♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Dużo fot str. 89 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 09, 2014 20:00 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Hej !
Buciki super :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 09, 2014 20:49 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOO-foty str. 19

Hej hej :)

Nadrobiłam wątkowe zaległości :D
Bardzo fajne butki :ok:
Sama wiem jak ciężko coś wybrać, a jak już się znajdzie i kupi to... ulga :D
Spilett pisze:Foty foty foty!
Spacz ręcznikowy.
Obrazek
Obrazek

Śliczna Pereł :1luvu:
I jaka cudna fioletowa obróżka :)
Miziamy i tulamy koteczkę :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie mar 09, 2014 20:52 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Ta fioletowa obrożka to feromonowa i wszyscy się nią zachwycają :ryk: u innych kotów też :ryk:
A kotek śpi mi na kolanach :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie mar 09, 2014 21:14 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Spilett pisze:Ta fioletowa obrożka to feromonowa i wszyscy się nią zachwycają :ryk: u innych kotów też :ryk:

No ale ładna, nie pomyślałabym, że feromonowa tylko ozdobna :D
Kiedyś kupiłam Muszce taką śliczną niebieską z cyrkoniami, ale zaginęła w tajemniczych okolicznościach ^^
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie mar 09, 2014 21:23 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Spilett pisze:Ta fioletowa obrożka to feromonowa i wszyscy się nią zachwycają :ryk: u innych kotów też :ryk:

My tez mamy feromonowa obrozke! jest super :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie mar 09, 2014 21:24 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Szajki obroża feromonowa miała ślady ząbków dookoła :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon mar 10, 2014 11:16 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Spilett pisze:Jestem i mam wieści :)
Kupiłam sobie butki! Zleźliśmy z Rafałem ponownie całe Factory i nic nie było. No to wpadł na pomysł pojechania do Galerii Dominikańskiej, bez większej nadziei wchodzę... pierwszy lepszy z brzegu sklep, Nike. Zobaczyłam takie ładne butki, poszłam spytać o rozmiar. Jest! Micha zaczyna mi się cieszyć. Pani przynosi, zakładam... Micha się cieszy, bo idealnie leżą! Patrzę na cenę, 150 zł, micha radosna! I tym sposobem kupiłam butki :)
Takie oto:
Obrazek
Ten niebieski znaczek w ogóle nie rzuca się w oczy, butki są przewygodne i takie jakie chciałam - niby sportowe, ale takie smukłe i ładne :) Założyłam je od razu po wyjściu ze sklepu, a potem w ramach uczczenia sukcesu poszliśmy na lody, były mniamuśne :mrgreen: Uwielbiam lody :ryk:

Perełeczka po przyjściu mnie okrzyczała "Dlaczego mnie zostawiłaś na tyle godzin?! Już dawaj jeść!", więc jej dałam i teraz siedzi sobie na parapecie. Co do nowej lokatorki to miała być o 15, ale w pokoju jej nie ma, w szafie rzeczy nie ma, jedzenia w lodówce nie ma, a jakoś nie mam ochoty pytać Kaśki, czy faktycznie była ;)

Od ładnych kilku lat kupuję właśnie ten model Nike. Buty są mega wygodne i w nich byłam w stanie wystać w pracy długie godz. :D
Wybór super! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 10, 2014 13:13 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Spilett pisze:Jestem i mam wieści :)
Kupiłam sobie butki! Zleźliśmy z Rafałem ponownie całe Factory i nic nie było. No to wpadł na pomysł pojechania do Galerii Dominikańskiej, bez większej nadziei wchodzę... pierwszy lepszy z brzegu sklep, Nike. Zobaczyłam takie ładne butki, poszłam spytać o rozmiar. Jest! Micha zaczyna mi się cieszyć. Pani przynosi, zakładam... Micha się cieszy, bo idealnie leżą! Patrzę na cenę, 150 zł, micha radosna! I tym sposobem kupiłam butki :)
Takie oto:
Obrazek
Ten niebieski znaczek w ogóle nie rzuca się w oczy, butki są przewygodne i takie jakie chciałam - niby sportowe, ale takie smukłe i ładne :) Założyłam je od razu po wyjściu ze sklepu, a potem w ramach uczczenia sukcesu poszliśmy na lody, były mniamuśne :mrgreen: Uwielbiam lody :ryk:

