kalair pisze:
Ależ puchate łapinki

do miziania ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
Kotina pisze:kalair pisze:
Wow, to się nazywa popaczyc![]()
spojrzenie ....![]()
lepiej może było nie budzić kotecka ?
Wdzięk i szyk ... delikatność
anulka111 pisze:Piejne mas zkocice, martwie sie o Safcie,kurcze w pon przed weekendem bylam u dentystki,dzis poszedl mi kawalek plomby w innym zebie -znow bedzie wydatek
Ależ puchate łapinki![]()
do miziania ....
kalair pisze:
kalair pisze:anulka111 pisze:Piejne mas zkocice, martwie sie o Safcie,kurcze w pon przed weekendem bylam u dentystki,dzis poszedl mi kawalek plomby w innym zebie -znow bedzie wydatek
O, to niefajnie..
A jestem ciekawa, czy smarowanie rumiankiem nie zaszkodziłoby jej. Bo mnie strasznie deprymuje , że to wilgotne jest..
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Piejne mas zkocice, martwie sie o Safcie,kurcze w pon przed weekendem bylam u dentystki,dzis poszedl mi kawalek plomby w innym zebie -znow bedzie wydatek
O, to niefajnie..
A jestem ciekawa, czy smarowanie rumiankiem nie zaszkodziłoby jej. Bo mnie strasznie deprymuje , że to wilgotne jest..
Ja mysle,ze lepiej nic nie zmieniac,niech to wet obejrzy w takim stanie w jakim jest teraz.
anulka111 pisze:89898989898989,rude sie dopisalo do Kretkowego watkuOj tak,u nas czarno na zewn ,jakby sie ciemno robilo-pewnie znow lunie
anulka111 pisze:Teraz to wyglada ,jakby mialo byc oberwanie chmury-odkurzylam i pozmywalam podlogi,ktore nie chca schnac ,taka wilgotnosc w powietrzu
Do tego głowa boli,brr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 138 gości