MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Siemanko Inuś !
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Doberek. Co słychać u Poli i Zuzi? Wyspały się dzisiaj panienki?
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Doberek. Co słychać u Poli i Zuzi? Wyspały się dzisiaj panienki?
Hej !
Nie wiem bo posypiają cały czas . Tylko pozycje zmieniają - raz prawy boczek, raz lewy boczek a czasami koła do góry.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Doberek. Co słychać u Poli i Zuzi? Wyspały się dzisiaj panienki?
Hej !
Nie wiem bo posypiają cały czas . Tylko pozycje zmieniają - raz prawy boczek, raz lewy boczek a czasami koła do góry.
To chyba pogoda plus zbliżająca się zima. Moje też śpią, kolacji nawet nie ruszyły.
MB&Ofelia pisze:Ofelia i Czarnidełko też ostatnio senne. Trochę pobuszują rano, później brykanko przed snem i pusiu. Ale dzisiaj mają prawo, bo się obżarły świeżym mięskiem. Pewnie ciężko im się podnieść z posłanek![]()
(skorzystałam z promocji na biust kurzy w stokrotce i na piersi kacze w lidlu i ciachnęłam 2 kilo barfa, oczywiście pannice musiały spróbować czy mięsko świeże)
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia i Czarnidełko też ostatnio senne. Trochę pobuszują rano, później brykanko przed snem i pusiu. Ale dzisiaj mają prawo, bo się obżarły świeżym mięskiem. Pewnie ciężko im się podnieść z posłanek![]()
(skorzystałam z promocji na biust kurzy w stokrotce i na piersi kacze w lidlu i ciachnęłam 2 kilo barfa, oczywiście pannice musiały spróbować czy mięsko świeże)
Promocja na biusty do środy jest tak więc można korzystać.
Myślałam, że ludziska zwalili się o bladym świcie i wszystko mi wykupili. Na szczęście sprzedawczyni doniosła całe pudło kurzych biustów, ufff. Dzięki temu pannice mają amciu na 10 dni.agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia i Czarnidełko też ostatnio senne. Trochę pobuszują rano, później brykanko przed snem i pusiu. Ale dzisiaj mają prawo, bo się obżarły świeżym mięskiem. Pewnie ciężko im się podnieść z posłanek![]()
Promocja na biusty do środy jest tak więc można korzystać.
![]()
![]()
![]()
![]()
rzuciło mi się na oczy promocja na biusty![]()
![]()
![]()
a sie później doczytałam o co chodzi
cześć Ewuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Meteorolog1 i 15 gości