POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 01, 2014 14:08 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Rób bazarek i dawaj linka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon gru 01, 2014 14:14 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

aannee99 http://allegro.pl/polar-gruby-290-g-m2- ... 08426.html któryś z tyc kolorków?Bo jak coś to nie ma poblemu zamawiam i uszycie poszewki jest kwestią kilkunastu minut :D Jeśłi miałaby być aplikacja no to wiadomo troszkę zejdzie dłużej ale nie sądzę,żeby więcej niż tydzień. Taka dłubaninka w filcu bywa ciut pracochłonna... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pon gru 01, 2014 14:16 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Jaki byłby koszt takiej poszeweczki?. Może zamówiłabym córci, na prezent pod choinkę, na pewno by się ucieszyła :D Fuksja + seledyn, te zestawienie wydaje mi się być super :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 01, 2014 14:24 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Myślę,że gdzieś w okolicach 10 zeta plus koszt przesyłki :D Nie przypuszczam,żeby to było dużo :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pon gru 01, 2014 14:45 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Świetnie, byłabym chętna na dwie poszewki,ale tak się zastanawiam, czy dwie w tym samym kolorze czy może jednak zaszaleć i każda inna? :) A może trzy...? 8)
Ostatnio edytowano Pon gru 01, 2014 16:20 przez aannee99, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 01, 2014 16:16 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

oprócz czarnego malinowego i niebieskiego będą jeszcze dostępne kolory
fuksja
seledyn
fiolet
żółty
turkus
W razie czego zapraszam :D
Wieczorem wstawię bazarek i ewentualne wzory aplikacji do naszycia :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pon gru 01, 2014 16:20 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ok :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 02, 2014 0:00 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

FC Ptasie Mleczko wedlowskie vs KS Silna Wola : 0:1.... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Znowu się obżarłam,znowu mam czkawkę z przejedzenia,znowu będę marudzić,że mi zadek urośnie od słodyczy. Ale co ja zrobię,że ONO jest takie JESZCZETROCHOWE...

Tutaj natomiast prosiłabym o podpisanie i przekazywanie dalej http://www.petycjeonline.com/petycja_w_ ... adczalnych

a tutaj http://wirtualnekozienice.pl/2014/11/27 ... mment-7321
strzeliła mnie nagła ku****.No i trochę jadu mi się w komentarzach ulało. Nie rozumiem ludzi jak babcię w kapciach nie kumam za nic. Komentujących niektórych też nie kumam. Ogólnie świata psiakrew nie kumam no. Chyba powinnam się zaszyć gdzieś w jakichś Bieszczadach czy co, bez netu i komórki, najwyżej by mnie wilki zeżarły co mi tam. Ale o ile bym była spokojniejsza eh....

P.S. WIem wiem miałam wstawić bazarek pamiętam. Ale wyjaśnijcie to proszę baterii mojego aparatu, która się złośliwie wzięła i rozładowałą. Do jutra w ładowarce poleży nie ma innej rady. W sumie to nawet i lepiej chyba, przynajmniej zdjęcia będę robić przy świetle dziennym :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Wto gru 02, 2014 8:08 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Mmmmmmniam! Ptasie mleczko!!! :love:

I żeś sama zeżarła?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :crying: :crying: :crying:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 02, 2014 12:36 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Psy mi poprawiły humor ale tak,że proszę siadać.... Przyniosły KURĘ. Nie wiem skąd ją wzięły. Furtka zamknięta. Brama zamknięta. Psy wychodzą na spacer na lonży. Jestem ciekawa czyja ta kura i który sąsiad do mnie przyjdzie i mnie ochrzandoli. Masakra. Małżonek dzwonił i mówi,że na wiosnę pojawi się nowy kot. Możłiwe,że rasowy... Mój mąż zwariował. Ja też niedługo zeświruję. Kura leży w zamrażalniku jutro będzie rosół. Psy oczywiście dostaną swój udział wiadomo. :D

A nie chciałabyś naszego Pikselka?
http://olx.pl/oferta/malenki-piksel-szu ... 82iJH.html

dowiozę! :D Bardzo lubi drób!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto gru 02, 2014 13:00 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ptasie mleczko, to i ja lubię ;)

Pixelek 8O :201461 toż to cudo <3
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 02, 2014 22:58 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Boziu jakie cudńko prześliczne :D I jak by mi się ladnie komponował z wystrojem pokoju... I Maszeńka miałaby się z kim bawić i kogo męczyć....Artem jakoś ostatnio sponurzał strasznie, Maszka go zaczepia a ten fuka i wali łapą :( Jeszcze nigdy tak sie nie zachowywał i nie wiem skąd mu się to wzięło :( Przecież w domu nie zmieniło się nic, nie ma żadnych nowych rzeczy zwierząt ani nic w tym stylu. Odbiło kotełowi nawet przestał się dawać brać na ręce :( Przydałby się taki Pikselek oj przydałby... Ja to bym nawet chciała, co mi tam dwa koty czy trzy, ale w domu oprócz mnie mieszka jeszcze mój mąż,który co prawda coś niby wspominał o kocie na wiosnę, możliwe,że rasowym ale kto jego tam wie :( W sumie to ja bym poprzygarniała wszystkie te kocie biedy nie wiem tylko co mój mąż by powiedział ale najpewniej by się strasznie obraził :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 12:02 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Niniejszym oświadczam, że bazarek został otwarty. Link poniżej

viewtopic.php?f=20&t=166313&p=10885817#p10885817

Zapraszam serdecznie w imieniu własnym i Maszeńki. Może coś Wam przypasuje?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 12:22 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Jestem już na bazarku :D
Obrazek

aannee99

Post » Czw gru 04, 2014 20:22 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendko powinno Cię to zainteresować: http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/ :) Dyminy się nie załapały, ale biorąc uwagę, jakie są jaja z prowadzącym schroniska na przyszły rok to może i lepiej :roll: Cholera wie, co by z tą karmą zrobili....

A tak w ogóle to Witam serdecznie, ujawniam się jako podczytywacz. Wątek re-we-la-cyj-ny :201494 Pisz częściej i więcej! :201494
Twoje podejście do ludzi jest bardzo bliskie memu sercu :oops:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]