Saba, popytaj o ten Vivamox może- chociaż pewnie zalezy od weta, czy wie o tym probiotyku i jego antymocznikowym działaniu. Ale gdybyś sie zdecydowała na podawanie Kropeczce go to ja mam w domu zapasy, bo kupiłam we wszystkich możliwych postaciach z przeznaczeniem dla psów, ale jak pisałam, zaczęły mi po tym tak sikac, że nie byłam w stanie nad tym zapanować. Przekazałabym Ci część w wysyłce z płytami, bo po 1. szkoda, zeby u mnie przepadło, bo to całkiem konkretnie kosztujący probiotyk, a akurat jest na tyle zimno, że mozna go bezpiecznie wysłac ( większość postaci wymaga warunków chłodniczych do przechowywania ), a po 2. chętnie pomogę Kropeczce, która mi już dawno zapadła w serce

Może nie piszę tu często, ale zawsze czytam i wypatruję wieści o tej łobuziarze i z niepokojem czytam o jej nerkach. Mogłabym też wrzucić kilka pastylek krill doga- to omega3 z krylla, który przy problemach z nerkami jest bardzo polecany jako wsparcie, mogłabyś sprobować, czy uda Ci się podać jej taką formę.