Było sobie kotków pięć cz 8

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 12, 2016 18:08 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

I tak możesz się cieszyć, że nie kupkają (i nie siusiają) na łóżko.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 13, 2016 14:13 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

MaryLux pisze:I tak możesz się cieszyć, że nie kupkają (i nie siusiają) na łóżko.

no jak nie siusiają na łóżko, a Dyźka i Gumiś to gdzie leją co? :twisted: co prawda teraz to już sporadycznie ale były czasy że nagminnie
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon cze 13, 2016 14:22 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Od czwartku idę na urlop :piwa: :piwa:
Nie zgadniecie co wczoraj robiłam :evil: :evil:
a spałam żesz no prawie cały dzień :evil: bolała mnie głowa, prochy poszły w ruch oraz czopek bo już prochy nie dawały rady i tak co się obudziłam i przestał ketonal działać to następny i znowu spanie
już dawno tak koszmarnego dnia nie miałam, sero sił, czułam jak by ze mnie powietrze zeszło i taka szmatka została. Dobrze że wolne miałam to najzwyczajniej w świecie mogłam dzień przespać.
Moja mama ogląda wszystko co w telewizji podleci. Ostatnio widziała odcinek jakiegoś lekarskiego serialu i jako że jest wyczulona na słowo spanie a to przeze mnie to wyłapała że ktoś tez tak spał na okrągło jak ja bo miał alergię. W sumie to mam jakiś dziwny katar ale nie z przeziębienia, oczy mi łzawią i co się umaluję to się rozmażę :evil:
Zapisałam się do lekarzy, ogólnego bo mi się ketonal kończy i do alergologa. Może faktycznie jakaś alergia???? pójdę gdzie tylko można niech tylko ktoś mi powie co ja mam z tym spaniem :evil: :evil: :evil: wiecie jakie to męczące, tyle rzeczy chciałabym zrobić ale nie mogę bo normalnie się wyłączam, nie mogę się skupić i padam na twarz. A najgorsze to że jeżdżę autem. Ostatnio ocknęłam się na pasie obok. Aż sie przestraszyłam.
Mam urlop to połażę po medykach, może któryś w końcu wymyśli co mi jest 8O 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Pon cze 13, 2016 14:49 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Ja tez dotarłam ostatnio do pewnej przyczyny spania, ale nie wiedziałam czy Ci to.powiedzieć żebyś się nie obraziła ;) otóż widziałam film w necie o chorobach psychicznych i tam było powiedziane ze objawem niektórych chorób jest właśnie nadmierna senność ;))) często przeplatana z nadmierna aktywnością :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon cze 13, 2016 15:16 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

A ja dzisiaj spałam do wpół dziewiątej. Wszcie się czuję wyspana po ostatnim niedospaniu. :mrgreen:
Witanko Agusiowo!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 13, 2016 15:18 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

A ja dziś spałam do 12 :D Ale polozylam sie pozno, bo ostatnio zarywam noce. tez musiałam ostatnie dni odespać.

klaudiafj

Post » Pon cze 13, 2016 17:21 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

agusialublin pisze:Od czwartku idę na urlop :piwa: :piwa:
Nie zgadniecie co wczoraj robiłam :evil: :evil:
a spałam żesz no prawie cały dzień :evil: bolała mnie głowa, prochy poszły w ruch oraz czopek bo już prochy nie dawały rady i tak co się obudziłam i przestał ketonal działać to następny i znowu spanie
już dawno tak koszmarnego dnia nie miałam, sero sił, czułam jak by ze mnie powietrze zeszło i taka szmatka została. Dobrze że wolne miałam to najzwyczajniej w świecie mogłam dzień przespać.
Moja mama ogląda wszystko co w telewizji podleci. Ostatnio widziała odcinek jakiegoś lekarskiego serialu i jako że jest wyczulona na słowo spanie a to przeze mnie to wyłapała że ktoś tez tak spał na okrągło jak ja bo miał alergię. W sumie to mam jakiś dziwny katar ale nie z przeziębienia, oczy mi łzawią i co się umaluję to się rozmażę :evil:
Zapisałam się do lekarzy, ogólnego bo mi się ketonal kończy i do alergologa. Może faktycznie jakaś alergia???? pójdę gdzie tylko można niech tylko ktoś mi powie co ja mam z tym spaniem :evil: :evil: :evil: wiecie jakie to męczące, tyle rzeczy chciałabym zrobić ale nie mogę bo normalnie się wyłączam, nie mogę się skupić i padam na twarz. A najgorsze to że jeżdżę autem. Ostatnio ocknęłam się na pasie obok. Aż sie przestraszyłam.
Mam urlop to połażę po medykach, może któryś w końcu wymyśli co mi jest 8O 8O

powinnaś nareszcie dojść co Ci jest bo taka ciągła senność jest niepokojaca
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 13, 2016 18:20 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

klaudiafj pisze:Ja tez dotarłam ostatnio do pewnej przyczyny spania, ale nie wiedziałam czy Ci to.powiedzieć żebyś się nie obraziła ;) otóż widziałam film w necie o chorobach psychicznych i tam było powiedziane ze objawem niektórych chorób jest właśnie nadmierna senność ;))) często przeplatana z nadmierna aktywnością :mrgreen:

dzięki Klauduś :twisted: :twisted:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon cze 13, 2016 18:52 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Ja też tak czasem mam

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 13, 2016 18:55 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

MaryLux pisze:Ja też tak czasem mam

no to witaj w klubie :spin2: :spin2: :spin2:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon cze 13, 2016 19:05 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Ja tez tak mam. Teraz jestem na etapie aktywności. Niedługo pewnie przyjdzie depresja i senność :mrgreen: Ale ja aż tyle nie śpię - 10h na dobę bo inaczej w sumie śpię na stojąco i tez jalnwczesnie wstanę to w dzień śpie bo baterie moje są wyczerpane ;) ale za to smuce się na potęgę ;)

klaudiafj

Post » Pon cze 13, 2016 19:07 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

klaudiafj pisze:Ja tez tak mam. Teraz jestem na etapie aktywności. Niedługo pewnie przyjdzie depresja i senność :mrgreen: Ale ja aż tyle nie śpię ;) za to smuce się na potęgę ;)

no proszę, następna normalna inaczej :ryk: :ryk:
jakieś jeszcze chętne ? :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto cze 14, 2016 12:04 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Hej Dziewczęta i Chłopcy! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 14, 2016 19:07 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Tak a propos alergii, u mnie uczulenie na kosmetyki do twarzy objawia się właśnie pieczeniem i łzawieniem oczu i łażeniem z chusteczką. No i łepetyna zaczyna się wtedy robić ciężkawa. Tyle że nie zarejestrowałam senności, ale może nie dotarłam do tego etapu. Jak mnie coś zaczyna uczulać to od razu odstawiam.

PS. U mnie Ofelia co jakiś czas wypina dupinkę za kuwetę i urobek ląduje na dywaniku łazienkowym, po czym jest "zasypywany", np drugim dywanikiem łazienkowym (raz mi się zdarzyło wdepnąć o poranku :evil: ). A ostatnio produkt przemianu materii przykleił się Czarnidełku do futerka, biedactwo starannie wytarło dupinkę o panele podłogowe i dywan :strach: :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto cze 14, 2016 22:18 Re: Było sobie kotków pięć cz 8

Ja tez ostatnio za kuwetka znalazłam zakopany sprytnie urobek Molki :twisted: księżna nie bedzie robic Qpy jak juz jedna lezy w kuwetce :twisted: a piasku tyle naniosła ze była u mnie w łazience plaŻa party! :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]