Ewa L. pisze:To czekamy na sesję zdjęciowa Mani.
Była dzisiaj, ale aparat został w domu
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:To czekamy na sesję zdjęciowa Mani.
PixieDixie pisze:Hej dziewczynki jak tam?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:To czekamy na sesję zdjęciowa Mani.
Była dzisiaj, ale aparat został w domu
MB&Ofelia pisze:Mania. Duża mię powiedziała co zrobiałaś i mię troszku opiórkowała za to że pokuszam do złego. Jakoś się nie przejmnęłam. Ino miauknij mię jak ci się to udało bo ja próbowałam i mię się nie udało.
Książniczka Ofelja
klaudiafj pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. A może musisz więkcej ekhembąkować
coby odtyknąć dupinkę. Kocia dama co prawda nie powinna bąkować, ale jak to ma pomóc...
Książniczka Ofelja kąbinująca
![]()
![]()
![]()
![]()

Hannah12 pisze:Hej Mania,
co porabiasz oprócz mruczenia.
Haker
kussad pisze:Maniu jak się czujesz - czy już wszystko się unormowało?
Też czekamy na nowe zdjęcia
MaryLux pisze:Ofelku, sama nieraz namawiałaś, żeby Dużym za karę siusiać do kapciuf, a nie umiesz tego zrobić? Jak mnie Duża przyniosła od wetki, to po prostu kucnęłam nad jej butem i siuśnęłam. Żadna filozofia...
Mania
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Duża mię powiedziała co zrobiałaś i mię troszku opiórkowała za to że pokuszam do złego. Jakoś się nie przejmnęłam. Ino miauknij mię jak ci się to udało bo ja próbowałam i mię się nie udało.
Książniczka Ofelja
Ofelku, sama nieraz namawiałaś, żeby Dużym za karę siusiać do kapciuf, a nie umiesz tego zrobić? Jak mnie Duża przyniosła od wetki, to po prostu kucnęłam nad jej butem i siuśnęłam. Żadna filozofia...
Mania

Nelly pisze:MaryLux pisze:Ofelku, sama nieraz namawiałaś, żeby Dużym za karę siusiać do kapciuf, a nie umiesz tego zrobić? Jak mnie Duża przyniosła od wetki, to po prostu kucnęłam nad jej butem i siuśnęłam. Żadna filozofia...
Mania
I jeszcze żyjesz? ... Ja bym się jednak troszku bał chyba... Owszem lejem jak mi pęcherz nawala ale raczej koło kuwety. Choć ostatnimi czasy zdarzało mi się jeszcze na poduszkę lub kołderkę w łóżku dziecięcym- to tak troszku w ramach protestu też było względem małoletniej ale Dużej nic nie obsiiosiuję - lepiej nie na wszelki wypadek bo bywa - nerwowa![]()
Estian
Dyktatura pisze:Powiem Wam dziewczyny w sekrecie, że Mania jest bardzo fotogeniczna i w konkursie Ewy na pewno zostanie Miss forum.
Widać też wielkie zmiany. Nie widziałam Maniusi miesiąc i dziś widziałam wyluzowanego, rządzącego w domu kotka z ogromnym uśmiechem i szczęściem wypisanym na twarzy
dobra Niania to piękna Mania

ula-misia pisze::201461![]()
dobra Niania to piękna Mania
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości