A najbardziej to byśmy chcieli zrobić rajd po wybrzeżu ale nie dałabym rady zostawić futer..
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Jak opuszczone katakumby? Z czachami? To muszę się tym zainteresowaćAle ja jeszcze potrzebuje port, bo uwielbiam patrzeć na monstrualnie wielkie statki
A najbardziej to byśmy chcieli zrobić rajd po wybrzeżu ale nie dałabym rady zostawić futer..
Sasino jest niedaleko Łeby i piękny port również widoczny 
sistersy25 pisze:klaudiafj pisze:Jak opuszczone katakumby? Z czachami? To muszę się tym zainteresowaćAle ja jeszcze potrzebuje port, bo uwielbiam patrzeć na monstrualnie wielkie statki
O widzisz i port tez jestSasino jest niedaleko Łeby i piękny port również widoczny
w każdym bądź razie miejsce jest na prawdę świetne 
klaudiafj pisze:ahaWłaśnie pola namiotowego chciałabym uniknąć ;p
Chociaż faktycznie pole namiotowe nie jest najlepszym pomysłem
tak teraz myśląc 
klaudiafj pisze:Jak opuszczone katakumby? Z czachami? To muszę się tym zainteresowaćAle ja jeszcze potrzebuje port, bo uwielbiam patrzeć na monstrualnie wielkie statki

MB&Ofelia pisze:Sorki, ale widziałam czaplę siwą w locie i to coś na fotce nijak ale to nijak mi na czaplę nie wygląda![]()
![]()
Czapla siwa leci z wygiętą szyją, a tu ptaszyska mają szyje wyprostowane, o ile dobrze widzę. Natomiast na żurawie pasuje idealnie.
Sorki za zaśmiecanie, na punkcie ptaszków mam małego hopla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości