Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Szukałam foty kury w okularach. Na razie bezskutecznie. Poszukam jutro. Chhyba pora na pusianie, bo jutro naprawdę zaśpię do roboty.
Monika_Krk pisze:http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/9f9a2c0ba8b65572a2cdd98cb927420c.gif?1331370494
I tradycyjnie...
To ja też tradycyjnie.
Proszę zapoznać się z zaleceniemi technicznymi dotyczącymi rozmiarów wstawianych grafik i zdjęć (regulamin forum pkt 5. b)
N/K
Neigh pisze:I powiem jeszcze jedno - ci "cukrzycowi" to mają sporo racji.....Miałam psa chorego na padaczkę. Dużego psa. Brał leki w dużych dawkach. Dostawałam tony recept - na luminal. ( TAK UŻYŁAM NAZWY LEKU!!!!!!!!). Recepty były weterynaryjne - morze kasy szło na to.........morze. Mało kogo byłoby stać na to, by na same leki wydawać min. 400 zł miesięcznie. Do tego osłonowe na wątrobę, karma i takie tam różne. Recepty na ludzki lek.......ale wet wiec bez zniżki.
W aptece musiałam się w końcu wylegitymować uznawana za nieźle odjechaną lekomankę.
Co się działo z Tygrysem w początkowej fazie przy źle dobranym dawkowaniu.......zgroza. Dawki ustala się na chybił trafił początkowo. Cukrzycowi mogą mieć rację, ze dobór dawkowania insuliny dla kota - to nie tyle wiedza weterynaryjna co setki prób i błędów. I osoba zajmujaca się takimi kotami moze mieć wiecej doswiadczenia od niejednego weta.
Ja na temat panleukopenii moge napisać doktorat........Myślę, ze niejednego weta mogłabym douczyc.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Lifter i 1102 gości