Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 03, 2016 18:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MaryLux pisze:mra mre mri mro mru

Siemanko Inuś ! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob gru 03, 2016 18:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Doberek. Co słychać u Poli i Zuzi? Wyspały się dzisiaj panienki?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob gru 03, 2016 18:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:Doberek. Co słychać u Poli i Zuzi? Wyspały się dzisiaj panienki?

Hej ! :)
Nie wiem bo posypiają cały czas . Tylko pozycje zmieniają - raz prawy boczek, raz lewy boczek a czasami koła do góry.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 03, 2016 18:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Zatem zadzwonię w poniedziałek przed południem
I jakoś się umówimy
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob gru 03, 2016 18:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

kuba.kaczor13 pisze:Zatem zadzwonię w poniedziałek przed południem
I jakoś się umówimy

Ok. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 03, 2016 18:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Doberek. Co słychać u Poli i Zuzi? Wyspały się dzisiaj panienki?

Nie wiem bo posypiają cały czas . Tylko pozycje zmieniają - raz prawy boczek, raz lewy boczek a czasami koła do góry.

To chyba pogoda plus zbliżająca się zima. Moje też śpią, kolacji nawet nie ruszyły.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 03, 2016 18:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:

To chyba pogoda plus zbliżająca się zima. Moje też śpią, kolacji nawet nie ruszyły.

Moje to całe dnie śpią .
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 03, 2016 18:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ofelia i Czarnidełko też ostatnio senne. Trochę pobuszują rano, później brykanko przed snem i pusiu. Ale dzisiaj mają prawo, bo się obżarły świeżym mięskiem. Pewnie ciężko im się podnieść z posłanek :wink:
(skorzystałam z promocji na biust kurzy w stokrotce i na piersi kacze w lidlu i ciachnęłam 2 kilo barfa, oczywiście pannice musiały spróbować czy mięsko świeże)
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 03, 2016 18:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:Ofelia i Czarnidełko też ostatnio senne. Trochę pobuszują rano, później brykanko przed snem i pusiu. Ale dzisiaj mają prawo, bo się obżarły świeżym mięskiem. Pewnie ciężko im się podnieść z posłanek :wink:
(skorzystałam z promocji na biust kurzy w stokrotce i na piersi kacze w lidlu i ciachnęłam 2 kilo barfa, oczywiście pannice musiały spróbować czy mięsko świeże)

Promocja na biusty do środy jest tak więc można korzystać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 03, 2016 18:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Ofelia i Czarnidełko też ostatnio senne. Trochę pobuszują rano, później brykanko przed snem i pusiu. Ale dzisiaj mają prawo, bo się obżarły świeżym mięskiem. Pewnie ciężko im się podnieść z posłanek :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
rzuciło mi się na oczy promocja na biusty 8O :ryk: :ryk:
a sie później doczytałam o co chodzi

cześć Ewuś :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob gru 03, 2016 18:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

No, ja przeżyłam chwilę grozy, bo podeszłam do lady mięsnej, a tam jeden biustowy ochłap :strach: Myślałam, że ludziska zwalili się o bladym świcie i wszystko mi wykupili. Na szczęście sprzedawczyni doniosła całe pudło kurzych biustów, ufff. Dzięki temu pannice mają amciu na 10 dni.
Może coś jeszcze w przyszłym tygodniu skroję, jak jakieś inne mięcho pojawi się w promocji.
Poza tym wzięłam serduszka, a w nich była jakaś zaplątana wątróbka. Do barfa nie dodam, bo Ofelia nie może, więc pokroiłam i podałam Czarnidełku. Zeżarła z apetytem wielkim, moje czarnidełko kochane.
No i tak oto obżarte po uszy koty śpią, a ja się zastanawiam, co będą robić w nocy...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 03, 2016 18:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Takie promocje mi się podobają :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 03, 2016 19:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
rzuciło mi się na oczy promocja na biusty 8O :ryk: :ryk:
a sie później doczytałam o co chodzi

cześć Ewuś :D

Cześć Agusia ! :)
Cyc za 11,77 zł to dobra cena.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 03, 2016 19:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

A to muszę zapas na cycki zrobić :D pomrozi się i towarzystwo będzie miało żarełko :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob gru 03, 2016 19:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

A ja się dzisiaj wypięłam i na stoisku nie stałam nawet minutki. Sprawdziłam dostawę, po donosiłam wszystko czego koleżance było potrzeba i spędziłam czas na sklepie. Widziałam ,że koleżanka miała nadzieję ,że jak przyjdę na 8 to ona pójdzie na sklep ale się przeliczyła. Ona nigdy nie pyta tylko od razu leci na sklep. Poza tym miała jakiegoś focha na wszystko i wszystkich więc wolałam się trzymać od niej z daleka.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]