Perełeczka po przyjściu mnie okrzyczała "Dlaczego mnie zostawiłaś na tyle godzin?! Już dawaj jeść!", więc jej dałam i teraz siedzi sobie na parapecie. Co do nowej lokatorki to miała być o 15, ale w pokoju jej nie ma, w szafie rzeczy nie ma, jedzenia w lodówce nie ma, a jakoś nie mam ochoty pytać Kaśki, czy faktycznie była ;)

a ja właśnie wczoraj zjadłam NIEDOBRE LODY 8O do tej pory było tak, że jakich bym nie zjadła, to były pyszne. A te były naprawdę niedobre, rzekomo miały być waniliowe... chyba nawet nie leżały koło wanilii :evil: smakowały margaryną i nawet sos truskawkowy nie był w stanie stłumić tego margarynowego posmaku :evil:

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Pon mar 10, 2014 14:10 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Hej :) mizianki dla Perełeczki :1luvu:
Fajne wygodne buty kupiłaś :ok:
Może nowa współlokatorka przestraszyła się Kaśki :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon mar 10, 2014 16:00 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Madziu butki wygodne w takich możesz śmigać cały dzionek :mrgreen:
Obróżka feromonowa, a taka śliczna :ryk: :ryk: :ryk:

Witanko :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon mar 10, 2014 18:18 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Hej hej hej!
Jestem. Butki rzeczywiście wygodne, byłam w nich w szkole i w sklepie nawet :) Ta szkoła to mnie... denerwuje, więc nic nie będę pisać o durnościach, jakich dziś musiałam doświadczyć.
Poszłam po szkole do biedronki, wydałam 40 zł na zapasy jedzenia i zostało mi 60 zł na koncie :( I mam nadzieję na szybką wypłatę stypendium.
Nowa lokatorka jest, ma na imię Agnieszka, studiowała prawo w Toruniu, ma narzeczonego w Lubinie (w związku z czym nie będzie robić prania w domu oraz będzie tam nocować na weekendy - jak usłyszałam o tym praniu to miałam taką minę 8O bo pamiętam pranie Beatki 3 razy w tygodniu), pokazałam jej co i jak, gdzie może położyć swoje rzeczy i całkiem spoko :) Perełka oczywiście na dystans, ona jest tak podszyta tchórzem, że coś strasznego :) Ale dała się pogłaskać i otrzymała nawet komplement "Ojej jaka ona ładna!" :D

Teraz kotek wylizuje miskę w nadziei, że sama się napełni, a ja żłopię kawę ;)

Spilett

Post » Pon mar 10, 2014 18:32 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Ja też kawy bym się napiła, ale obsiadły mnie dwa koty i nie mogę wstać :placz:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon mar 10, 2014 18:34 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Perełeczka mi uprawia toaletkę na kolanach ♥

Spilett

Post » Pon mar 10, 2014 18:37 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

A teraz pusiamy:
Obrazek

Spilett

Post » Pon mar 10, 2014 18:38 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Hej :)

Nie zapeszając, wygląda na to, że nowa lokatorka jest w porządku. Tylko, żeby Kaśka jej nie wystraszyła :mrgreen:
Perełka zachowuje się prawidłowo, lepiej by nie ufała od razu obcym. Moje kocury to też tchórze dwa, nie ma szans by ktoś obcy je od razu pogłaskał.
No ładna, ładna... Pereł jest wręcz prześliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett pisze:A teraz pusiamy:
Obrazek

Żeby tak któryś z moich futer mi na kolanach spał :ryk:
Słodka kicia :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]