Biedny Hugonek. Ale wyniki nie są mocno podwyższone, dobrze, że chociaż kreatynina spadła
Ja już chyba histeryczka się robię, panikuję. Siostrzenica mnie uspokoiła że tragedii nie ma trochę nadczynności tarczycy ale mam kupić karmę y/d Hillsa dla kotów z problemem tarczycowym.
moje koty lubią Hillsa, rude jedzą i/d , a Daisy normalnego z tuńczykiem
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Biedny Hugonek. Ale wyniki nie są mocno podwyższone, dobrze, że chociaż kreatynina spadła
moje koty lubią Hillsa, rude jedzą i/d , a Daisy normalnego z tuńczykiem
Zamówiłam w Zooplusie y/d i mam nadzieję że im posmakuje. Hugusiowi na pewno ale co do Migotki to nie jestem pewna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Silverblue i 21 gości