agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
wiesz może jak mam się dostać do tego paska co jest na górze ekranu? ta sama góra? bo mi Pysion skoczył na laptopa i ta góra zginęła
eskejpem też się nie da
to jak ja mam wyjść ze strony?Moderator: Estraven
wiesz może jak mam się dostać do tego paska co jest na górze ekranu? ta sama góra? bo mi Pysion skoczył na laptopa i ta góra zginęła
to jak ja mam wyjść ze strony?agusialublin pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
eskejpem też się nie dato jak ja mam wyjść ze strony?
coś powciskałam i wyszło ufff

agusialublin pisze:agusialublin pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
eskejpem też się nie dato jak ja mam wyjść ze strony?
udało sięcoś powciskałam i wyszło ufff
![]()
ciągle któreś wlezie na kompa i później myśl człowieku jak szkodę naprawić
mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
ja jak wczoraj wróciłam do domu to nic mi się nie chciało, coś pooglądałam i o 21 do łóżeczka
MB&Ofelia pisze:Hejka. Wczoraj mnie nie było na miau po południu, bo najpierw padałam na dziób, później część ekipy koszalińskiej spiskowała i omawiała bardzo istotne kwestie. Dziś zresztą ciąg dalszy. Oj, dzieje się u nas, dzieje!
A na razie sprzątam, pichcę, rozmrażam lodówkę itp itd. Pewnie znów padnę na dziób
Ciociu! Powiec coś naszej Dużej! Wciąż gdziesik łazi i łazi i nas zostawia same obiedwie. Chyba jej nasiusiamy do kapciów![]()
Książniczka Ofelja

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Hana, pibon i 32 gości