Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:I tak możesz się cieszyć, że nie kupkają (i nie siusiają) na łóżko.
agusialublin pisze:Od czwartku idę na urlop![]()
![]()
Nie zgadniecie co wczoraj robiłam![]()
![]()
a spałam żesz no prawie cały dzieńbolała mnie głowa, prochy poszły w ruch oraz czopek bo już prochy nie dawały rady i tak co się obudziłam i przestał ketonal działać to następny i znowu spanie
już dawno tak koszmarnego dnia nie miałam, sero sił, czułam jak by ze mnie powietrze zeszło i taka szmatka została. Dobrze że wolne miałam to najzwyczajniej w świecie mogłam dzień przespać.
Moja mama ogląda wszystko co w telewizji podleci. Ostatnio widziała odcinek jakiegoś lekarskiego serialu i jako że jest wyczulona na słowo spanie a to przeze mnie to wyłapała że ktoś tez tak spał na okrągło jak ja bo miał alergię. W sumie to mam jakiś dziwny katar ale nie z przeziębienia, oczy mi łzawią i co się umaluję to się rozmażę![]()
Zapisałam się do lekarzy, ogólnego bo mi się ketonal kończy i do alergologa. Może faktycznie jakaś alergia???? pójdę gdzie tylko można niech tylko ktoś mi powie co ja mam z tym spaniem![]()
![]()
wiecie jakie to męczące, tyle rzeczy chciałabym zrobić ale nie mogę bo normalnie się wyłączam, nie mogę się skupić i padam na twarz. A najgorsze to że jeżdżę autem. Ostatnio ocknęłam się na pasie obok. Aż sie przestraszyłam.
Mam urlop to połażę po medykach, może któryś w końcu wymyśli co mi jest![]()
klaudiafj pisze:Ja tez dotarłam ostatnio do pewnej przyczyny spania, ale nie wiedziałam czy Ci to.powiedzieć żebyś się nie obraziłaotóż widziałam film w necie o chorobach psychicznych i tam było powiedziane ze objawem niektórych chorób jest właśnie nadmierna senność
)) często przeplatana z nadmierna aktywnością
klaudiafj pisze:Ja tez tak mam. Teraz jestem na etapie aktywności. Niedługo pewnie przyjdzie depresja i sennośćAle ja aż tyle nie śpię
za to smuce się na potęgę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 500 gości